Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayirli cumalar arkadaslar size bir mujdem var ben ucuz hamileyim darisi olmayanlarin basina int.girmeyi esim izin vermiyo arasira sjzler icin giriyorum kib optum

Hayirli cumalar arkadaslar size bir mujdem var ben ucuz hamileyim darisi olmayanlarin basina int.girmeyi esim izin vermiyo arasira sjzler icin giriyorum kib optum

Maşallah Selmacan. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah. Kaç embriyo transfer edilmişti sana?

Kız üçüzmüüüü aböwwwwwwwwwwwMaşallah sana ve bebeklerine rabbim kucagına almayıda nasip etsinnnn

Yok canim yarin Istanbula gidiyorum . Opu ptesinolur herhalde.belki de sali.

Bu gece konusacagim. Her gece elimi karnima koyup dua ediyorum. Hepimiz icin ediyorum. Kadinlar kulubundeki arkadaslarima da yardim et diyorum...

Canımmmmm Allah bu sefer dualarımızı geri çevirmez inşallah şu cuma selası vakti isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip et...

Aaaa tebrik ederim canım üçüz mü? Üçüz olduğu için redüksiyon teklif edebilirler bu konuyu çok iyi araştır arkadaşım redüksiyon erken doğuma neden olabiliyor.

Kızlar gebelikte tetenoz aşısı ne zaman yapılıyor?

BEN YAPTIRMADIM bu seferkinde... Riskli gebelere uygun görülmediği için. Sağlık ocağına sor bir...

canım senin görümcene niye pgt yapıldı diğer bebeğini bu yüzden mi kaybetti? kaç yaşında?

Hazedemmm bişeyede burunlarınnı sokmasalar içleri rahat etmiyorlar.Boşver kuzum sıkma canını..
Kötü gelinnn
Ay sorma yaa sinir krizi geçirdim resmenn
hahaahaha Kayınvalideye bakk sen.. Ne yapsın kadıncağız yardım edeyim demiş. Yalnız var yaa senden çok tırsmış hazadem Korkudan adama suç atmaya kalkmış... Eli sopalı cadı gelinnn
Ya cnm üstüne vazie olmayan şeye n die karışıo yaaa, sanki başka iş yok ..
Yoksa eli sopalı deilim inan
Giden sticker olsun be guzelim bosver.haklisin sinir olmakta ama boos verrrr...
Öle tabikki cnm ama işşde sanki başka iş yokda bir stıcker var neyse olan oldu napalım :)

lave canım inşallah bu sefer olsun dualarım sizlerle...

hazade sağlık olsun canım inşallah daha iyilerini yaptırırsın...:))
İnşallah cnm artık olan oldu napalımm..
Sen nasılsın cnm arda babak nasıllar
Canım benim Allahım yardımcın olsun çok büyük sınav ne diyim ...
Vallahi cnm ben ilk başka kendi kendime çok kızdım ama sonra detayları öğrenince çok güldüm ..
Kızlar gebelikte tetenoz aşısı ne zaman yapılıyor?
Canım ben bügün oldum tetnoz

Canım görümcem 30 yaşında.
Eşimdede oldugu gibi ,ondada 13 14 translakasyon var.
Bundan önceki bebeginde bilmiyorduk böyle bir kromozom hastalıkları oldugunu,o yüzden dogal gebe kaldı.
Bebekte 4.ayından sonra sıkıntı göstermeye başladı.
Cigerleri su topluyordu,1000/1 görülen bi mikrop taşıyormuş ve vücudunda 7 mm ödem varmış.
22.haftaya kadar beklediler,sonra düzelme olmayınca doktoru son bir şansımız var cigerlerindeki suyu şırıngayla çekelim demiş.
Çekerken bebek dayanamadı annesinin karnında öldü,sezeryanla aldılar.
Ondan sonra bebek patolojiye gitti 13. 14 tranlakasyon çıktı ,taşıyıcıymış bebek..
Yani kromozom sorunundan degilde ,cigerlerindeki rahatsızlıktan öldü bebegi..
Ondan sonra eşimde test yaptırdı ondada çıktı kromozom sorunu.
Bizde tüp bebek +pgt yaptık ,görümcem de öyle yaptı.

Şimdi kanaması geçmiş,yarın betahcg yaptıracakmış.Allahım yavrusunu ona bagışlasın.
Kendiside çocuk doktoru,Buda onu çok zorluyor zaten..

Allahımm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sağlıkla cnm inşallahh ...
Hayat işde mucizelerle dolu .

Allah yardımcısı olsun. üzüldüm... inşallah güzel güzel artar değeri...

hazadem iyiyim kuzum yatışa devam...Ahmet Arda iyi teyzesi... minamız nasıl?

Allahımm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sağlıkla cnm inşallahh ...
Hayat işde mucizelerle dolu .

İnşallahhh kuzucukkkk haberlerini veririm

Allah yardımcısı olsun. üzüldüm... inşallah güzel güzel artar değeri...

hazadem iyiyim kuzum yatışa devam...Ahmet Arda iyi teyzesi... minamız nasıl?

Sagollll canımmmm,inşallah artacaktır degeri..

Canım arkadaşım çok sağol ... Görümcen de çok büyük sıkıntılar yaşamış.. Allah'ım yardımcısı olsun inşallahhh... Rabbimize sığındık.. O'ndan bekliyoruz...

Uyyyyyy Maşallah canım Çoook sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

Amin inşallahhhh... Bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bebeğini bağışlasın

maş. ikiz derken üçüz çıktı

sağlıkla doğsunlar inş.

herkese selam

Selamm uşaggımmmm Hamsulerr nasil ? Eyuler mi ??

Kızlar Laveciğimleee buluştukk. Tanışır tanışmaz bir sarıldık birbirimize.. Çok güzeldi.. Çok duygulandım. Kendisi de eşi de harika insanlar.. Cumhur Bey de geldi sağolsun.. Epey muhabbet ettik.. Bizler için çok büyük moral oldu.. Keyfimiz yerine geldi. Muayenede OHSS'ye baktılar. Sorun yok. 6 yavruşumun gelişimi de iyi Maşallahh.. Allah nazarlardan saklasın. Eğer bugün blastoist ( yazabildim mi bilmiyorum ) aşamasına geçerlerse hücre alınıp genetiğe gönderilecek. Geçmezlerse yarın hücre alınacak. Sonucu yarın akşam geç saatlerde ya da pazar sabahı çok erken saatte öğreneceğiz. Eğer sağlıklı bulunursa duruma göre transfer de olabilir dondurabilirler de.. Allah yardımcımız olsun.. Elimizden geleni yaptık.. Gerisi Rabbimin ilah-i takdiri... Yürekten dualar ediyoruz.. İnşallah Rabbim kabul buyurur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…