- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.921
İncim ilk gün biz 650 euro verdik. Opudan önce kalan ücreti vereceksiniz ve PGT için 500 euro ön ücret alacağız demişlerdi. 2000 eurodan kalanı tahsil etmişler. Bir de eşime fatura vermişler. Üzerinde genetik yazıyor. 1300 küsur TL . O bahsettikleri 500 euro ön ücret gibi algıladım ben ? Peki biz transferde ne kadar vereceğiz daha ? 150 çarpı 6 mı acaba ?? :26:
İncim genetik testi perşembe mi yapıyorlar cuma mı ? :26:
Canim, yaklasti gibi gorunuyor ama 11 mm 12 mm 10 mm gibi ... Daha kucuk sanki...
Bu arada hasta olan embryolar icin size baska bir pencere acayimsimdi biz dogal hamile kalsak zaten her ay bir tane yumurtamiz buyuyup olgunlasmiyor mu? Digerleri aslinda zaten yok. Onlari biz teknoloji sayesinde buyutup cogaltiyoruz.
Sacma gelebilir bu fikir ama belki bir nebze :18:kendinizi iyi hissetmenizi saglar diye dusundum
Canim, yaklasti gibi gorunuyor ama 11 mm 12 mm 10 mm gibi ... Daha kucuk sanki...
Bu arada hasta olan embryolar icin size baska bir pencere acayimsimdi biz dogal hamile kalsak zaten her ay bir tane yumurtamiz buyuyup olgunlasmiyor mu? Digerleri aslinda zaten yok. Onlari biz teknoloji sayesinde buyutup cogaltiyoruz.
Sacma gelebilir bu fikir ama belki bir nebze :18:kendinizi iyi hissetmenizi saglar diye dusundum
Pgt için ön ücret almaları çok saçma. Embriyo sayısı belli değil en başta. Genetik ücreti 500 euro aldılarsa, 6 embriyon pgt'ye giderse 150*6=900-500=400 euro vereceksin :)
Perşembe gider güzelim. Sen o gün sabahtan bilgi alacaksın ve sana söyleyecekler embriyolarınızdan hücre alınıp genetiğe gönderilecektir diye.
Oldu biraz di mi?Süpersin lavem
Kesinlikle çok haklısın canım
Opuya gireceğim günden bir gün önce sabah gelip hesabı kapatın diye aradılar. Opu sabahı eşim muhasebeci peşinde koştu. Sabahın körü yani düşünün.. Tam ben opuya girmek için alınırken telefon çaldı. eşim bana adam gibi hoşçakal bile diyemedi. aşağıdan çağırmışlar. Muhasebeden.Tuhafıma gitti yaklaşım.. kaçıyor muyuz hemşerim diyesim geldi
Opuya gireceğim günden bir gün önce sabah gelip hesabı kapatın diye aradılar. Opu sabahı eşim muhasebeci peşinde koştu. Sabahın körü yani düşünün.. Tam ben opuya girmek için alınırken telefon çaldı. eşim bana adam gibi hoşçakal bile diyemedi. aşağıdan çağırmışlar. Muhasebeden.Tuhafıma gitti yaklaşım.. kaçıyor muyuz hemşerim diyesim geldi
Oldu biraz di mi?
Buyuyecek mi benim yumurtalar ...cetrotide basladi bir garip geldi bana
Bilimsel yaklastim Akasyam
Oldu biraz di mi?
Buyuyecek mi benim yumurtalar ...cetrotide basladi bir garip geldi bana
Bilimsel yaklastim Akasyam
Boyle degildi Memorial . Neden boyle oldular? Tabi nihayetinde ticaret yapiyorlar ama koyun et derdinde kasap can derdinde olunca hosumuza gitmiyor tabi bu yaklasim .
Belki onlarin da basina istemedikleri bir olaygelmistir, onlem almaya calisiyorlardir yeni sistemle.
Sanki opudan sonra halay cekerek kacacak miyiz saniyorlar kiyidan kiyidan ?
Boyle degildi Memorial . Neden boyle oldular? Tabi nihayetinde ticaret yapiyorlar ama koyun et derdinde kasap can derdinde olunca hosumuza gitmiyor tabi bu yaklasim .
Belki onlarin da basina istemedikleri bir olaygelmistir, onlem almaya calisiyorlardir yeni sistemle.
Allah'ım ya
Transfere gittiğin gün muhasebeye uğrarsan söyle bunu bence.
Hahaha
Ama o gün alınmazsa ne zaman alınacakki
yumurtaları toplamadan önce alıyorlar
Ondan önce belkide tedavi iptal olacak
yumurta toplandıktan sonra geriye dönüş yok embriyoları bırakıp kaçacak halimiz yok yaa-
Ya benim tansiyon 8 'e düştü. Serum yedim. Hemşire beni bırakmak bile istemedi. Neredeyse gece kal diyeceklerdi. Oradan da ayrı bir kazık gelecektiO haldeyken ben tey tey diye halay çekerek yangın merdiveninden mi kaçıcaam.. Ya da o kadar iğne yedikten manyak mıyım ki bu işi yarım bırakacağım ..Transfere hangi yüzümle geleceğim acaba Valla tuhaflar yaa..
uğrayacağım canım. Fatura alacağım. Arkadaş dava için benden fatura bekliyor. Bu arada ilaç aldığımız eczane fatura vermek için ekstra 400 küsur tl istediİndirimli vermiş vs vs .. Ne yapacağımı bilemedim. :26: Almasam davada kullanamam. Alsam ekstra maliyet.. Oyy ooyyy
Anaa bizde fatura istemedik ondan sonracığıma embriyo listesini vermediler tedavi özet raporunu vermediler
Zaten o eczacı kalfasınada sinir olduk at hırsızı gibydi aynı geldi hemen 1.550 tl alayım hemen dedi düdük
Fişte vermediler zatenn.hastanede vermedi bunlar resmen vergiden kaçırmış oluyorlar o zaman:26:
Her gun 2 mm buyudugunu dusunursek yetismeyecek bunlar opuyaOldu
Büyüyecek büyüyecek. Bak Akasya'ya 5'ken 9 oldu son iğnelerle.
Insqllah tatlim, uyusunda buyusun ninni , sonra da tipis tipis yurusun ninniBüyüyecek tatlım. Benim aynısı oldu. Cetrotide bir başladık küçükler büyüdü, büyükler de dengelendi.Hele o çatlatma iğnesi bence yumurtaları asıl olgunlaştıran o. Düşün ki benim ultraasonda 5 yumurta vardı. 7 olgun çıktı. 10 mm olan bile vardı. Onları dahi büyütmüş..
Lave hoşgeldin canım maşallah her şey tıkırında sende
bİraz aksilikler olmuş ama buna şükür yinede
Aman akasyam ben bağışlasam bile almazlar kim niynesin benim bozuk hastalıklı embriyolarımıBen embryolarımı Memoriala bağışlayacağımAtarlar mı satarlar mı dönore mi verirler kendileri karar versin ... Yanii var mı böyle bir mantık.. Hani hastanede rehin kalır hasta.. yoksa memorialda rehin kalan embryo mu olmuş
Eczane de bir hoşmuş yaniDava için ilaç faturası şart mı canım? Diğerleri yeterli olmuyor mu?
Tedavi faturasını almadın mı?
Aman akasyam ben bağışlasam bile almazlar kim niynesin benim bozuk hastalıklı embriyolarımı
Valla bu memorıal'ın tarzı mı değişmiş bize denk geldi böyle seçmeceler anlamadım akasyam
Yok canım almadık bide euro üzerinden verdik başta kabul etmediler sonra neyse hadi olsun dediler
Deliler kendileri istedi halbuki başta biz euro ile çalışıyoruz dediler
Eczane de bir hoşmuş yaniDava için ilaç faturası şart mı canım? Diğerleri yeterli olmuyor mu?
Tedavi faturasını almadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?