Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Pgt için ön ücret almaları çok saçma. Embriyo sayısı belli değil en başta. Genetik ücreti 500 euro aldılarsa, 6 embriyon pgt'ye giderse 150*6=900-500=400 euro vereceksin :)

İncim genetik testi perşembe mi yapıyorlar cuma mı ? :26:

Perşembe gider güzelim. Sen o gün sabahtan bilgi alacaksın ve sana söyleyecekler embriyolarınızdan hücre alınıp genetiğe gönderilecektir diye.

Kesinlikle çok haklısın canım

Süpersin lavem

Opuya gireceğim günden bir gün önce sabah gelip hesabı kapatın diye aradılar. Opu sabahı eşim muhasebeci peşinde koştu. Sabahın körü yani düşünün.. Tam ben opuya girmek için alınırken telefon çaldı. eşim bana adam gibi hoşçakal bile diyemedi. aşağıdan çağırmışlar. Muhasebeden. Tuhafıma gitti yaklaşım.. kaçıyor muyuz hemşerim diyesim geldi

Boyle degildi Memorial . Neden boyle oldular? Tabi nihayetinde ticaret yapiyorlar ama koyun et derdinde kasap can derdinde olunca hosumuza gitmiyor tabi bu yaklasim .
Belki onlarin da basina istemedikleri bir olaygelmistir, onlem almaya calisiyorlardir yeni sistemle.

Sanki opudan sonra halay cekerek kacacak miyiz saniyorlar kiyidan kiyidan ?

Son düzenleme:

Allah'ım ya
Transfere gittiğin gün muhasebeye uğrarsan söyle bunu bence.

Oldu biraz di mi?

Buyuyecek mi benim yumurtalar ...cetrotide basladi bir garip geldi bana

Bilimsel yaklastim Akasyam

Büyüyecek tatlım. Benim aynısı oldu. Cetrotide bir başladık küçükler büyüdü, büyükler de dengelendi. Hele o çatlatma iğnesi bence yumurtaları asıl olgunlaştıran o. Düşün ki benim ultraasonda 5 yumurta vardı. 7 olgun çıktı. 10 mm olan bile vardı. Onları dahi büyütmüş..

Lave hoşgeldin canım maşallah her şey tıkırında sende
bİraz aksilikler olmuş ama buna şükür yinede

Sorma ya. Opu günü alınması zaten saçma. O gün zaten streslisin, ondan önce al bari. Biz sorduğumuzda muhasebeci önceden tedavi sonunda alıyorduk ücretin kalan kısmını ama hastalar biz neyin derdindeyiz siz para peşindesiniz diye tartışmalar çıkarınca bu yönteme geçtik demişti.

Ya benim tansiyon 8 'e düştü. Serum yedim. Hemşire beni bırakmak bile istemedi. Neredeyse gece kal diyeceklerdi. Oradan da ayrı bir kazık gelecekti O haldeyken ben tey tey diye halay çekerek yangın merdiveninden mi kaçıcaam.. Ya da o kadar iğne yedikten manyak mıyım ki bu işi yarım bırakacağım ..Transfere hangi yüzümle geleceğim acaba Valla tuhaflar yaa..

Allah'ım ya
Transfere gittiğin gün muhasebeye uğrarsan söyle bunu bence.

uğrayacağım canım. Fatura alacağım. Arkadaş dava için benden fatura bekliyor. Bu arada ilaç aldığımız eczane fatura vermek için ekstra 400 küsur tl istedi İndirimli vermiş vs vs .. Ne yapacağımı bilemedim. :26: Almasam davada kullanamam. Alsam ekstra maliyet.. Oyy ooyyy

Hahaha
Ama o gün alınmazsa ne zaman alınacakki
yumurtaları toplamadan önce alıyorlar
Ondan önce belkide tedavi iptal olacak
yumurta toplandıktan sonra geriye dönüş yok embriyoları bırakıp kaçacak halimiz yok yaa-

Anaa bizde fatura istemedik ondan sonracığıma embriyo listesini vermediler tedavi özet raporunu vermediler
Zaten o eczacı kalfasınada sinir olduk at hırsızı gibydi aynı geldi hemen 1.550 tl alayım hemen dedi düdük
Fişte vermediler zatenn.hastanede vermedi bunlar resmen vergiden kaçırmış oluyorlar o zaman:26:

Ben embryolarımı Memoriala bağışlayacağım Atarlar mı satarlar mı dönore mi verirler kendileri karar versin ... Yanii var mı böyle bir mantık.. Hani hastanede rehin kalır hasta.. yoksa memorialda rehin kalan embryo mu olmuş

Eczane de bir hoşmuş yani Dava için ilaç faturası şart mı canım? Diğerleri yeterli olmuyor mu?

Tedavi faturasını almadın mı?

Oldu

Büyüyecek büyüyecek. Bak Akasya'ya 5'ken 9 oldu son iğnelerle.
Her gun 2 mm buyudugunu dusunursek yetismeyecek bunlar opuya
Insqllah tatlim, uyusunda buyusun ninni , sonra da tipis tipis yurusun ninnibugun de lakaytligim ustumde. Sanirim butun gun baya gerildim, simdi sizi gordum rahatlayiverdim.

Lave hoşgeldin canım maşallah her şey tıkırında sende
bİraz aksilikler olmuş ama buna şükür yinede

Hosbulduk Mervecim. Aksilikler oldu , Allah sonumuzu hayir etsin.

Senin bulantilar devammis...mutlu haber bu

Aman akasyam ben bağışlasam bile almazlar kim niynesin benim bozuk hastalıklı embriyolarımı
Valla bu memorıal'ın tarzı mı değişmiş bize denk geldi böyle seçmeceler anlamadım akasyam
Eczane de bir hoşmuş yani Dava için ilaç faturası şart mı canım? Diğerleri yeterli olmuyor mu?

Tedavi faturasını almadın mı?

Yok canım almadık bide euro üzerinden verdik başta kabul etmediler sonra neyse hadi olsun dediler
Deliler kendileri istedi halbuki başta biz euro ile çalışıyoruz dediler

Koskoca bir hastane fatura vermiyor
Şikayet etsen yeridir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…