Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim biliorum çok zor bende yaşadım hemde 6 defaa biliosun ama yaralarımızı birlikde sarıcaz herşey geçicek inan bana...
Ağlama diyemiorum insan kendini tutamıo malesef ama güçlü ol

Biliyorum canım. Doktorun yanında fena saldım kendimi eve gelene kadar da dinmedi gözümün yaşı. Kafam kazan gibi. Maddi manevi çökmüş durumdayım. Allah'ıma sığınıyorum.

Akasyam inan işin içinde genetik olmasa bu kadar yıkılmazdım. Vardır bunda da bizim göremediğimiz bir hayır diyorum. Eşim çok kötü oldu, bir yandan olmamasına bir yandan ona üzülüyorum.

Haklısın canım Genetik bizi yıpratıyor.Elbetteki canım vardır bir hayır inşallah Gelecek tedavide yine birlikte başlar bu defa iyi sonuçlar alırız.Erkekler zor ağlıor canım bizler gibi deil ben çok üzülmüştüm sizlerede söledim eşimi görünce dayanamıorum die (
Ama ben inanıorumki herşey bu defa daha iyi olucakk

Akasyam inan işin içinde genetik olmasa bu kadar yıkılmazdım. Vardır bunda da bizim göremediğimiz bir hayır diyorum. Eşim çok kötü oldu, bir yandan olmamasına bir yandan ona üzülüyorum.

Evet canım. Sağlıklı yumurtayı bulunca ve kaybedince insan daha da kötü yıkılıyor. Ben o kadar iyi hissediyorum ki duygularını. Biz normal tüp bebek yapanlar gibi değiliz. Bizim için o altın yumurta çok değerli. Ama Hituci'yi düşün. O da bulup kaybetti. Yani bir dahaki sefere herşey farklı olabilir. Canım bu bizim sınavımız. Sen Allah'a güven. Dayan. En koyu karanlıktan sonrası aydınlık. Hepimiz anne olacağız.. Ben inanıyorum..

İnşaallah kızlar. Şu an içim buz gibi ama zamanla geçecek... Milletin sorularına maruz kalmak istemiyorum ama kalacağıma adım gibi eminim. Benim için en zor şeylerden biri de durumu babama açıklamak. Canım babam zaten çok üzülüyor şimdi daha da üzülecek

ben aradım sordum hastaneyi şimdik, 8 ayda dedi komik dimi :)) özeller de 3 haftaymış..
çok ilginç yaaa derhal başvurun bayağı geç çıkıyormuş çünkü

Biliyorum canım. Doktorun yanında fena saldım kendimi eve gelene kadar da dinmedi gözümün yaşı. Kafam kazan gibi. Maddi manevi çökmüş durumdayım. Allah'ıma sığınıyorum.

incimm canım benim yaaaa malesef olmadı elbet bizlerinde yüzü gülecek şu an anlayamıyoruz ve göremiyoruz gerçekten var bir hayır Rabbimin var bir bildiği elim ayağım dolaştı negatif haberini aldığımdan beri ben tıkanmıştım ilk negatifimde ağlayamamıştım kociş üzülüyo ağladımı görüp daha çok üzülmesin diye çok sıkmıştımm kendimi ve halaaa aradan 2 ay geçti ben deşarj olana dek ağlayamıyorum içimde boğuluyorum çoğu zaman sen ağlamana inanki memnun oldum içine atmak daha berbat bizzat yaşadım yaşıyorumm Rabbim bol sabır versin ne diyeceğimiz bilemiyorum yaaaa

İnci canım peki olayın tıbbi boyutu ile ilgili birşey dediler mi ? :26: Elbette bu iş nasip işi ama ben çok şaşırdım. Sen oldukça gençsin. Sağlıklısın. Eşin sağlıklı. 24 sure yapıldı. 5. gün embriyosu.Sağlıklı bir embryo. Buna rağmen tutmaması ?? Allah'ın takdiri tabii ki ama embryo mu kalitesiz miş ? Bir açıklama yapıldı mı ? Yani işin tıbbi ve mantıksal boyutunda şaşkınım

bu acıyı yaşamayan bizleri nasıl anlar ki offff babacığını arama yaa sevdiklerimizi üzmemek için kendimizi kasmak sıkmak ta zor bizler için off zor bi sahne seni bekliyor ALLAH ım güç kuvvet ferahlık versin tatlımm mm

aynen canım bunun tıpta bi açıklaması olmalı

Canım embriyo için çok kaliteli ve iyi denilmişti. Nur Hanım bana doğal yoldan hiç hamile kalmadığımdan bunun bilinemediğini rahimle ilgili bir şey olabileceğini gerekirse rahim filmi çekileceğini söyledi. Tek embriyo olmasının da şansı düşürdüğünü belirtti. Durumumu konuşup beni tekrar çağıracaklarmış.

Canım ailemle aynı apartmanda oturuyoruz. Şu an evde babam ama yanına gidemiyorum. Beni böyle görüp üzülmesini istemiyorum. Bunun için 3.tedaviyi kimseye söylemeyeceğiz.

inci canım
o kadar çok üzüldüm ki anlatamam
ama sağlıklı bulunması bir mucize değilmiydi
inşallah bugünler geçicek
sabrımızın gücümüzün inancımızın mükafatını alışaz

INCICIGIM CANIM,

BU TEDAVIDE NE YAZIK KI SUNU DA OGRENMIS OLDUK KI ; SAGLIKLI EMBRYO BULUNMASI DA ASLINDA BIZIM ICIN MUTLU SON DEGILMIS. BUNU TEKNIK OLARAK BILIYORDUK AMA YINE DE BIR DAHA GORMUS OLDUK.
O ZAMAN BUNDAN SONRAKI TEDAVILERDEKI YAKLASIMIMIZIN , HEPIMIZI ICIN SOYLUYORUM ARKADASLAR , SOYLE OLMASI GEREK ;

SAGLIKLI BULUNACAK MI ACABA DIYE HIC DUSUNMEMELIYIZ. BUNU ATLAMAMIZ GEREKEN BIR MANI OLARAK GORMEMELI VE SAGLIKLI CIKTIGINDA DA BIR ASAMAYI GECTIGIMIZI DUSUNMEMELIYIZ. BENCE BIZIM ICIN DIREKT BAŞLANGIÇ VE SON OLMALI. ARADAKI GELISMELER VEYA GELIŞMEMELER BIZI NE COK SEVINDIRMELI NE DE COK ÜZMELİ. ÇÜNKÜ BİLMELİYİZ Kİ RABBİM BİZE YAZMADIYSA BUNU 3 TANE SAĞLIKLI DA TRANSFER EDILSE TUTMAYACAK. AMA NASIP ETTIYSE DE HER ZAMAN DEDIĞİMİZ GİBİ 1 SAĞLIKLI BULUNUP TUTUNACAK. ASLINDA BİLDİĞİMİZ ŞEYLERİ TEKRAR EDİYORUM BELKİ AMA DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEMEK İSTEDİM. YARALARINI HAFİFLETİR Mİ BU DÜŞÜNCELERİM BİLEMİYORUM TATLIM AMA ASLINDA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ANA TEMA DETAYLARA TAKILMAMAK . SAĞLIKLI BULUNMASI BULUNMAMASI ASLINDA HEP DETAY BAKTIĞIMIZDA. SONUCU DEĞİŞTİRMİYOR.

BİLMEM BU ŞEKİLDE BİR BAKIŞ AÇISINA HAİZ OLABİLİR MİYİZ , AMA DENEMELİYİZ EN AZINDAN .

INCICIGIM UZGUNUM AMA DEDIM YA GÖĞÜSLERİMİN ACISI GEÇTİ DİYE YEAZDIĞINDA BEN BU SONUCU TAHMİN ETTİM .
BU SENİN İL TRANSFERİN İLK DENEYİMİN .
BUNDAN SONRAKİ DENEYİMİNDE İNŞALLAH GÖĞÜSLERİNİN ACISINDAN YATAMAZ DURUMA GELİRSİN AMA ARTIK BU DENEYİMİ YAŞAYAN BİRİ OLARAK SONRAKİ TEDAVİLERİNDE TAHMİN GÜCÜN ARTACAK VE YANILMA PAYIN AZALACAK. ben il tedavimde göğüslerim 7. günün sabahı inmişti. bıçak gibi bir anda ama ...AKŞAM ÜZERİNE YATAMADIĞIM GÖĞÜSLERİMDE ERTESİ SABAH ACIDAN ESER KALMAMIŞTI.BEN ANLAMIŞTIM AMA İLK TEDAVİM OLDUĞU İÇİN KİMSE BANA İNANMAMIŞTI. 2. TEDAVİMDE YİNE AYNI GÜNÜN SABAHI ACISI GİTTİ VE O ZAMAN HERKESE SÖYLEDİM OLMADI DİYE .VE OLMAMIŞTI. DONMUS TEDAVIMDE İÇİMDEN ACABA HAMILE MIYIM DİYE GEÇİRMİŞTİM ÇÜNKÜ GÖĞÜSLERİMİN ACISI TAMAMEN GEÇMEMİŞTİ , AZ DA OLSA VARDI ACI VE HAMİLEYDİM . VE 3 GÜN SONRA SABAH UYANDIĞIMDA İLK GÖĞÜSLERİMN ACISININ AZALDIĞINI FARKEDİP AĞLAYARAK EŞİME '' BENCE GİTTİ BEBEK . GÖĞÜSLERİM ACIMIYPR ARTIK'' DEDİĞİMDE EŞİMLE PANİK HALİNDE GÜNÜ OLMAMASINA RAĞMEN KAN VERMEYE GİTMÖİŞTİK VE DEĞERİMİN DÜŞMÜŞ OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜK.BUNLARI NİYE ANLATTIM BU KADAR UZUN BİLMİYORUM ASLINDA, BİRAZ UZUN OLDU.

SADECE ÜZÜLME DİYECEĞİM ARKADAŞIM . VERİP ALMASI DAHA KÖTÜ RABBİMİN. EN AZINDAN BAŞTAN ÜZDÜ SENİ. BENCE BİZİM DURUMUMUZDA BU BİLE BİR ŞANS.
O GÜZEL GÖZLERİNDEN AKITTIĞIN HER DAMLA YAŞA İLERİDE ÜZÜLECEKSİN. HEPİMİZ AYNI ŞEKİLDE ÜZÜLECEĞİZ.

Bence de herşey araştırılmalı. Benim için de aynı şey geçerli. Ben de sürekli korunuyorum. Ultrasonda PKOS olduğumu gördüler. Bana da tek yumurta konacak. Demek o da şansı düşürüyor :26: Ayrıca hazadeye iki embryo transfer edildi. Olmadı. Neyse. Valla çıkamadım işin içinden.Nasipten öte köy yok...

lavequecim haklısın canım. Bu göğüs olayını öğrendiğim iyi oldu. Bakalım 3.de ellerim sürekli göğsümde olur artık.

Öyle canım nasip işi. Burada morgenrot var tek embriyoyla ikizi olmuştu. Allah ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.

incim canım Rabbim sabrının karşılığını 3. tedavide ansip edecek inşallah tatlım

Son düzenleme:
bendede tek embrio transferi olmuştu her şey çok iyi denildi negatiften sonra şansımız düşüktü tek embrioydu çünkü dediler

Canım ailemle aynı apartmanda oturuyoruz. Şu an evde babam ama yanına gidemiyorum. Beni böyle görüp üzülmesini istemiyorum. Bunun için 3.tedaviyi kimseye söylemeyeceğiz.
offf bu bu çok zor tatlım yaaaa evet bencede 3. tedavi saklı ve gizli kalsın inşallah müjdenle süpriz olur daha süper olur inşallah

ben bu pgt den başlamadan soğudum yaaaaa ((( şu an allak bullak ım karmakarışığım , Yüce Rabbim sen yetiş imdadımıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…