Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya benim kafam karıştı şimdi biz hangi tekniği isteyeceğiz ki doktorlardan tedaviye başladığımızda:26:

Daha var gerçi bizim bi 4 ayımız var tedaviye başlamak için
O zamana kadar bende araştırırım dur kız sen ne araştırıyorsun
Henüz kesinleşmiş değil hiçbir şey
evet Mervemmm ya iyice araştıralım hemen hemen aynı zamanda tedavi olucazz sanırım

8 olmadan hastanede olurum nasip olursa :) Kan alımına başlandı mı da hemen veririm kanımı
inşallahh sabah sabah neşe dolsun burası müjden le

1 Saat içinde belli olur canım benim zaten
İnşallah yüksek çıkarda belki ikiz felansa dahada yüksek çıkar
bende hep ikiz hissediyorum incim için

İkiz olması zor canım çünkü tek embriyo ama bölünür mü bilemem :) Tek olsun da sağlıkla bizim olsun inşaallah...
Rabbim dilesin yeter ki ya bölünür se

İnşallah canım.Bellide olmaz hani yani
evet evet

O bekleme süreci çok zor :26:
çokk zorr bilirimmmmm incim ama bitti gitti şükür yarın senin günün olacak inşallah

Şifam ben eylül gibi başlamayı düşünüyorum canım
Sen ne zaman başlayacaksın?
Ya bütün altınlarımı bu işe yatıracam valla

Şifam ben eylül gibi başlamayı düşünüyorum canım
Sen ne zaman başlayacaksın?
Ya bütün altınlarımı bu işe yatıracam valla
canım kocişle konuştuğumuzda eylül düşünüyorduk hep ama yinede çok şartlanmayalım dedi yani eylül ü aşadabilir :18: ben yine de eylüle şartlandım anacığım inşallah daha uzamaz canım yaa keşke benimde altınlarım olsaydı gözüm kapalı başlardım hemen iyi bari senin çözümün tamam inşallah bütçemizi aşmayacak fiyatlar çıkar karşıma

Valla canım Altınlarım var ama bende değilki saçmalığa bak
Ya vermezlerse diye düşünüyorum kavga çıakrtırım heee

Valla canım Altınlarım var ama bende değilki saçmalığa bak
Ya vermezlerse diye düşünüyorum kavga çıakrtırım heee
ayy doğru ya kaygana kasaya koymuştu demi ee tabi o senin en doğal hakkın hatta senin altınlarının onların kassaında işi ne

hazade tatlım randevuya 15 dk geç kaldın sonuç çıktı mı çıkmadı mı :18: meraktan öldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…