Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim bende dilara veya asya dusunuyorum, bu arada simdi cok uzucu bir haber aldim
Kuzenim dogum yapti yapacakti hatta gunu geciyordu ama maalesef bebegi karninda olmus
Kordon doanmis cok uzuldum ya Allah im bizleri evlat acisiyla sinamasin cok zormus ya

akide
nelerin olduğunu yazmıştık biz birkaç gün önce
onların hepsini ben kartalda yaptırdım trkuaz zeynep kamilde yaptırdı
hatta özelde para verip yaptırdıklarımı bile tekrarlattım

tulıpcım, baktıkları kromozomlara göre değil embriyo sayısına göre fiyat alıyorlar aslında..mesala volkan baltacı atasehir memorial dan fish yontemi için toplam 1500 tl istiyor..senin yaptırdığın yer neden boyle pahalı nerede yaptıracaktın cnm sen?

allah yardımcıları olsun canım
çok zor bir durum
anne olmak için gün sayarken
amin canım aminnnnnn

akide
nelerin olduğunu yazmıştık biz birkaç gün önce
onların hepsini ben kartalda yaptırdım trkuaz zeynep kamilde yaptırdı
hatta özelde para verip yaptırdıklarımı bile tekrarlattım
ben bulayım gecmişten o zaman bir benimkilerle karsılastırayım,bende mi yeniden yaptırsam keşke zamanında dr olsaymışım yaa napıcamı bilemez oldum resmen..eksik kalan bısey olur gec kalırım diye korkuyor insan cnm..zeynep kamılde yaptırmak için direk mi gidiliyor?

ben de 3400 ödedim canım
fish yöntemi için bahçeciye
paket fiyat
volkan bey 1500 tl yı translokasyon için istedi benden diğer 9 kromozoma bakarsak değişir dedi
ama fiyat söylememişti

mhrs den randevu alabilirsin
genetik veya infertibiliteden
ben de genetik okumayı düşünüyorum valla
hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız

Allah sabır versin cnm kuzenine, cok zordur cok..

ben de 3400 ödedim canım
fish yöntemi için bahçeciye
paket fiyat
volkan bey 1500 tl yı translokasyon için istedi benden diğer 9 kromozoma bakarsak değişir dedi
ama fiyat söylememişti
nasıl yanı 1500 tl için sadece tek kromozama bakmıyor heralde ben 9 kromozama da bakılıyor sanıyordum..

Amma kaynamış burası

Akasyam oh sefanız olsun Ne iyi gelmiştir Lave döndü mü İzmir'e? Ondaki durum nedir? Cumhur Bey biliyor bizleri Geçen ay gittiğimde bu aralar topikte hareketlilik var mı diye sormuştu

suskunada ve trkuaz sonuçlarınız iyi çıkar inşaallah kızlar.

tuliprosacım canım dur daha ah sonlara yaklaştıkça günler ay gibi gelecek... İnşaallah sonu güzel olur arkadaşım.

delikız maşallah ikizlerine. darısı başımıza. birinin başı diğerinin popo tarafında mı duruyor. ne güzel içerde de canları sıkılmıyordur. oyun oynuyorlardır orda.
inş. darısı başınıza evet tulip amma dikkatlisin hee
farketmişsin birinin poposu öbürünün başında
sorma hiç kıpraşıyorlar sürekli zaten hiç durmuyorlar tepişip duruyorlar içerde

gördüm gördüm. yalnız oğluşun darılır annem profil resmine 2 kız koymuş diye...

...

e biri kardeşi biri de anası canım ne olacak

inciciğim ceviriler azaldı mı cnm..bende bugun regl oldum,tedavi sonrası zor oluyor benim baygın balık gibiyim:)

inciciğim ceviriler azaldı mı cnm..bende bugun regl oldum,tedavi sonrası zor oluyor benim baygın balık gibiyim:)

İlaç al canım ağrın varsa. Benim de günüm ama olmadım. Her an bekliyorum
Bitti çok şükür. Kitaplar da çeviriler de bitti şimdilik. Yenilerini bekliyorum

İlaç al canım ağrın varsa. Benim de günüm ama olmadım. Her an bekliyorum
Bitti çok şükür. Kitaplar da çeviriler de bitti şimdilik. Yenilerini bekliyorum
Aldım sabah ilaç ama tam olamadım bir garip hormonlar heralde yakınmıs tarıhlerimiz:)
tebrikler cnm ya ceviri zordur diye dusunuyorum,ama seni de mesgulde eder iyi olur,kafalarımız dolu hep..bende kendimi meşgul edecek birşeyler yapmak istiyorum arastırıp bulacağım biişler:))

Yarın sökülürsün Evet benim tam günüm, pek de şaşmaz ama tedavilerden sonra az oynamaya başladı.
Ben severek yapıyorum hem meşgul de oluyorum. İlkokulda başlamıştı çeviri maceralarım Sen çalışıyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…