Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Vallahi canım bizimde karıştı ama 24 şure bana mantıklı gelio ama geniş çaplı araştırma yapıcam ben öncesinde

Daha var gerçi bizim bi 4 ayımız var tedaviye başlamak için
O zamana kadar bende araştırırım dur kız sen ne araştırıyorsun
Henüz kesinleşmiş değil hiçbir şey

Vallahi canım kısmet bu hiç belli olmaz bakarsın hepimizden fazla olur neler gördük nelerrr... Ama tabi tek olsun bizim olsun mantaliteside güzel :)

sen ne kadar ara verdin canım

Vallahi canım bizimde karıştı ama 24 şure bana mantıklı gelio ama geniş çaplı araştırma yapıcam ben öncesinde

Ben önce Cumhur Bey'e sorarım. Bana anlatır. Bu arada d araştırırım. İki parça alınıyor konusu biraz aklımı bulandırdı:18: Memorial gibi bir hastane bu riski almaz gibime geliyor. Yani embryoya zarar verme riskini.. Hazade bu konuyu araştırıp birbirimize bilgi verelim...

Canım Cumhur Bey dün hazade'ye de söylemiş, embriyolardan parça alan kişinin işinin ehli olması lazım diye. Ben bu hastanenin bu konuda çok titiz davrandığını düşünüyorum açıkçası.

canım benim düşündükçe kafası daha çok karışıyor insanın
hituci çok güzel örnek hepimize
kaç tane pgt li denemesi var
pgt ye giden sayıları da ve sağlıklı bulunma rakamları ne kadar ilginç
yöntemlerin hepsi birer sebep işte
ama insan olmuşken en iyisi olsun tekrar yaşamasın aynı şeyleri istiyor
ben o kadar araştırdım ki anlatamam
aynen bana da cem bey dedi gerek yok fish yeterli diye
elbet bize de denk gelicek
içim o kadar rahat ki

Vallahi canım bana cumhur bey deil 2 parça alındıgını yanlış hatırlamıorsam doktorum kör olmayasıca cem söledi
Ama ztn 4, tedavide canım çok iyi araştırıcam hatta cerrahpaşa genetige gidicem onlar bu işin piiri diyebilirim hakikatenn hastanede yok ama dışarda yapıolaa
Tam 3 ay. Bana kalsa ertesi ay başlayacaktım ama doktorum vücudun biraz toparlansın dedi. İyi de oldu azcık kilo aldım :)

Ay canım ben hayatta yapamam şuan vucumu görsen varyaa mos morr her yerimm cesaretin için seni tebrik ederim canım vallahiii inşallah emeklerin boşa gitmiycek

Ay canım ben hayatta yapamam şuan vucumu görsen varyaa mos morr her yerimm cesaretin için seni tebrik ederim canım vallahiii inşallah emeklerin boşa gitmiycek

İlkinde ben fazla iğne yemediğim için pek hissetmedim. Bugün iğne yapan hemşire uuuuu mosmor olmuş dedi. Gece sürekli uyanıyorum acısından.

İncimm çıkıcam birazdann dilerim yarın hayırlı haberlerle gelrsin Yüce rabbim emeklerinin mükafatı olarak sana sağlıklı bir bebek veriri inşallah dualarım seninleee ....

İncimm çıkıcam birazdann dilerim yarın hayırlı haberlerle gelrsin Yüce rabbim emeklerinin mükafatı olarak sana sağlıklı bir bebek veriri inşallah dualarım seninleee ....

Allah razı olsun hazadem. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Ben de senin sonucunu bekleyeceğim. Mutlaka yaz bize.

Kızlar ben cuma Çapa genetiğe gideceğim. Daha önce orada muayene olmuştum. Ancak bizim tekniğimiz yok testleri yapamayız demişlerdi. Sağolsun Çapada tanıdığımız bir yüksek mevkide abi sayesinde prof ile görüşmüştük. Cuma da o prof ile görüşüp testlerimi göstereceğim. PGT işlemi Çapa'da yapılamıyor. Ama yine de sorarım. Belki 24 sure ve fısh farkı hakkında bilgi verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…