Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merve gerçekten tuhaf kadın ya... hamilesin yapacak tabi. Allah ıslah etsin....

Bide bunlar yurt dışında ya tutturmuş yılbaşında buraya tatile gieleceksiniz diye
Deli ayol hee tek derdim taildi zaten manyak ben ne sıkıntılar çekmişim
Rabbim beterinden saklasın allah akıl fikir versin kafası kırık:)
DÜnde aradı anne iş yapıyorum dedim mahsuscuktan hah şöyle ol ya dedi
Kendine gel dedi o ne öyle yat yat nereye kadar dedi:27:

Bide bunlar yurt dışında ya tutturmuş yılbaşında buraya tatile gieleceksiniz diye

ne işin var canım ya yurt dışında. eşin ele alsın bu durumu.

ya canım sıkıldı bıraz bende kromozom bozuklugu var . uzun kol fazlalılıgymış, aynı zamandada kan pıhtılasması var.
bu ay memorıalda baslıcam kısmetse ayın 15 ın de gorusmeye gıdıcem ama kafama takıldı hatta cok uzuldum.
arkadaslar hep yazmıslar 21 yumurta,15 yumurta toplandı ama hepsı sorunlu cıktı translerımız ıptal edıldı dıye.
sevkım kırıldı cok korkuyorum ya olmazsa diye :(
aranızda varmı oyle kromozomlarında uzun kol fazlalılıgı olan ,pıhtılasması olan hemde ılk denemede bebegı tutan:(
dolanıyorum nette gunlerdır ama kendıme moral bulamıyorum bır turlu ..
sızler ılk pgt de hamıle kaldınız mı

Kız ataşehirde evliya yatır nerdee:26:
Amin inşallah
Haa kayganayı anlatmadım sizee:27:
Ay ben bu kalın kafalı eşime ne desem az
söylemeyelim dedim oda yok söyleyeceğiz dediii zıkkkımmm:47:tövbe tövbe her neyse
Ben söyledim anne böyle böyle dedim biraz sevindi gibi
Sonra eşimi istedi telefonu onu tebrik edecem ben dedi:)eşimde o esnada çamaşır seriyodu balkonda
YOK Müsait değil dedim söylemek istemedim ne yaptığını kalkta ver dedi kalkmakta istemedim
en sonunda çamaşır topluyor dedim sen bana baksana dedi oğluma çamaşır mı serdiriyosun dedi
İlk günden ne olmuşta böyle kendini bırakmışsın dedi kalk bakalım her işinide yap yemeğünüde yap temizliğinide yap dedi
naz niyaz yapma gibisinden bana şeyler söylüyo.ben .şok oldum tabi ama kimin umrunda hiç yorum yapmadan eşimi çağırdım verdim teli manyak bu kadının kafasında var ayol:27:

Hehehe :1: Yok tatlım Üsküdar'dan bahsediyordum ben. :ssz: Hatlar karıştı:9: Senin kaygana var ya çıngıraklı yılan o :27::1: Allah ıslah etsin onu. Yurtdışında devrelerini yakmış :9: Benim de Almancı bir halam var. O da aynı böyle. Komşularıyla kavgalı, çocukları sevmez, gelini ile kavgalı. Sosyal fobik bir tip. Anacım bunlar yurtdışında balataları sıyırıyor :9: Takılma sen. Geç geçç.. :16:

bak bilmiyordum... sevindim...

canım bilmiyorum 5. hamileliğim ama unutuyor insan... üşütmüş filan olmayasın...:50:

Facete resimleri de var canım. :34: Şu an Bolu'da film çekiyorlar.

Bilmiyorumki inşallah üşütmüş olayım
kafadanda üşütmeyeyimde bu gidişle:1:

Canım Nesrin daha iyi bilir ama sen hamilesin. Üstelik ikiz.:1: Bel ağrısı olmasından daha doğal bişey yok :34:

Ona eli sopalı cadı bir gelin lazım.:9: Çat çat yapıştıracak lafları. Bu tipler bundan anlıyor. Sakinlik , iyi niyet yaramıyorlar bunlara. :22:

ya canım sıkıldı bıraz bende kromozom bozuklugu var . uzun kol fazlalılıgymış, aynı zamandada kan pıhtılasması var.
bu ay memorıalda baslıcam kısmetse ayın 15 ın de gorusmeye gıdıcem ama kafama takıldı hatta cok uzuldum.
arkadaslar hep yazmıslar 21 yumurta,15 yumurta toplandı ama hepsı sorunlu cıktı translerımız ıptal edıldı dıye.
aranızda varmı oyle kromozomlarında uzun kol fazlalılıgı olan ,pıhtılasması olan hemde ılk denemede bebegı tutan:(

Canım sakın karamsar olma. İlk denemesinde PGT ile hamile kalan çok arkadaş var. Bu topiği okursan bu topikte de çok fazla. Ben de PGT yaptıracağım. Üstelik sadece 5 yumurtam var. :31: Ama yine de Allah'a sığındım. Ümit ediyorum. İlk denememde yüzümü güldürsün diye. Bu iş tamamen nasip işi inan. Yumurta sayısı şansı arttırıyor ama garantilemiyor. Nasibinde varsa ilk denemede daha hamile kalırsın :34:

Kızlar selam ;

Bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım. Pazartesi de kısmetse opu olacak.

20.40 dediler. Bir tam, bir yarım vuracakmışım. Tam , yarım sağ sol farkedermi diye sormayı unuttum. Aradım ama çıkmışlardı. Artık göz kararı yapacağım :9: Sence fark eder mi ? :26:

akasyacım ben okuyana kadar iğneni yapmışsın canım hayırlı olsun bütün yumişlerini olgunlaştırsın.bana hep iki iğne verdiler yani 10.000 doz ben tek iğneye çekip herhangi bir yere yaptım.yani sağ sol demeden.hayırlı habeleri ver bize inşaAllah:16:

sağ ol canım ben iyiyim biraz canım sıkkın. diğer topiğimden ikiz hamile arkadaş vardı belki yazmışımdır önceden. serklajlı.
Aşılamayla yediz hamile üçünün kesede bir şey oluşmamış. 4 kalp atışı vardı. sonra redüksiyon kararı çıktı. 12. haftada 2 si sonlandırılacaktı. o gün allaha şükür gittiklerinde 2 sinin kendiliğinden durmuştu kalp atımı. seklaj yapıldı. 16. haftada birinin suyu geldi. o zamandan berş yatıyordu dün akşam suyu gelen dikişten ayağını çıkarmaya çalışmış sancı başlamış. sezaryen olmuş suu gelen yaşamamış. diğeri yaşıyor ama 25 haftalık bugün itibarıyla. benim bebeğim de tam 25 haftalıktı. rabbim bu miniğe ömür verir inşallah...

Çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun... Kalan yavrusuna hayırlı ömür versin inşaallah...

Ben Ataşehir'e çok yakınım canım. Evim çok güzel. Yepyeni. Kirası da uygun. 3+1 kocaman ev. Kardeşim Üsküdar'da benim. O yüzden buralara baktım. Eşim gece çalıştığından kardeşime yakın olayım dedim. Ama evler feci eski.Küçücük. Benim eşyam bile sığmaz.Birde 1200 TL kira istiyorlar. :53:

Akasyam Üsküdar dedin de Üsküdar maceralarım geldi aklıma :1: Eşim askerden geldi, 2 ayda evleneceğiz, ev bakıyoruz. İlk baktığımız yer Üsküdar. Ne evler dolaştık ne evler. Ben de bir huy var. Ev bakarken ilk önce mutfak ve banyosuna bakarım, beğenmezsem bitmiştir o ev :1: Gezdiğimiz hiçbir evi beğenmedim, eşim de diyor nesini beğenmedin :1: Bir de yüksek kiralar... 4,5 sene önce 700'den aşağı yoktu. Aman be dedim :27: Üsküdar eksik kalsın :1: Sonra gittik taa Başakşehir'den tuttuk. Hala özlerim orayı. Çok güzeldi.

İğneyi vurmuşsun. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Bol bol yumoşların olsun inşaallah. Yarın iğnesiz bir gün geçireceksin :1: Ama kan vereceksin :1:

Kız ataşehirde evliya yatır nerdee:26:
Amin inşallah
Haa kayganayı anlatmadım sizee:27:
Ay ben bu kalın kafalı eşime ne desem az
söylemeyelim dedim oda yok söyleyeceğiz dediii zıkkkımmm:47:tövbe tövbe her neyse
Ben söyledim anne böyle böyle dedim biraz sevindi gibi
Sonra eşimi istedi telefonu onu tebrik edecem ben dedi:)eşimde o esnada çamaşır seriyodu balkonda
YOK Müsait değil dedim söylemek istemedim ne yaptığını kalkta ver dedi kalkmakta istemedim
en sonunda çamaşır topluyor dedim sen bana baksana dedi oğluma çamaşır mı serdiriyosun dedi
İlk günden ne olmuşta böyle kendini bırakmışsın dedi kalk bakalım her işinide yap yemeğünüde yap temizliğinide yap dedi
naz niyaz yapma gibisinden bana şeyler söylüyo.ben .şok oldum tabi ama kimin umrunda hiç yorum yapmadan eşimi çağırdım verdim teli manyak bu kadının kafasında var ayol:27:

Amaaannn boşver güzelim. Ne derse desin. He de geç. Destek olacağı yerde neler diyor :20:

Son düzenleme:
Akasyam bu arada Nur Hanım iğne için ısrar etmiyor. Sen jel istersen jel verir. Sadece ben iğneyi öneriyorum diyor. Sadece o iğne aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Ne kendimize yaptığımız iğneler ne opu ne transfer hepsine bayılırken progestan iğnesi fıtık ediyor :36:

akasyacım ben okuyana kadar iğneni yapmışsın canım hayırlı olsun bütün yumişlerini olgunlaştırsın.bana hep iki iğne verdiler yani 10.000 doz ben tek iğneye çekip herhangi bir yere yaptım.yani sağ sol demeden.hayırlı habeleri ver bize inşaAllah:16:

Sağolasın canım. Ben bir sola yarım sağa yaptım. Bu teknik ayrıntılar hepsi bahane. İçimiz rahat etsin diye sebeplere tutunuyoruz.. Takdir-i İlahi Ol derse olacak..:16:

Çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun... Kalan yavrusuna hayırlı ömür versin inşaallah...

Akasyam Üsküdar dedin de Üsküdar maceralarım geldi aklıma :1: Eşim askerden geldi, 2 ayda evleneceğiz, ev bakıyoruz. İlk baktığımız yer Üsküdar. Ne evler dolaştık ne evler. Ben de bir huy var. Ev bakarken ilk önce mutfak ve banyosuna bakarım, beğenmezsem bitmiştir o ev :1: Gezdiğimiz hiçbir evi beğenmedim, eşim de diyor nesini beğenmedin :1: Bir de yüksek kiralar... 4,5 sene önce 700'den aşağı yoktu. Aman be dedim :27: Üsküdar eksik kalsın :1: Sonra gittik taa Başakşehir'den tuttuk. Hala özlerim orayı. Çok güzeldi.

İğneyi vurmuşsun. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Bol bol yumoşların olsun inşaallah. Yarın iğnesiz bir gün geçireceksin :1: Ama kan vereceksin :1:

Amaaannn boşver güzelim. Ne derse desin. He de geç. Destek olacağı yerde neler diyor :20:

Evet canım. Evler gerçekten çok çok kötü. bir de benim bütün eşyalarım yeni. Vitrindir, büyük masadır bir sürü ıvır zıvır aldım.:9: hiçbir eve sığmıyor maalesef.. Ama yine de içimde uhde. Birgün ev alırsam buradan eski bir ev alıp zevkime göre yaptıracağım. Bir de deprem korkusu olmasa iyi olacak ama.. :31:

Akasyam bu arada Nur Hanım iğne için ısrar etmiyor. Sen jel istersen jel verir. Sadece ben iğneyi öneriyorum diyor. Sadece o iğne aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Ne kendimize yaptığımız iğneler ne opu ne transfer hepsine bayılırken progestan iğnesi fıtık ediyor :36:

Eğer iğne ile jel çok büyük fark yapmıyorsa jel ya da fitil isteyeceğim. merve fitil kullandı. Allah'a şükür tuttu. :16:

Öyle Akasyam. Merve de delikız da fitil kullandı, ikisi de hamile :nazar: Nasipten öteye gidilmiyor...
düşük tehlikesinde bile hemen fitil veriyorlar çünkü fitil en etkili yol

ay ben de banyo mutfak takıntısı olanlardanım :1:

ben de ilk pgt ile hamile kaldım ama benimki senin rahatsızlığından değil başka bir kromozom hastalığı benimki
olmayacak diye bişey yok
RABBİM istedikten sonra herşey bir bahane bir vesile aslında
inş. sen de dileğine kavuşursun
yurtdışımı yuh artık
yurt içi bile uzun yolculuk yapma
kendini yorma
benden örnek al hep
ikiz gebelik diğer gebeliklere benzemiyor her zaman tedbirli ol
benim ağzım yandı senin de yanmasın mervem

Günaydın kızlar ;

Sabah hastanedeydim. Kan verdim. Yarın 8 'de burada olun dediler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:1: Dananın kuyruğu yakında kopacak :9: İnşallah sonu iyi olur.. Dualarınızı esirgemeyin.. :16:

canım ben daha önce 4 düşük yaptım 21.kromozomda bir kol olması gerekenden uzunmuş yani 46xx21ps+ ayrıca senin gibi kan pıhtılaşmamda var pgt düşünüyoruz ama eşiminde genetik test sonucunu bekliyoruz.Allah yardımcımız olsun

arkadaşım doğumun olmuş hayırlı olsun inşallah bebeğini sana seni bebeğine bağışlasın Allah...darısı biz bekleyenlere olsun inşallah...

Aynen incim ya bosverdim zaten kimseyi çekecek Halim yok yok:50:

düşük tehlikesinde bile hemen fitil veriyorlar çünkü fitil en etkili yol

ay ben de banyo mutfak takıntısı olanlardanım :1:

ben de ilk pgt ile hamile kaldım ama benimki senin rahatsızlığından değil başka bir kromozom hastalığı benimki
olmayacak diye bişey yok
RABBİM istedikten sonra herşey bir bahane bir vesile aslında
inş. sen de dileğine kavuşursun

yurtdışımı yuh artık
yurt içi bile uzun yolculuk yapma
kendini yorma
benden örnek al hep
ikiz gebelik diğer gebeliklere benzemiyor her zaman tedbirli ol
benim ağzım yandı senin de yanmasın mervem
Yok CANIM zaten ben bir odadan öbür odaya geçerken bile korkuyorum:1:
Bide onu hiç çekemeM deli ayool kafasında var

Günaydın kızlar ;

Sabah hastanedeydim. Kan verdim. Yarın 8 'de burada olun dediler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:1: Dananın kuyruğu yakında kopacak :9: İnşallah sonu iyi olur.. Dualarınızı esirgemeyin.. :16:

Ay CANIM arkadasım hep dualarımdasin zaten
Ekstra dua edeceğim bugün
Allah yar ve yardımcın olsun yarın bol bol yumos toplanır inşallah
Her şey çok guzel olacak senin için insllh

Back
X