- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.761
canim chnb burda amh yı ölçtüren arkadaşın adı:)
testin değil....o da yaptırmış,0.3 çıkmış o şşimdi hamile,ama onun mozaiklik durumu yoktu sanırım,benim o da var...
canım chnb dedikleri bu isimli bi üye arkadaş var ondan bahsediyolarallah hepimizin yar ve yardimcisi olsun canim
canim ya chnb o ne onu ben bilmiyorum ne manasi var bendede o yapilmadi canim
canım chnb dedikleri bu isimli bi üye arkadaş var ondan bahsediyolar
canim chnb burda amh yı ölçtüren arkadaşın adı:)
testin değil....o da yaptırmış,0.3 çıkmış o şşimdi hamile,ama onun mozaiklik durumu yoktu sanırım,benim o da var...
ay kizlar cok yasayin emi bende buda yenimi cikti dedim yav
zurnanin ziiiirt dedi yer bence bu olmasi gerek
ay kizlar aksam aksam beni guldurdunuz ya allah da hepizi guldursun
canım benim yaa umudumuzu hiç yitirmeyelim inşşYüce Rabbim en kısa zamanda nasip etsin melek bebişini inşallah
allahım isimleri bile tahlil sanıyoruz bende öyle sandım allahım aklıma mükayet ol
arkadaşlar süpersiniz yaaa,beni de güldürdünüz:)) ...zaten yaptırmadığımız tahlil kalmadı,onu da yaptırırız olsaydı merak etmeyin...
allahım ya isimleri bile tahlil sanıyoruz bende öyle sandım allahım aklıma mükayet ol
hehehe
ay kizlar cok yasayin emi bende buda yenimi cikti dedim yav
zurnanin ziiiirt dedi yer bence bu olmasi gerek
ay kizlar aksam aksam beni guldurdunuz ya allah da hepizi guldursun
evet yaaa ama yapılsın tatlım gerekirse ben hatırlatacağım dr a bendede mart ayında ilk tedavimde onca yüksek dozu iğnelere rağmen sadece 1 adet yumurtam oluştu ve tek embrio transfer olduminşallah şifacım hepimizi kavuştursun bebeklerimize,seninde benim gibi düşük çıkar falan en iyisi hiiiç yaptırma,zaten isterlerdi...benim az yumurta oluşuyor,onun için istemişlerdi,bana da dua edin ne olur arkadaşlar,öyle çok ihtiyacım var ki....
allahım isimleri bile tahlil sanıyoruz bende öyle sandım allahım aklıma mükayet ol
yaa bendede sorun var net ten mi siteden mi anlamadım :26:benim nette sorun var mesajlar çifter çifter geliyor
bu test diye chnb nin evine ziyerete giderdik o olurduarkadaşlar süpersiniz yaaa,beni de güldürdünüz:)) ...zaten yaptırmadığımız tahlil kalmadı,onu da yaptırırız olsaydı merak etmeyin...
yaa bendede sorun var net ten mi siteden mi anlamadım :26:
bu test diye chnb nin evine ziyerete giderdik o olurdu
inş işe yarar canım. evet okul zamanı sıkıntı olur. ben hiç rapor almadım tedavide opudan sonra bile okula gittim ama derslerim hep öğleden sonra, sabahtan gittim dr.a hepdhea diye bir hormon takviyesi var,onu kullan dedi,belki de tedaviyi erteleyecek...haziran da tatil diye düşünmüştüm ama nasip bakalım...okul zamanı izin almak çok zor olur,eylül e falan kalmaz inşallah
onun da eşinde mozaiklik varcanim chnb burda amh yı ölçtüren arkadaşın adı:)
yaa bendede sorun var net ten mi siteden mi anlamadım :26:
bu test diye chnb nin evine ziyerete giderdik o olurdu
yok yok dr a gitmek için zaman varken sıcağı sıcağına olay aydınlığa kavuştuallahtan çabuk anladım ya dr sorsaydım şok olurdu adamcağız
inş işe yarar canım. evet okul zamanı sıkıntı olur. ben hiç rapor almadım tedavide opudan sonra bile okula gittim ama derslerim hep öğleden sonra, sabahtan gittim dr.a hep
onun da eşinde mozaiklik var
yav kizlar durun
bi yeni test dahaa kaldiracak durumda degilim kalbime inecekti :18::18:
ajdarin yeni sarkisi gibi bagiracaktim nerdeyse ajdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar diye
hahahay ajdar yeni şarkı mı patlatmışyav kizlar durun
bi yeni test dahaa kaldiracak durumda degilim kalbime inecekti :18::18:
ajdarin yeni sarkisi gibi bagiracaktim nerdeyse ajdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar diye
bende burda ki bir çok terimi bilmiyorum bazen soruyorum bazen sormaya gerek kalmdana mesajlardan öğreniyorumcanim yine olay olmasin diye sormayi utaniyorum deminki gibi olmasin diye ama mozaiklik nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?