- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.621
Canım benim biliorum çok zor bende yaşadım hemde 6 defaa biliosun ama yaralarımızı birlikde sarıcaz herşey geçicek inan bana...
Ağlama diyemiorum insan kendini tutamıo malesef ama güçlü ol
Akasyam inan işin içinde genetik olmasa bu kadar yıkılmazdım. Vardır bunda da bizim göremediğimiz bir hayır diyorum. Eşim çok kötü oldu, bir yandan olmamasına bir yandan ona üzülüyorum.
Akasyam inan işin içinde genetik olmasa bu kadar yıkılmazdım. Vardır bunda da bizim göremediğimiz bir hayır diyorum. Eşim çok kötü oldu, bir yandan olmamasına bir yandan ona üzülüyorum.
çok ilginç yaaa derhal başvurun bayağı geç çıkıyormuş çünküben aradım sordum hastaneyi şimdik, 8 ayda dedi komik dimi :)) özeller de 3 haftaymış..
Merhaba kızlar,
Ne yazık ki negatifimle geldim. Yavrum tutunamamışSonucu aldığımdan beri ağlıyorum gözlerim kan çanağına döndü ama geçecek ve ben yeni tedaviyi düşünmeye başlayacağım. Çok zormuş gerçekten. Allah hepinizden razı olsun.
Biliyorum canım. Doktorun yanında fena saldım kendimi eve gelene kadar da dinmedi gözümün yaşı. Kafam kazan gibi. Maddi manevi çökmüş durumdayım. Allah'ıma sığınıyorum.
bu acıyı yaşamayan bizleri nasıl anlar kiİnşaallah kızlar. Şu an içim buz gibi ama zamanla geçecek... Milletin sorularına maruz kalmak istemiyorum ama kalacağıma adım gibi eminim. Benim için en zor şeylerden biri de durumu babama açıklamak. Canım babam zaten çok üzülüyor şimdi daha da üzülecek
İnci canım peki olayın tıbbi boyutu ile ilgili birşey dediler mi ? :26: Elbette bu iş nasip işi ama ben çok şaşırdım. Sen oldukça gençsin. Sağlıklısın. Eşin sağlıklı. 24 sure yapıldı. 5. gün embriyosu.Sağlıklı bir embryo. Buna rağmen tutmaması ?? Allah'ın takdiri tabii ki ama embryo mu kalitesiz miş ? Bir açıklama yapıldı mı ? Yani işin tıbbi ve mantıksal boyutunda şaşkınım
İnci canım peki olayın tıbbi boyutu ile ilgili birşey dediler mi ? :26: Elbette bu iş nasip işi ama ben çok şaşırdım. Sen oldukça gençsin. Sağlıklısın. Eşin sağlıklı. 24 sure yapıldı. 5. gün embriyosu.Sağlıklı bir embryo. Buna rağmen tutmaması ?? Allah'ın takdiri tabii ki ama embryo mu kalitesiz miş ? Bir açıklama yapıldı mı ? Yani işin tıbbi ve mantıksal boyutunda şaşkınım
bu acıyı yaşamayan bizleri nasıl anlar kioffff babacığını arama yaa sevdiklerimizi üzmemek için kendimizi kasmak sıkmak ta zor bizler için off zor bi sahne seni bekliyor ALLAH ım güç kuvvet ferahlık versin tatlımm mm
Canım embriyo için çok kaliteli ve iyi denilmişti. Nur Hanım bana doğal yoldan hiç hamile kalmadığımdan bunun bilinemediğini rahimle ilgili bir şey olabileceğini gerekirse rahim filmi çekileceğini söyledi. Tek embriyo olmasının da şansı düşürdüğünü belirtti. Durumumu konuşup beni tekrar çağıracaklarmış.
Bence de herşey araştırılmalı. Benim için de aynı şey geçerli. Ben de sürekli korunuyorum. Ultrasonda PKOS olduğumu gördüler. Bana da tek yumurta konacak. Demek o da şansı düşürüyor :26: Ayrıca hazadeye iki embryo transfer edildi. Olmadı. Neyse. Valla çıkamadım işin içinden.Nasipten öte köy yok...
inci canım
o kadar çok üzüldüm ki anlatamam
ama sağlıklı bulunması bir mucize değilmiydi
inşallah bugünler geçicek
sabrımızın gücümüzün inancımızın mükafatını alışaz
bendede tek embrio transferi olmuştu her şey çok iyi denildi negatiften sonra şansımız düşüktü tek embrioydu çünkü dedilerCanım embriyo için çok kaliteli ve iyi denilmişti. Nur Hanım bana doğal yoldan hiç hamile kalmadığımdan bunun bilinemediğini rahimle ilgili bir şey olabileceğini gerekirse rahim filmi çekileceğini söyledi. Tek embriyo olmasının da şansı düşürdüğünü belirtti. Durumumu konuşup beni tekrar çağıracaklarmış.
offf bu bu çok zor tatlım yaaaaCanım ailemle aynı apartmanda oturuyoruz. Şu an evde babam ama yanına gidemiyorum. Beni böyle görüp üzülmesini istemiyorum. Bunun için 3.tedaviyi kimseye söylemeyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?