Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba kızlar,
Az önce sağlık ocağından geldim. Sıra beklerken iki kadın konuşuyordu neyin var vs diye. Biri dün gebelik testi yaptırdım, sonuç alacağım inş bir şey yoktur dedi. Dondum o an. İşte kimimiz evlat sahibi olmak için çırpınırken kimimiz de istemiyor.

evet canım kimisi aldırır kimisi doğurup cami avlusuna yada bi araba altına bırakır işte hayat bizde ne umutlarla çıkarız yola ama sonunda hep hüsranla karşı karşıya kalırız buda bizim sınavımız inşallah bizde bu sınavı başaryla geçer evlatlarımızı kucamıza alırız::

Öyle canım malesefki (
Benide bugün cem bey aradı ay sesini duyunca ztn ağlamaya başladımm (
Ama yapma böle dedii inşallah bir dahaki sefere dedii öle diyince dayanamadım,Ya konuşuruz canım felan dedi yani konuşalımda bu 3,denemem ben eşimin sorunlu spermiyle yada benim sorunlu yumurtamla kalıorumdaa neden kaliteliyle kalamıorum diyemedim ağlamakdan

Hayat ne garip değil mi...

hazadecim görüşmeye gidecek misin? Beni de aradılar bugün. Görüşmeye çağıracaklarmış.

Vallahi cnm her gören neyin var dioo... Eşimle dün çok mutsuzduk ağlamaklıydık
Hiç beklemediğmiz bir sonuçtu
Bizler bile burada nasıl umutlanmıştık sanki sizin değil benim çocuğum olacak gibi o derece oluyor insan
Toparlamaya başladım sanırım, başka çare yok...

Hem negatif sonuçla ilgili konuşmak hem yeni tedaviyle ilgili bilgi vermek için canım.
Bence konuşacak bir şey yok Çünkü Allah2ın takdiri başka neyle açıklanırki
Yeni tedavi mi?hemen başlamyı düşünüyormusun ki bence ara verilmesi iyi olmaz mı canım:26:

Bence konuşacak bir şey yok Çünkü Allah'ın takdiri başka neyle açıklanırki
Yeni tedavi mi?hemen başlamyı düşünüyormusun ki bence ara verilmesi iyi olmaz mı canım:26:

Yok canım ne hemeni :) Şu an için ne zaman başlarım hiç bilmiyorum. Sen de 6 ay ben diyim 1 sene... Zamana bırakacağım. Maddi manevi toparlanmamız gerek önce. Doktorlar sadece bir sonraki tedavide başka neler yapılabilir onları söyleyecekler.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba pgt ile ilgili deneyimleriniz varsa bana da bilgi verir misiniz? ne şekilde oluyor ücretleri ortalama nekadar hangi hastanelerde yaptırabiliyorsunuz? 38 yaşında ablam var 2 defa kendiliğinden hamile kalıp düşük yaptı. 3. de tüp bebek yaptırdı ancak 2 aylıkken bebeğin kalbi durdu. doktor pgt önerdi ama şuan hem madden hem de manen hazır değil . bir de kan pıhtılaşması var ondan olabilir mi acaba? yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi anlatabilir misiniz lütfen

Merhaba zeynep. Allahım ablanın yardımcısı olsun. Pıhtılaşma için ilaç kullanılıyor diye biliyorum. Burada öyle sorunu olan arkadaşlar var. Doktor neye dayanarak pgt önermiş? Genetik testler yapıldı mı? Ücretler merkeze göre değişiyor. Hastanelerin bazısında genetik birim varken bazısı dışarıdan bir genetik uzmanıyla çalışıyor.

amin inş. birtakım testler yaptırdı genetik de yapıldı kan pıhtılaşması çıktı diye biliyorum onun için de iğne kullandı dr ard arda 3 düşük olunca busefer embriyoların genetiğine bakılması gerektiğini söyledi. Rahimde yada yumurtalıklarında herhangi bir sorun yok

Bence şimdiye kadar yapılan testleri yanına alıp tüp bebek birimiyle koordineli çalışan bir genetik uzmanıyla görüşsün. Doktor daha iyi yönlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…