Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasya seninle benim durumum benzer gibi oldu aslında
Değil mi?Geliştikleri için şuan embriyolardan hücre alamadılar
Benimkide öyle olmuş o zaman şimdi düşündümde diğerleri zaten anormal derecede sağlıksız olduğu için
Onlar atılmış ama bu ikisi sağlıklı demekki
Şimdi Cumhur bey sana tam olarak ne açıklama yaptı
Beni aydınlat lütfen çatlayacağım valla

Allah bağışlasın canım. Senin sorun neydi ?

Canım benim anladığım şu :

Dün normalde embiryolarımın 3. günüydü. 3. günü parça alıp test yapabiliyorlarmış. Ama benimkiler 3. günü atlayıp ; 4. günü şekline gelmişler. Yani 3. günü 8 hücreli oluyorlar ya.. Benimkiler daha fazla bölünüp yumak halini almışlar. Hücre birleşmesi başlamış. Embiryolog demiş ki ; şu an hücreler birleşti. Eğer bu durumda parça alırsam sağlıklı da olsalar toparlanamayabilirler. Bu riski almayalım. 5. güne bırakalım. 5. günde alınan parça embiryoya hiçbir zarar vermiyormuş. İşte bana böyle açıkladılar. O yüzden de 5. güne bıraktılar. Seninkilerin de durumu böyle miydi ? Yani hiç mi parça almamışlar :26:

Haa anlamişkooo evet işte benimkilerde öyle olmuş diğerlerinden almışlar hücreleri
Ama bu ikisinden almamışlar bozmak istememişler hücreler çok güzel şekilde bölündüğü için bir türlü tutturamamışlar zamanı
Amann neyse çok düşünmeyelim en iyisi Kafayı sıyırmaya az kaldı

evet sadece 1 hafta oldu o da 11 .haftada idi
5.aya kadar da fingir fingir gezdim dolaştım kilo almadım vs.
ama nazar değdi işte inş. bi daha olmaz böyle şeyler sağlıkla doğururuz hepimiz

Fingir fingir gezdin mi Hey maşallah
Nazara inanırım doğru kem gözlere şiş
İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın yavrularınııı

Hımm anladım tatlım. O zaman 5. güne bırakma riskini alamadılar mı ? Senin kaçın günü transfer olmuştu ?

Allah bağışlasın canım. Senin sorun neydi ?

aminnn ...daha önce anlatmıştım ama forma çok sık yazmayınca unutuluyor tabi...biz kistik fibroz taşıyıcısıymışız ikinci gebelikte öğrendik. maalesef ikinci bebeğimi kaybettim. kistik fibros genetik bir hastalık ve açıkçası bizdeki genetik sorunda en ağır olandan oyüzden hasta doğan çocukların çok fazla şansı olmuyor .bende çok korkuyorum %75 şansın var dedi dr ama diğer yüzdeye denk gelirsem hem kızım hem benim için çok büyük yıkım olur ve tekrar toparlanamam sizde biliyorsunuz ikinci çocuklara devlet maddi destek sağlamıyor ve pgt de öyle ucuz bir yöntem değil...

gezdim tabi
trabzona gittim konyaya gittim
ev için alışveriş yaptık sürekli bir ay öteye beriye gezdim
inş.mervem inş. darısı başına inş.

Sağol canım inşallah
Ayy Trabzon dedinde içim bir tuhaf oldu benim kardeşim
Trabzonda şimdi Üni.yi kazandı yavrum nasılda gariptir şimdi oralarda
Gidip ikide bir akçabat köftesi yiyomuş

Allah yardımcısı olsun. üzüldüm... inşallah güzel güzel artar değeri...

hazadem iyiyim kuzum yatışa devam...Ahmet Arda iyi teyzesi... minamız nasıl?
Mina hanımda nasıl olsun vallahi odasını hazırlıoruz duvar kagıtları felan ew hala darma duman cnm

Maşallahhhh
Ay ne güzel cnm yaa çok sevindim buluşmanıza ne olur toplanalım kısa zamanda yaa çok istiyorum benn

Selam kizlar nasilsiniz herkes iyi gibi guzel haberler geliyor yavas yavas
Hersey yoluna girecek insallahhhh bu mubarek cuma gununde dualarimiz kabul olur insallah

Nazefsaaa canım görümcenden haber var mı inşallah hamiledirr

Mervemmmm canım yarın sabah betahcg yapacak,Bugün gidememiş kanaması olur diye korktugu için..
Yarın inşallah ikiye hatta dörde katlamıştır

Ben araya giriyorummmmmm Sen delikıza bakma o hamilemi degilmi belli degil kiloda almıyor zaten kıskanıyorummmm
Benm çok akıntım var canım ilk başlarda daha fazlaydı sonra biraz azaldı,şimdi yine arttııı.
Rahatsız edici kokusu varmı???

Akasyammm benmde blostakist aşamasına gelmişti embriyolar.Doktor tutunma şansı dahada artıyor blostakist olunca demişti.
Sennki şimdi o aşamadamı?

Hersey yoluna girecek insallahhhh bu mubarek cuma gununde dualarimiz kabul olur insallah

Özlemcano ya kuzum senn bebiş dogmamışmıydı kız,Karıştırıyormuyum sen hamilemsin şimdi?
Çocuk varmı başka??

Napıyonnn kuzummmmm, ayran içtik ayrımı düştük hiç slm vermiosunnn

Yarın şeker yüklemem var dua et bana kızzzzz
Güvene gidicem,eşimde gelecek..Doktora söylesem eşimede gösterirmi 4 boyutluda Acabaaa

Canım benim 5. gün olmuştu işte transfer
Aman bu işler çok karışık valla kördüğüm oldum yine

Mervişim ben Memorial sayfasında birşey okumuştum. Özellikle senin durumun için geçerli olabilir bu. Şekil ve görünüş olarak bozuk olan , 5. güne gelemeyen embriyolarda %98 kromozom bozukluğu oluyormuş. Ama şekil olarak düzgün , 5 . güne gelebilen embiryolarda kromozom bozukluğu olma ihtimali çok çok düşükmüş Bulabilirsem o yazıyı sana aktaracağım.. Tabii benim tek gen hastalığı için bu geçerli değil. Embiryo çok düzgün olsa da hasta olabiliyor

Haklısın canım. PGT çok maliyetli bir işlem. Aslında %75 sağlıklı olma ihtimali varsa yüksek bir şans.. Benim de %50 ama ben cesaret edememiştim. Bu arada çocuğun olmasa da devlet PGT'yi karşılamıyor.. Maalesef

Bence de toplanalım... Çok iyi moral oluyor insana

Özlemciğim ;

İyiyiz şükür.. Allah bozmasın Sen de iyi misin ? Hamilelik nasıl gidiyor Güzel bir anne ve hamiş olarak dua et bize

Nazım dün 3. günleriydi. 4. gün gelişmesi gösterdiler. bugün 4. günleri. Şu an durumları çok iyi. Bugün ya da yarın blostakist aşamasına geçecekler... Eğer sağlıklı varsa o aşamada transfer edilecek canım İnşallahh vardır..:18:

Bence doktora ısrar et canım.. Babası da görsün prenses kızını Ayy ne güzel bir duygudur.. Allah bizlere de nasip etsin inşallahhh

mrb kızlar nasılsınız. bugün 3. iğnelerimi yaptım.çok yavaş geçiyor şu günler.

Bu aşamalar yine bir şekilde geçiyor canım. Asıl stresli aşama kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi, sağlıklı var mı :18: Bol bol enerji topla bu aşamada Oyunun level 2 ve 3. bölümleri daha kazık

mrb kızlar nasılsınız. bugün 3. iğnelerimi yaptım.çok yavaş geçiyor şu günler.

Canımm hoşgeldinnnn,Geçecek bak görürsünnnn pozitif aldıgın anın hayalini kur bak o zman nasıl geçiyorrrrrrrrrrrrrrrr..

Canımmm etcem vallla babamız çok merak ediyorrrr, 4 boyutludada hiç görmedii..
Tabiki sendde göreceksin canımm allahında izni ilee..

Ahhhhh canim sorma karistirmiyorsun dogru benim bebis dogmustu
Sukur bu ikinci kendiliginden supriz yapti kizimiz
Herkese supriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…