Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

slm kızlar. iki gündür giremedim nete. dün oğlumu annem ve eşime bırakıp dışarı çıktım. tedavi öncesi kendime biraz bakım yaptırdım. her anlamda hazırlanıyorum tedaviye yani. son ilacımı da cuma akşamı içtim. bakalım ne zaman adet olacağım.

akasyacığım allah yardımcın olsun. güzel haberler ver bize inşallah.

merve kayınvaliden gerçekten alemmiş. eskiler de zaten hemen biz her işi yapardık şimdiki gençler hamileyim diye hep yatıyor demeye geiriyor. sen bakma ona hamileliğinin keyfini çıkar. mide bulantısı çok iğrenç birşey ama sebebi böyle güzel olunca o bile anlamlı oluyor. bu arada benim hamileliğimde hiç midem bulanmadı.

delikız, hazade, chnb, inci sizler nasılsınız? nazefsa hala yok ortalarda.

Günaydın kızlar ;

Sabah hastanedeydim. Kan verdim. Yarın 8 'de burada olun dediler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:1: Dananın kuyruğu yakında kopacak :9: İnşallah sonu iyi olur.. Dualarınızı esirgemeyin.. :16:

akasya canım bak göreceksin söyledikleri sayıdan çok çıkacaktır,

rahat ol stres yapma,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle

slm kızlar. iki gündür giremedim nete. dün oğlumu annem ve eşime bırakıp dışarı çıktım. tedavi öncesi kendime biraz bakım yaptırdım. her anlamda hazırlanıyorum tedaviye yani. son ilacımı da cuma akşamı içtim. bakalım ne zaman adet olacağım.

merve kayınvaliden gerçekten alemmiş. eskiler de zaten hemen biz her işi yapardık şimdiki gençler hamileyim diye hep yatıyor demeye geiriyor. sen bakma ona hamileliğinin keyfini çıkar. mide bulantısı çok iğrenç birşey ama sebebi böyle güzel olunca o bile anlamlı oluyor. bu arada benim hamileliğimde hiç midem bulanmadı.

canım çok iyi olmuş bakım işi... benim asıl ihtiyacım var allahtan çok kıllı tüylü biri değilim yanmıştım yoksa...:1:

saçım başım da berbat ama batıl inanç kesemiyorum...

nazefsayı merak etmeye devam ediyorum. delikız bir arasan canım ben de nosu yok arayamıyorum:((

Günaydın kızlar ;

Sabah hastanedeydim. Kan verdim. Yarın 8 'de burada olun dediler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik:1: Dananın kuyruğu yakında kopacak :9: İnşallah sonu iyi olur.. Dualarınızı esirgemeyin.. :16:

Canım Akasyam hadi yolu yarıladık inş :) Allah muvaffak eylesin. Yarın çok güzel olacak Allah'ın izniyle...

Selam canım. Oh ne güzel moral olmuştur iyi yapmışsın.
Çok şükür iyiyim ben.

Hiç sorma canım benim yan gelip yattığımı naz niyaz yaptığımı zannediyor
Ahh keşke öyle bir lüksümüz olsa hepimizin naz niyaz yapsak keyiften yan gelip yatsak:1:
Ama yok malesef.Olsun genede bu halimize şükürler olsunn

Evet nazefsa bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdı... Kotasının dolmuş olabileceği geldi aklıma :26: İnş önemli bir şey yoktur.

canım çok iyi olmuş bakım işi... benim asıl ihtiyacım var allahtan çok kıllı tüylü biri değilim yanmıştım yoksa...:1:

saçım başım da berbat ama batıl inanç kesemiyorum...

nazefsayı merak etmeye devam ediyorum. delikız bir arasan canım ben de nosu yok arayamıyorum:((

Hehe:1: :1: Nesrin abla bu evinde kaldığın görümcen çok iyi galiba
Nasıl iyi geçinebiliyor musunuz?maşallah ne güzel

İnciii canım nasılsın iyi misin?
Misafirin felan mı var bu aralar pek sık girmiyorsun sanki:26:

İnciii canım nasılsın iyi misin?
Misafirin felan mı var bu aralar pek sık girmiyorsun sanki:26:

Çok şükür Mervem. Sen nasılsın?
Bu aralar tercüme ve editörlük işleri art arda geldiği için pek gelemedim buraya. Arada bakıyorum sizlere ne var ne yok diye :)

Çok şükür Mervem. Sen nasılsın?
Bu aralar tercüme ve editörlük işleri art arda geldiği için pek gelemedim buraya. Arada bakıyorum sizlere ne var ne yok diye :)

Haaa anladım canım neyseki kötü bir şey yokmuş
Evden mi hallediyorsun o işleri yoksa yeni işe mi başladın?
Kolay gelsin sana canım

Ay CANIM arkadasım hep dualarımdasin zaten
Ekstra dua edeceğim bugün
Allah yar ve yardımcın olsun yarın bol bol yumos toplanır inşallah
Her şey çok guzel olacak senin için insllh

akasya canım bak göreceksin söyledikleri sayıdan çok çıkacaktır,

rahat ol stres yapma,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle

Canım Akasyam hadi yolu yarıladık inş :) Allah muvaffak eylesin. Yarın çok güzel olacak Allah'ın izniyle...

Selam canım. Oh ne güzel moral olmuştur iyi yapmışsın.
Çok şükür iyiyim ben.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar. :16: iyi ki varsınız...:42:İnşallah yarın güzel haberlerle gelebilirim... :16:

merhaba kızlar:))
ben iki gündür dısarlara cıktım yoruldum biraz, heyecanla çarsambaya kitlendim beklemedeyim..geçmişide okuyamadım yarın evde dinlenip okuyacağım umarım herkescikler iyidir..
AKASYACIĞIMMMM canım benim heyecanlısındır cok,bu gece dualarımdasın.. hersey guzel olacak insallah hiç heyecanlanma rahtaca gırip cıkacaksın Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız cnm..

ben iki gündür dısarlara cıktım yoruldum biraz, heyecanla çarsambaya kitlendim beklemedeyim..geçmişide okuyamadım yarın evde dinlenip okuyacağım umarım herkescikler iyidir..
AKASYACIĞIMMMM canım benim heyecanlısındır cok,bu gece dualarımdasın.. hersey guzel olacak insallah hiç heyecanlanma rahtaca gırip cıkacaksın Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız cnm..

Akidemm çok sağol canım benim.. Sen de benim dualarımdasın her daim.. İnşallah çarşamba güzel haberlerini alacağız.. Sabır.. Çok az kaldı...:16::16::16:

Akide canım 3 günün kalmış hadi bakalım ikizlerin seninledir inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

Mervem sen nasılsın tatlım ?? İkizlerin keyfi nasıl annesi :16:

Ayy bilmiyorumki akasyam valla acabalarla kanka oldum:1:
hala kendime tam hamile gözüyle bakmıyorum:)
Sence sağlıklılarmıdır?HADİ SÖYLe BUda içine doğuyor mu?:26:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,

Biraz once butun sayfalari tek tek okudum , alinti yaptim ama tam cevap yazacakken sarj bitti ve hepsi gitti tabi.
Aklimda kaldigiyla yazmaya calisacagim.

Once Akasyamdan baslayayim:40:canim hafta sonu netim yoktu ama aklim hep sendeydi. Ptesi opu olacagini biliyordum, bir degisiklik olmamis. Bugun senin heyecanli gecen. Bir de ilk defa opuya girecegin icin onun da heyecani vardir .
akasyacim her sey cok guzel gelissin arkadasim, gorunenden daha cok toplansin ve dollenen sayin bol olsun. Ve en onemlisi de icinde. Saglikli bulunsun ki bulunacak insallah ve sana tutunsun. Dualarim seninle arkadasim .

Ignesiz bir gun gecirmedigii biliyorum bugun cunku Memorial catlatma ignesinin ertesi gunu kan istiyor. Ignesiz gun yok yani:5:

Ben ovitreeli 2 tane yapiyordum bu arada. Bir sagdan bir soldan diyorlardi ama onun bir mantigi oldugunu dusunmuyorum. Sagdan yapinca sag yumurtaya soldan yapinca da sol yumurtaya gidiyor olamaz.

CHNBcim arkadasinin durumuna uzuldum , Allah beterinden korusun ama asilama ile yediz hamilelik ilk defa duyuyorum. Buna da cok sasirdim. Demek olabiliyormus. allah yardimcisi olsun arkadasinin.

AKIDECIM az kaldi senin de insallah . Hayirli sonuclar almani diliyorum.

INCICIM senin isler yogunmus pek girememissin haftasonu .IYisin insaalh canim.

MATTIKAYI DA HITUCIYI de goremedim hic.

MERVECIM kayinvalide olayinda takma kafaya bosver. Alttan almak gerek boyle durumlarda. Her lafa karsilik verirsen senin sinirlerin bozulur. Bzi seyleri kulak arkasi etmeyi bilmemiz ve ogrenmemiz gerekiyor ki sen zaten boyle ve dogrusunu yapmissin. Bak sen karnindaki bebelere, omlarin tadini cikar. Icine huzursuzluk duzurecek kimselere ve meselelelere musade etme.

TULIPROSACIM bakim iyi olmus. Bundan once bende hep full bakima girerdim tedavi oncesi. artik yapmiyorum. Onu da dogal haline biraktim. Aman saclarim botali olsun da hamile kalirsamboyatamam diye kuafore kosardim. Simdi hamile kalirsam tek eksigim de saclarimin boyasi olsun diyorum:1:ama sen iyi yapmissin arkadasim , moral bu tur seyler.

Benden haberlere gelince yarin kan ve e2 var. normalde bugun olmasi gereken sey bugune kaldi cunku Pazar gunu burada hic bir merkez acik degil. Yarin baktiracagim. Sonrasinda haber veririm ne durumdalar diye.

Benden haberler bu kadar. Sizlerden baska haber var mi?

Back
X