- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.441
Canım değişmiycek biliorum ama yinede yazarımmAllah razı olsun hazadem. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Ben de senin sonucunu bekleyeceğim. Mutlaka yaz bize.
Kızlar ben cuma Çapa genetiğe gideceğim. Daha önce orada muayene olmuştum. Ancak bizim tekniğimiz yok testleri yapamayız demişlerdi. Sağolsun Çapada tanıdığımız bir yüksek mevkide abi sayesinde prof ile görüşmüştük. Cuma da o prof ile görüşüp testlerimi göstereceğim. PGT işlemi Çapa'da yapılamıyor. Ama yine de sorarım. Belki 24 sure ve fısh farkı hakkında bilgi verebilir.
Canım değişmiycek biliorum ama yinede yazarımm
chnb den haber alırsan yaz ne olur oda hep aklımda mattika yok o nelerde acabaa
Değişmeyecek olsa da çok üzülmek yok. Yola devam er ya da geç bizler de hayırlısıyla anne olacağız canım. Bu akşam aramam büyük ihtimalle dinlensin :) Yarın konuşurum inşaallah. Evet mattika da yok. Okul yoğun sanırım bu aralar.
Canım teknikleri olmasada eminimki konuyla alakalı bilgi sahibidirler kesinlikle git ve görüş bence çok bilgi alırsın
Hazade çıkıyomusun canım?
Gideceğim. Öğrendiklerimi aktarırım kızlar. Ben şimdi çıkıyorum. Mesai bitti. Hazade canım sonucu alır almaz yaz. Yarın için de çok heyecanlıyız.İnciciğim chnb de yok. Bize bilgi veremez. Cepten faaln girip sonucu yaz lütfen Çook merak ederiz biz
Ewet cnm çıkışım 18:00 ztn nasıl çalışıosam bende anlamıorum pasoo burdayım :))
Ama eşim akşam maça gidicek girerim seni bırakmam tek
Değişmeyecek olsa da çok üzülmek yok. Yola devam er ya da geç bizler de hayırlısıyla anne olacağız canım. Bu akşam aramam büyük ihtimalle dinlensin :) Yarın konuşurum inşaallah. Evet mattika da yok. Okul yoğun sanırım bu aralar.
Anaa hepiniz gidiyosunuz incide gitti tek kaldımCanım yazmaya çalışırım inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi çok seviyorum
Anaa hepiniz gidiyosunuz incide gitti tek kaldım
Canım buradayım biraz daha. Sonra bir duş alırım, yemek yerim ve saatlerin geçmesini beklerim
Canım ya yarın kaçta gideceksin hastaneye?
1 Saat içinde belli olur canım benim zaten
İnşallah yüksek çıkarda belki ikiz felansa dahada yüksek çıkar
İkiz olması zor canım çünkü tek embriyo ama bölünür mü bilemem :) Tek olsun da sağlıkla bizim olsun inşaallah...
O bekleme süreci çok zor :26:
Hakikaten ya insanın kalbi duracakmış gibi oluyor
Ama Allah sabrını verir o an inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?