Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

:

canım benim yaa umudumuzu hiç yitirmeyelim inşş Yüce Rabbim en kısa zamanda nasip etsin melek bebişini inşallah

inşallah şifacım hepimizi kavuştursun bebeklerimize,seninde benim gibi düşük çıkar falan en iyisi hiiiç yaptırma,zaten isterlerdi...benim az yumurta oluşuyor,onun için istemişlerdi,bana da dua edin ne olur arkadaşlar,öyle çok ihtiyacım var ki....

allahım ya isimleri bile tahlil sanıyoruz bende öyle sandım allahım aklıma mükayet ol
ama test adı gibi demi

ay kizlar cok yasayin emi bende buda yenimi cikti dedim yav
zurnanin ziiiirt dedi yer bence bu olmasi gerek
ay kizlar aksam aksam beni guldurdunuz ya allah da hepizi guldursun
hehehe gülecek bişi bulduk bakalım

evet yaaa ama yapılsın tatlım gerekirse ben hatırlatacağım dr a bendede mart ayında ilk tedavimde onca yüksek dozu iğnelere rağmen sadece 1 adet yumurtam oluştu ve tek embrio transfer oldum bu ayki adetimle tüp bebek dr um bi muayene edecek foliküllere bakacak duruma göre hareket edecek sanırım daha tedaviye daha çok var ama gitmekte fayda var

allahım isimleri bile tahlil sanıyoruz bende öyle sandım allahım aklıma mükayet ol

benim nette sorun var mesajlar çifter çifter geliyor
yaa bendede sorun var net ten mi siteden mi anlamadım :26:

arkadaşlar süpersiniz yaaa,beni de güldürdünüz:)) ...zaten yaptırmadığımız tahlil kalmadı,onu da yaptırırız olsaydı merak etmeyin...
bu test diye chnb nin evine ziyerete giderdik o olurdu

dhea diye bir hormon takviyesi var,onu kullan dedi,belki de tedaviyi erteleyecek...haziran da tatil diye düşünmüştüm ama nasip bakalım...okul zamanı izin almak çok zor olur,eylül e falan kalmaz inşallah
inş işe yarar canım. evet okul zamanı sıkıntı olur. ben hiç rapor almadım tedavide opudan sonra bile okula gittim ama derslerim hep öğleden sonra, sabahtan gittim dr.a hep

canim chnb burda amh yı ölçtüren arkadaşın adı:)
testin değil....o da yaptırmış,0.3 çıkmış o şşimdi hamile,ama onun mozaiklik durumu yoktu sanırım,benim o da var...
onun da eşinde mozaiklik var

inş işe yarar canım. evet okul zamanı sıkıntı olur. ben hiç rapor almadım tedavide opudan sonra bile okula gittim ama derslerim hep öğleden sonra, sabahtan gittim dr.a hep

onun da eşinde mozaiklik var

canim yine olay olmasin diye sormayi utaniyorum deminki gibi olmasin diye ama mozaiklik nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…