- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.581
kızlar inci aradı şimdi sonuç negatifmiş üzgünüm
Demeeee ciddimisinnnnn((((((((((((
keşke kötü bir şaka olsa...
Olmamış haaaa
goguslerımde acı kalmadı deyınce korkmustum ben de
ama yıne de umut edıp bekledım
bende o zaman çok korktum canım çünkü bendede aynısı oldu ama dediğin gibi bende çok umutlandımm hep dua ettimm
Ne dedi canım sana çokmu kötüydü sesi(
kızlar hemen hemen hepimiz bişeyler yaşadık bu tedavi sürecinde.sağlıklı bulamadık,transfere gidemedik.bulduk tutmadı.bunların hepsi çok üzücü olaylar ama hayırlı olsun demek lazım ve beterin beterini düşünmek lazım.Allah evlat acısı vermesin önemli olan bu bence.sonradan kaybetmektense baştan hiç olmaması daha iyi.tedavilerimde kendim içinde hep böyle dua ettim.
birde Allah dermansız dert vermesin.enazından yaşantımızı etkileyen bir sorun değil bu öyle bir sorunki istediğiniz zaman tedaviyi bırakabilirsiniz ama bi kanser hastasının böyle bir lüksü yok.herşeyin başı sağlık.
umutlu olmaktan sabretmekten ve dua etmekten başka elimizdem bişey gelmiyo malesef.
ben butun transferlerımde hep anladım olmadıgını
gogus sınyal verıyor ne yazık kı
Olmamış haaaa
Bende o zaman çok korktum canım çünkü bendede aynısı oldu ama dediğin gibi bende çok umutlandımm hep dua ettimm
Kızlar bende de aynı şey olmuştu, gerçekten göğüslerim indi testler negatif
4.cüye hazırlanırken bu haberler çok kötü geldi bana,
ben buraya yazmamaya karar verdim, bir toplanan yumurta sayısını yazarım bir pgt sonucunu, eğer transfer olursa da test sonucunu, kendi sonuçlarımı beklerken bu kadar stres yapmamıştım ya...
çok kısa konuştuk canım eve gidiyorum dedi.sesi kötüydü.bişey daha söylesem ağlayacak gibiydi bende hayırlısı olsu dedim kapattık.eve gitsin yine ararımm inş.
yaaaaa ne diyeceğimi bilemiyorumm dayanamadım ağladım yaa 2 negatif ağır geldi hepimizeincim canım benim yaaaa herşey Yüce Rabbimden dilerim sıradaki tedavide bebişin seni hiç bırakmasın , zaman lazım şimdi sana ama zaman gerçekten ilaç gibi oluyo yeniden yeni umut ışığına koşuyoruz Rabbim bol sabır versin
Olmamış haaaa
aynen encanım sabırla heyecanla kaç kez sayfayı yeniledim ama malesef negatif almak malesef çoğumuz yaşadıkya şifam ben nedicem bilmiyorum iki topik arasında gittim geldimacaba hangisinde paylaşacak güzel haberi diye çok üzgünüm inan şimdi gelip şaka yaptım demesini okadar çok isterdimki inancanım bizibiizden başkası anlamıyor incimi çok iyi anlıyorum allah sabır versin::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?