- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.381
Üçüz müüüüüüüüüüüüü maşallah canımHayirli cumalar arkadaslar size bir mujdem var ben ucuz hamileyim darisi olmayanlarin basina int.girmeyi esim izin vermiyo arasira sjzler icin giriyorum kib optum
Kızlar Laveciğimleee buluştukk.Tanışır tanışmaz bir sarıldık birbirimize.. Çok güzeldi.. Çok duygulandım. Kendisi de eşi de harika insanlar.. Cumhur Bey de geldi sağolsun.. Epey muhabbet ettik.. Bizler için çok büyük moral oldu.. Keyfimiz yerine geldi. Muayenede OHSS'ye baktılar. Sorun yok. 6 yavruşumun gelişimi de iyi Maşallahh.. Allah nazarlardan saklasın. Eğer bugün blastoist ( yazabildim mi bilmiyorum ) aşamasına geçerlerse hücre alınıp genetiğe gönderilecek. Geçmezlerse yarın hücre alınacak. Sonucu yarın akşam geç saatlerde ya da pazar sabahı çok erken saatte öğreneceğiz. Eğer sağlıklı bulunursa duruma göre transfer de olabilir dondurabilirler de.. Allah yardımcımız olsun.. Elimizden geleni yaptık.. Gerisi Rabbimin ilah-i takdiri... Yürekten dualar ediyoruz.. İnşallah Rabbim kabul buyurur..
Kızlar Laveciğimleee buluştukk.Tanışır tanışmaz bir sarıldık birbirimize.. Çok güzeldi.. Çok duygulandım. Kendisi de eşi de harika insanlar.. Cumhur Bey de geldi sağolsun.. Epey muhabbet ettik.. Bizler için çok büyük moral oldu.. Keyfimiz yerine geldi. Muayenede OHSS'ye baktılar. Sorun yok. 6 yavruşumun gelişimi de iyi Maşallahh.. Allah nazarlardan saklasın. Eğer bugün blastoist ( yazabildim mi bilmiyorum ) aşamasına geçerlerse hücre alınıp genetiğe gönderilecek. Geçmezlerse yarın hücre alınacak. Sonucu yarın akşam geç saatlerde ya da pazar sabahı çok erken saatte öğreneceğiz. Eğer sağlıklı bulunursa duruma göre transfer de olabilir dondurabilirler de.. Allah yardımcımız olsun.. Elimizden geleni yaptık.. Gerisi Rabbimin ilah-i takdiri... Yürekten dualar ediyoruz.. İnşallah Rabbim kabul buyurur..
ne güzzel oh buluşun tabi
maş. hadi bakalım hayırlısıyla transferin olur inş.
dualarımız seninle
yeni yükledim resimleri
Ohhh ne güzel valla buluşun buluşun
Bizde burda yalnızlıktan bi hal olalım
Canım senin durumunda bir ilginç oldu benimki gibi aynı
Bakalım haktan hayırlısı
Oyyyy canımmm yaaa.. Nokta kadar bir hücreden ne duruma gelmişler.. Burun , ağız, kol, bacak..Ben çok duygulanıyorum böyle fotoğraflarını görünce.... Rabbim ne kadar büyük, yüce.. Bu mükemmelliği görüp de onu inkar eden kaz kafalıları hiç anlamıyorum.
Şekerim birgün de karşıda buluşalım. Nesrin'e gidelim. Ben gelirim. Sen kocişi ikna et. Üsküdar'da buluşalım..Evet benim durum da seninki gibi ilginç oldu canım.. Sonu seninki gibi iyi olsun inşallah
Oyyyy canımmm yaaa.. Nokta kadar bir hücreden ne duruma gelmişler.. Burun , ağız, kol, bacak..Ben çok duygulanıyorum böyle fotoğraflarını görünce.... Rabbim ne kadar büyük, yüce.. Bu mükemmelliği görüp de onu inkar eden kaz kafalıları hiç anlamıyorum.
Şekerim birgün de karşıda buluşalım. Nesrin'e gidelim. Ben gelirim. Sen kocişi ikna et. Üsküdar'da buluşalım..Evet benim durum da seninki gibi ilginç oldu canım.. Sonu seninki gibi iyi olsun inşallah
İnşallah canım şu ilk 3 ayı bi atlatayımda ben düşünüyorum yoksa gerçi Nesrin abla o zamana kadar doğurur valla
Akasyam iyi değilim aslında dün gece çok ağladım çokk.ağlayarak uyumuşum
Rüyamda doktora gidiyorum Arzu Hanım'a bebeklerimi görmek için 14 15 haftalıklar
İkizmiş bir kız bir erkek arzu hanım maşallah çok sağlıklılar diyor kızım daha önden gidiyomuş ama
Kalp atışlarını duydum allahım mucize yaa çok güzeldi hızlı hızlı çarpıyodu öyle sevindimmmkii
Kalktım hala etkisindeyimm rüyanınnn
İnşallah böyle olurrrr
canım ne güzel moral olmuş cumhur beyle kk dan kaynattınız mı? benii, inciyi biliyor:))
gelin beklerim... ben göremedim delikız senin resmin var...:44:
bundan sonra doğurana kadar hep böyle rüyalar göreceksin merve
bu daha başlangıç
ne güzel bak senin de bi kız bi erkek
sağlıklı olsunlar da inş. kız erkek farketmez
RABBİM gönlüne göre versin
canım ne güzel moral olmuş cumhur beyle kk dan kaynattınız mı? benii, inciyi biliyor:))
gelin beklerim... ben göremedim delikız senin resmin var...:44:
aynen akasyam yaa insan inanamıyor
bazen karnıma bakıp içinde iki tane canlı yaşadığını düşünüyorum da mucize resmen
aynen ben de bu mucizeyi yaşayıp da buna inanmamak ilginç doğrusu
ay şimdi daha da büyümüşlerdir inş.
bu fotolarda küçük olan kızım büyük olan oğlum
o zamanlar 350 gram kızım 400 gram oğlumdu
şimdi 500 gramı geçmişlerdir sanırım
RABBİM sizlere de nasip etsin inş.
İnşallah canım şu ilk 3 ayı bi atlatayımda ben düşünüyorum yoksa gerçi Nesrin abla o zamana kadar doğurur valla
Akasyam iyi değilim aslında dün gece çok ağladım çokk.ağlayarak uyumuşum
Rüyamda doktora gidiyorum Arzu Hanım'a bebeklerimi görmek için 14 15 haftalıklar
İkizmiş bir kız bir erkek arzu hanım maşallah çok sağlıklılar diyor kızım daha önden gidiyomuş ama
Kalp atışlarını duydum allahım mucize yaa çok güzeldi hızlı hızlı çarpıyodu öyle sevindimmmkii
Kalktım hala etkisindeyimm rüyanınnn
İnşallah böyle olurrrr
belki beni hatırlamıyorsunuz beni ama ben biliyorum çoğunuzu arada girip takip ediyorum ve bebek haberlerinizi almak çokkkkk güzel hepiniz için o kadar mutlu oluyorumki anlatamam Akasya inş. sağlıkla önce karnına sonra kucağına alırsın bebeğini...Rabbim inşallah isteyen herkese de nasip eder...
Ayy ne rüyalar görüyorum varyaa görsen bi düşürüyorum bi kürtaj oluyorum
Bi doğuruyorm bazen muayene oluyorum
Canım sende görürmüydün böyle ilk haftalardaa
Bide delikız benden bi sulu akıntı geliyorki bu normal değilmii?
tabi canım ne diyorum doğurana kadar görüyorsun ama ilk zamanlar çok sık görüyorsun
bi de stres oluyor ilk 3 ay
onun da etkisi var
bende akıntı olmadı
ben normal bi hamile değildim zaten
o yüzden diğerleri daha ii bilir
Canım nickin tanıdık geldi ? Hoşgeldin.. Sen neler yaptın ? :26: Amin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?