- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.841
malesef canım yaaa benim bi komşu var 4. ye hamişti ben buraya taşındığımda hep aldırmak istemiş 3 aylar olduğu iiçin vazgeçmişMerhaba kızlar,
Az önce sağlık ocağından geldim. Sıra beklerken iki kadın konuşuyordu neyin var vs diye. Biri dün gebelik testi yaptırdım, sonuç alacağım inş bir şey yoktur dedi. Dondum o an. İşte kimimiz evlat sahibi olmak için çırpınırken kimimiz de istemiyor.
malesef bu işin madden manen katlanılması zor bi durum zaman ertelemek mecburundayızYok canım ne hemeni :) Şu an için ne zaman başlarım hiç bilmiyorum. Sen de 6 ay ben diyim 1 sene... Zamana bırakacağım. Maddi manevi toparlanmamız gerek önce. Doktorlar sadece bir sonraki tedavide başka neler yapılabilir onları söyleyecekler.
canımsın benim hepimizin çok gerçekten anne olucazz ve günümüz bi başka kutlanacak
ben ve daha bir çok kişiyiz ki MervemmmmYa ben bebek istiyorum:84::84::84::84::84::85::85::85::85:
Ay vallahi incii mahfetti bizi makyajım aktı heppp
Eki Görüntüle 413492 işte geldim burdayım
pc ye şimdi oturdum hemen buraya uğradım bi bakıyımm o topiğesifa dün söylediğin bebek için konu açılmış. Bir arkadaş nasıl vefat ettiğini yazmış. Allah'ım çok büyük sabırlar versin o anneye. Ecel ama kim bilir kendini nasıl suçluyordur. Rabbim kimselere yaşatmasın evlat acısı...
laveque canım dün akşam bir soru sordum geçmiş sayfalarda kaldı.
Göğüslerin sızlaması embriyonun tutunmaya çalıştığının bir belirtisi mi acaba?
Ay dün gördüm yaa çok güzel bir bebeksifa dün söylediğin bebek için konu açılmış. Bir arkadaş nasıl vefat ettiğini yazmış. Allah'ım çok büyük sabırlar versin o anneye. Ecel ama kim bilir kendini nasıl suçluyordur. Rabbim kimselere yaşatmasın evlat acısı...
Sen iş yerindesin değil mi canım
kız korkma en sevimlisini koydummAnnecimmm:18::18::18::18:
laveque canım dün akşam bir soru sordum geçmiş sayfalarda kaldı.
Göğüslerin sızlaması embriyonun tutunmaya çalıştığının bir belirtisi mi acaba?
Ama koyktummkız korkma en sevimlisini koydumm
evet canım bende merakla bu cevabı bekliyorum
aaa evet kahverengi koyulaşmayı duymuştumBen 2 hamileliğimdede yaşadım çünkü özellikle uçları sızlamıştı dokunamıyodum iç çamaşırımı çıkarmıştım
Bide o kahverengi çember varya orası koyulaşıp büyümüştü
korkma tatlım arkanda ben varımAma koyktumm
kız koş kız benim yemek pişiyoAnaa saat 6 olmuş kocişkom işten gelecek ben daha yemek yapmadım
aaa evet kahverengi koyulaşmayı duymuştumözellikle uçları mı sızlayacak bu göğüslerin :26:
korkma tatlım arkanda ben varım
kız koş kız benim yemek pişiyozaman aleyhine işliyoo kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?