Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

off çok zor ya.. çok üzüldüm.. inci ne haldedir şimdi. allah sabır versin.. güç versin.

kızlar hemen hemen hepimiz bişeyler yaşadık bu tedavi sürecinde.sağlıklı bulamadık,transfere gidemedik.bulduk tutmadı.bunların hepsi çok üzücü olaylar ama hayırlı olsun demek lazım ve beterin beterini düşünmek lazım.Allah evlat acısı vermesin önemli olan bu bence.sonradan kaybetmektense baştan hiç olmaması daha iyi.tedavilerimde kendim içinde hep böyle dua ettim.
birde Allah dermansız dert vermesin.enazından yaşantımızı etkileyen bir sorun değil bu öyle bir sorunki istediğiniz zaman tedaviyi bırakabilirsiniz ama bi kanser hastasının böyle bir lüksü yok.herşeyin başı sağlık.
umutlu olmaktan sabretmekten ve dua etmekten başka elimizdem bişey gelmiyo malesef.

Ewet cnm öle tıpkı bizimki gibi eşim troid kanseri benim için herşeyden önemli olan onun sağlığı yücerabbim inciyede en yakın zamanda hepimize hayırlı ewlatlar vericektir..

ben butun transferlerımde hep anladım olmadıgını
gogus sınyal verıyor ne yazık kı

Olmamış haaaa

goguslerımde acı kalmadı deyınce korkmustum ben de

ama yıne de umut edıp bekledım

Bende o zaman çok korktum canım çünkü bendede aynısı oldu ama dediğin gibi bende çok umutlandımm hep dua ettimm

Kızlar bende de aynı şey olmuştu, gerçekten göğüslerim indi testler negatif
4.cüye hazırlanırken bu haberler çok kötü geldi bana,
ben buraya yazmamaya karar verdim, bir toplanan yumurta sayısını yazarım bir pgt sonucunu, eğer transfer olursa da test sonucunu, kendi sonuçlarımı beklerken bu kadar stres yapmamıştım ya...

Ewet hepimizde aynı belirti olmuş neredeyse ((
Öle düşünme canım kötü olmaa herkesin kaderi başka burda paylaşmak seni rahatlatmıosa aksine sana zarar verdiğini düşünüosan paylaşma canım elbetteki ama bana güç verio kısmetse 4, tedavimdede burda olucam ve herşeyi paylaşıcam

kızlar inci aradı şimdi sonuç negatifmiş üzgünüm

yaaaaa ne diyeceğimi bilemiyorumm dayanamadım ağladım yaa 2 negatif ağır geldi hepimize incim canım benim yaaaa herşey Yüce Rabbimden dilerim sıradaki tedavide bebişin seni hiç bırakmasın , zaman lazım şimdi sana ama zaman gerçekten ilaç gibi oluyo yeniden yeni umut ışığına koşuyoruz Rabbim bol sabır versin

çok kısa konuştuk canım eve gidiyorum dedi.sesi kötüydü.bişey daha söylesem ağlayacak gibiydi bende hayırlısı olsu dedim kapattık.eve gitsin yine ararımm inş.

Allah yardımcısı olsun canım benimm...
Bende aldım bu sonucu bilirim çok büyük bir acı ama bakın ben 2 gün geçmesine ragmen hemen toparlanmaya başladım şükürler olsunki oda toplarlanıcak inşallahh

ya şifam ben nedicem bilmiyorum iki topik arasında gittim geldimacaba hangisinde paylaşacak güzel haberi diye çok üzgünüm inan şimdi gelip şaka yaptım demesini okadar çok isterdimki inancanım bizibiizden başkası anlamıyor incimi çok iyi anlıyorum allah sabır versin::

aynen encanım sabırla heyecanla kaç kez sayfayı yeniledim ama malesef negatif almak malesef çoğumuz yaşadık Rabbim bol sabır versin bizi bizden başka kimse anlamaz canım aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…