Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Deneyimlerimiz olmazmı canım yaa artık prf. olduk
Öncelikle geçmiş oldun bizlerde pgt ile tedavi görüoruz, Kan pıhtılaşması incinin dediği gibi iğne ile tedavisi mümkün pgt ise; yumurtalar ve sperm toplanıp döllendirilio sonrasında embriyo haline gelio 3. veya 5. gün biopsi alınarak pgt testi yapılıyor sorun varmı diye var ise transfer iptal edilio yok ise transfer edilio dilerim bulunur ve annesine tutunurr

hııı bende öyle sandım bencede en iyisi gerçekten de maddi manevi yıpranıyor insan

Olsun canım, şu anda değiliz ama yavrularımızla birbirimizi bekliyoruz kavuşmak için...

Ahh şöyle bi hamile kalsam o 9 ay çabucak geçse sağlıcakla bebeğimi kucağıma alsam sarılsam
Öpsemm öpsemm o mis kokusunu içime çeksemmmm doyamam herhaldee

Hakikaten bizim işimiz zor hamile kalsak her gün nasıl geçecek ki acaba yine aynı şeylerimi yaşayacağım demekten kendimi alamam herhalde
Her dakika kanama var mı diye bakmakk uff
Rabbim o an sabrını veriyor gerçii
Yoksa şimdi düşünüyorumda arkaya baktığımda
Yaşadıklarım hiçte kolay değilmiş
Tek başıma....

Ahh şöyle bi hamile kalsam o 9 ay çabucak geçse sağlıcakla bebeğimi kucağıma alsam sarılsam
Öpsemm öpsemm o mis kokusunu içime çeksemmmm doyamam herhaldee

Canım benim inşallah o günlerde gelicek şimdi biz biraz daha hasassız şimdi bizde anne adayı olucaktık..
Ama Allahın izniyle o günlerde gelicek ben inanıorumm,Sende avladına kavuşucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…