Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım teknikleri olmasada eminimki konuyla alakalı bilgi sahibidirler kesinlikle git ve görüş bence çok bilgi alırsın

Canım değişmiycek biliorum ama yinede yazarımm
chnb den haber alırsan yaz ne olur oda hep aklımda mattika yok o nelerde acabaa

Değişmeyecek olsa da çok üzülmek yok. Yola devam er ya da geç bizler de hayırlısıyla anne olacağız canım. Bu akşam aramam büyük ihtimalle dinlensin :) Yarın konuşurum inşaallah. Evet mattika da yok. Okul yoğun sanırım bu aralar.

Tabi canım yola dewammmm herzamann yoook üzüldüm üzülücegim kadar canım zaten o kadarı yeterde artar :)

Canım teknikleri olmasada eminimki konuyla alakalı bilgi sahibidirler kesinlikle git ve görüş bence çok bilgi alırsın

Gideceğim. Öğrendiklerimi aktarırım kızlar. Ben şimdi çıkıyorum. Mesai bitti. Hazade canım sonucu alır almaz yaz. Yarın için de çok heyecanlıyız. İnciciğim chnb de yok. Bize bilgi veremez. Cepten faaln girip sonucu yaz lütfen Çook merak ederiz biz

Canım yazmaya çalışırım inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin... Hepinizi çok seviyorum

Çok şükür ki ikiside iyi maşallah
Canım ararsan özellikle selamımı söyle Merviş seni çok merak etmiş de

1 Saat içinde belli olur canım benim zaten
İnşallah yüksek çıkarda belki ikiz felansa dahada yüksek çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…