- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.421
Ya benim kafam karıştı şimdi biz hangi tekniği isteyeceğiz ki doktorlardan tedaviye başladığımızda:26:
Hehehee.Sen de öylesin Merveciğim.. Akşamları gözlerim arıyor seni.. Topiğin neşe kaynağısın.
Vallahi canım bizimde karıştı ama 24 şure bana mantıklı gelio ama geniş çaplı araştırma yapıcam ben öncesinde
İnci hanımlar nasıllar acaba sıhhatiniz keyfiniz yerinde mi efendim
Daha var gerçi bizim bi 4 ayımız var tedaviye başlamak için
O zamana kadar bende araştırırım dur kız sen ne araştırıyorsun
Henüz kesinleşmiş değil hiçbir şey
Vallahi canım kısmet bu hiç belli olmaz bakarsın hepimizden fazla olur neler gördük nelerrr... Ama tabi tek olsun bizim olsun mantaliteside güzel :)Yok kızlar sağolun düğün altınlarımı bozdururum olmadıKredi limitimi doldurdum da Yeter ki çok yumurta olsun. Ama bende PKOS var. O kadar çok yumurta olacağını zannetmiyorum. İnci gibi 5 tane olsa 1 tane bulunsa yeter. Çok da gözümüz yok. Tek olsun bizim olsun..
Evet tatlım. Ben ilkinden hemen sonra kızlara soruyordum ne zaman başlasam diye. laveque bana işte böyle hastalıklı bir durum demişti. Ne kadar doğru. Daha öncekinin izlerini tam silemeden yenisini düşünüyor insan.
Vallahi canım bizimde karıştı ama 24 şure bana mantıklı gelio ama geniş çaplı araştırma yapıcam ben öncesinde
sen ne kadar ara verdin canım
Daha var gerçi bizim bi 4 ayımız var tedaviye başlamak için
O zamana kadar bende araştırırım dur kız sen ne araştırıyorsun
Henüz kesinleşmiş değil hiçbir şey
Ben önce Cumhur Bey'e sorarım. Bana anlatır. Bu arada d araştırırım. İki parça alınıyor konusu biraz aklımı bulandırdı:18: Memorial gibi bir hastane bu riski almaz gibime geliyor. Yani embryoya zarar verme riskini.. Hazade bu konuyu araştırıp birbirimize bilgi verelim...
Teşekkür ederim efendim. Sizler nasılsınız acaba?
Sağlığınıza duacıyım efendim
Valla bende eşimi işe sepetledim geçtim hemen bilgisayarın başına sizlerle sohbet etmek için
Uuzn ve yalnız bir gece beni bekliyor
Vallahi canım bana cumhur bey deil 2 parça alındıgını yanlış hatırlamıorsam doktorum kör olmayasıca cem sölediBen önce Cumhur Bey'e sorarım. Bana anlatır. Bu arada d araştırırım. İki parça alınıyor konusu biraz aklımı bulandırdı:18: Memorial gibi bir hastane bu riski almaz gibime geliyor. Yani embryoya zarar verme riskini.. Hazade bu konuyu araştırıp birbirimize bilgi verelim...
Tam 3 ay. Bana kalsa ertesi ay başlayacaktım ama doktorum vücudun biraz toparlansın dedi. İyi de oldu azcık kilo aldım :)
Ay canım ben hayatta yapamam şuan vucumu görsen varyaa mos morr her yerimm cesaretin için seni tebrik ederim canım vallahiii inşallah emeklerin boşa gitmiycek
İlkinde ben fazla iğne yemediğim için pek hissetmedim. Bugün iğne yapan hemşire uuuuu mosmor olmuş dedi. Gece sürekli uyanıyorum acısından.
İncimm çıkıcam birazdann dilerim yarın hayırlı haberlerle gelrsin Yüce rabbim emeklerinin mükafatı olarak sana sağlıklı bir bebek veriri inşallah dualarım seninleee ....
Vallahi canım bana cumhur bey deil 2 parça alındıgını yanlış hatırlamıorsam doktorum kör olmayasıca cem söledi
Ama ztn 4, tedavide canım çok iyi araştırıcam hatta cerrahpaşa genetige gidicem onlar bu işin piiri diyebilirim hakikatenn hastanede yok ama dışarda yapıolaa
Ay canım ben hayatta yapamam şuan vucumu görsen varyaa mos morr her yerimm cesaretin için seni tebrik ederim canım vallahiii inşallah emeklerin boşa gitmiycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?