Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya ne bileyim empati kuruyorum büyük bir umutsuzluk çöktü üstüme

Merhaba arkadaşlar, ben de ikinci tüp tedavimde negatifi aldım, bizden de genetik test istendi, histeroskopi de yapılacakmış..ancak benim manen gücüm kalmadı.hayırlısı olsun.

Ya ne bileyim empati kuruyorum büyük bir umutsuzluk çöktü üstüme
Ewet canım haklısın insan negatiflerden sonra umudu kırılıo ama malesefki bu bizim kaderimiz demekki yaşamamız gerekiomuş ben umutluyum en kısa zamanda bizlerde ANNE olucaz Allahın izniyle

aynen canım aynen bilmeyene o kadar basit ki o güzel dualarına aminn diyorumm

Merhaba arkadaşlar, ben de ikinci tüp tedavimde negatifi aldım, bizden de genetik test istendi, histeroskopi de yapılacakmış..ancak benim manen gücüm kalmadı.hayırlısı olsun.
merhaba tatlım çok geçmiş olsun çok zor çok negatif almak ama lütfen bebişin için son gücüne kadar diren çok az kaldı bence inşallah testler normal çıksın ama içine sinmesi açısından diren dayan azcık daha sonu güzel olacak çünkü

Amin arkadaşım, çok zor gerçekten.inşallah güzel sonuçlar alırız.ikinci tüp için acele etmiştim 6 ay bekledik ancak üçüncü için sanırım biraz zaman vereceğim kendime....genetik testin sonucu üniversite hastanelerinde geç çıkıyormuş değil mi...

canım ben fmf (ailevi akdeniz ateşi) hastasıyım benim sonucum 3 hafta sonra çıkmıştı en fazla 1 ayı bulabilir sizin sonuçlar büyük ihtimal inşallah temiz çıksın hepsi

Bizi yine bizden başka kimse anlamaz çok doğru katlıyorum, sonuna kadar, yeri geliyor eşimiz dahi anlamıyor.bırak kapı dışındakileri....

çok doğru,mesela ben ilk duyduğumda yıkıldım,kimseye de anlatamıyorum,eşim sanki benim durumumu önemsemedi,abartıyorum gibi geldi belki de ona,Allahım hepimize yardım etsin inşallah ta sırayla buraya hamilelik haberlerimizi yazalım

slm kizlar öncelikle rabbim herkezin yar ve yardimcisi olsun
kizlar PGT yöntemi yapilmaya karar veremiyorum cuki kafak cok karisik 4 deneme yani normal tup bebek denemsi var 3.tutu fakat 5haftalikkekn kurtaj oldum 4.blatiokist oilasina ragmen tutumadi
ama biz tup bebege basalamadan önce GENETIK TEST yaptirdik bunun cin 4 yada 5 hafta bekledik esimden benden kan aldilar ve kromozonlarmizi incelediler sonuc hersey normal

sizce yinede ben PGT yöntemi ile yola devam edeyimmi cogu doktor kromozonlariniza bakildigi icin gerekmez diyo ama yptiracagim merkez her ay emrioylar degise biliyor yani iyi gözuksede bi problem olabiliyor demisti kafak karisikk anliycaginiz
simdiden cevabiniz icin tesekkurederim

Merhaba kızlar,
Ne yazık ki negatifimle geldim. Yavrum tutunamamış Sonucu aldığımdan beri ağlıyorum gözlerim kan çanağına döndü ama geçecek ve ben yeni tedaviyi düşünmeye başlayacağım. Çok zormuş gerçekten. Allah hepinizden razı olsun.

Aramıza hoşgeldin öncelikle canımm,
Senin tedavinde pozitif sonuç alman büyük başarı fakat sonradan olumsuz oluşu elbetteki üzücü bence PGT denemelisin demekki kromozsal deilde başka sorun var! yada rahimde sıkıntı olabilir mesela histereskopi yaptırdınmı? yani tutunmadamı sıkıntı var bilinmez ama bence iyi bir doktorla görüş bence

Geçecek canım. Bunu da atlatacağız. Rabbimin yanlış işi olmaz. Elbet bir bildiği var. Şu anda çok üzgünsün.Hepimiz üzüldük. Çok da haklısın. Ama birkaç gün sonra için soğuyacak. Yeni tedavi için düşünmeye başlayacaksın.. Herşey güzel olacak.. Bebeğimize kavuşana kadar mücadeleye devam. Allah dermansız dert vermesin. Evlat acısı vermesin kimseye... Amiiiinnnn

Canım benim biliorum çok zor bende yaşadım hemde 6 defaa biliosun ama yaralarımızı birlikde sarıcaz herşey geçicek inan bana...
Ağlama diyemiorum insan kendini tutamıo malesef ama güçlü ol

Akasyam inan işin içinde genetik olmasa bu kadar yıkılmazdım. Vardır bunda da bizim göremediğimiz bir hayır diyorum. Eşim çok kötü oldu, bir yandan olmamasına bir yandan ona üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…