Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Son 3-4 gğn kala dahada şahlanıyor bu yumoşlar yetişir inş yetişmezsede bi iki gün srkar benimki gibi olur
Benimkilerde geç büyüdü tam 14 gün sürdü büyümeleri:) tembel tenekeler
ama sen teknolojiyle diyosun ya lave çoğaltılıyo diye
ben mesela adetimin üçüncü günü gittiğimde gösterdi dooktor bana
Bak yumurtaların dedi maşallah çağırmışızda gelmişler gibi dedi 7-8 tane saydı
Opuda 12 tane toplandı

Mervem benim eşim bu konularda biraz rahat. Üstünde durmuyor. Bizimkine 1300 'lük fatura vermişler. Transfer günü gerçek rakam belli olur, faturayı alırsınız demişler. Benim faturayı bırakmaya niyetim yok. daha önceki harcamalarımın tümünün faturaları da var. Set Up ile falan benim masrafım 20 bin TL'ye yaklaştı. Davayı da avukat arkadaşa verdim. Sağolsun dilekçe bile hazır. Faturaları bekliyor. Ben davayı kazansam da kaybetsem de açacağım Devleti taciz etmeye kararlıyım. Bu arada kazanma ihtimalim de çok çok yüksek..

Yaşa Akasyam Sen kazan biz de peşin sıra geliriz arkandan

Ama canım herhalde sizin memorıalin bu pgtde fiyat sistemi farklı
Sizinki embriyo başı değil mi?mesela bizimki paket fiyatı standart 1500 tl
Bence en iyisi bu bide o ne öyle sanki kelle başına şu fiyat biçer gibi
Hoşuma gitmedi o benim

Yap bacım yap valla ben senden bir şeyler bekliyorum zaten
Söke söke hakkını alacaksın gibi geliyor bana maşallah sana

Tabi eşin her an seni durdurmaya çalışabilir hazırlıklı ol:):)

Yaşa Akasyam Sen kazan biz de peşin sıra geliriz arkandan

Aynen canım. Ben kazanırsam size emsal olacağım.. siz bekleyin.. Emsal olmadan boşuna masraf yapmayın Benim avukat arkadaş benden çok cüzi birşey talep etti. Aslında dilekçemi de kendim hazırladım ama sinirlerim dayanmıyor. O yüzden ona devrettim. terzi kendi söküğünü dikemezmiş.

İyi yapmışsın güzelim. İnşaallah olumlu sonuçlanır.

Amin Mervecim. Saglikli olsun da en muhimi o. Dedigin gibi gec olur en kotu ihtimallem, olum yok ya sonunda.
akasyam valla alkisliyorum seni ben. Supersin arkadasim.
Lave canım ben seninle ilgili çok pozitif hissediyorum. İnşallah güzel hislerimiz gerçek olacak..
Hislerin gercek olsun insallah Akasyam. Senin de cikacak bence duzgun embryolarin

Kizlar ben yavastan yatiyorum. Hepinize iyi geceler.

Yarin gorusmek uzere insallah.

Güle güle canım hayırlı geceler güzel rüyalar görmen dileğiyle

Ben de kaçayım yavaştan. Yarına yine çok iş var. Öpüyorum sizleri Allah rahatlık versin kızlar.

Aaa benim bebeğim bir susam tanesi büyüklüğündeymiş şuan yavrum kıyamam sanaa annesinin gülüü

Ben de kaçayım yavaştan. Yarına yine çok iş var. Öpüyorum sizleri Allah rahatlık versin kızlar.

İyi geceler canım allah rahatlık versin sende rüyanda doğum yaptığını gör inşallah
Çok güzel bir duygu rüyada doğum yapmak birebir hissediyo insan

canım ben sana bizim ücretlendirmeyi yazayım. sizinkilere göre çok mu abartılı.

tüp bebek tedavi ücreti 3000 tl (ilaçlar hariç onları biz aldık eczaneden)

sma için pgt ücreti 4500 tl(istanbula gönderilecek)

kromozom incelemesi 2000 euro (istanbula gönderilecek, bunu biz istediğimiz için yapılıyor yoksa yapmayacaklardı ve 2000 euroyu vermeyecektik.

istanbuldaki merkez kendileri için embriyo sayısının önemli olmadığını söyledi. yani fiyat sabit.

burası ise pgt yapıldığı için 5 embriyoya kadar 1000 tl alacak.

sonraki her 5 embriyo için 750 tl alacak. ( 5 embriyodan sonraki her embriyo 150 tl oluyor)

set up bu fiyatın içinde.

bu arada memorialde kişideki problem haricinde diğer kromozomlarada rutin olarak bakılıyor mu? yoksa siz istediğiniz ve ekstra ücret ödediğiniz için mi bakılıyor?

5 embriyom olduğunu varsayarsak 8500 tl + 2000 euro vereceğim merkeze. ilaçlarımda 1800 civarı tuttu. ne paralar veriyoruz sonu güzel olur inşallah. hepimiz sağlıkla yavrularımızı alırız kucağımıza.

akasya hani benim topikte rapor alan bir kadın vardı ses çıkmadı ondan. hala nasıl almış anlamadım.

herkese iyi geceler...

Tulip rosa canım sende tek gen hastalığı olduğu için biraz farklı olmuş fiyatlar
benimkide 10 bini bulmuştu canım
Ama sneinki dahada bi pahalı geldi bana
İnşallah emeğinin karşılığını alırsın canım

Ay heveslendim canım görmek isterim bitmiş halini minanın odasının
Bitsin size göndericem resimlerini canım söz :)))
İnşallah sende yakın zamanda başlarsın oda hazırlıklarına cnm ...
Ahh ahh günler geçmiyorr saatler geçmiyo hatta dakikalarrr
Ahhh Ahhh cnm geçemio biliyorum çok zor ama zamana geçip gidiyor daha dün negatif için ağlıyordum ...
Şimdi 5 aylık hamileyim şükürler olsun ...
Ahhh akasyamm senin hamileyim demeni o kaar çok istiyorumki bilemezsinnnn ...
Bu kadar dayandık cnm az kaldı Allahın izniyle herşey iyi yönde ilerliycek.
Çok sewindim cnm sorun olmadıgınaaa şükürler olsunnn ...
Ayyy sonunda yükledimmm
Aman da aman kızımın ablasına bak yaaaa maşallah kocaman olmuş prensesss

Mutlu sona yaklaşıoruz cnm az kaldı inşallahh herşey diledgimiz gibi ilerliycek Allahın izniyle ...
Arar aramaz bize haber ver ne olur ...

günaydın trkuaz
ben 4 deneme yaptım 2 si pgt li
son iki denememi bahçeci kliniğinde yaptım
Benim yaptırdığım tahliller F II,F V , MTHFR c677 ve karyotip
Fakat Zeynep Kamil genetik bölümü doktoruna bunları gösterince
ACA IgG , ACA IgM , Lupus ANTİKOAGULAN ,aNTİTROMBİN III , protein C , protein S ve MTHFR A 1298C tahlillerimin yapılmadığını ve
bunların önemli tahlilleri olduğunu yapılması gerektiğini söyledi
Başka yapılması gerekenler varmıdır arkadaşlar neleri yaptırdı bilmiyorum
Bu arada MTHFR nin iki çeşidi varmış bana 677 olan yapılmış diğeri cuma günü yaptırılacak
Zeynep Kamil genetik bölümünden randevu almıştım ama tüp bebek veya infertibiliteden alabilirsin demişti doktor
Buranın doktorları çok iyi muayene olmanı isterim dedi
Sendeki sorun çözümü kolay olanından bence kafana takmana gerek yok mozaiklik problemi olan birçok arkadaş hamile kaldı
sen de takip ediyorsundur
MHRS den Zeynep Kamil için randevu alabilirsin
Benden de bu tahliller başka bir doktor tarafından istenmiş ama tedavi olduğum merkez hepsini yaptırdı zanıyordum doktorun istek kağıdını bulunca şok oldum
7-8 tahlil eksik
doktoruma dün mail attım sordum niye yaptırmadınız gereksiz mi bunlar diye ama henüz yanıt vermedi
ama ben hiçbir şeyin atlanmaması taraftarıyım
bence yaptır canım herşeyi elinde olsun aklında soru işaretleri olmasın
keşke genetik testleri en başta isteselerdi benden pgt siz iki denemem boşa gitti
çok konuştum galiba
sen kaç defa tedavi oldun nerelerde oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…