- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.461
Benmkide kız canım,eylül düşünüyoruz ismini inşallahhh ..Sen düşündünmü fıstıga isim?
Suskunada hoşgeldin canımmmm çok şükür biz iyiyiz asıl sen nasılsın canım ugramadın bugünnn????
ya kızlar yaptırdığınız testler nedir bende yaptırayım diyorum,gerçi bana 2 sene önce bırdolu test yapıldı ama eksiğim var mı diye dusunuyorum..
ben testlerimi yazsam bir ara karsılastırabılır mıyız?
tulıpcım, baktıkları kromozomlara göre değil embriyo sayısına göre fiyat alıyorlar aslında..mesala volkan baltacı atasehir memorial dan fish yontemi için toplam 1500 tl istiyor..senin yaptırdığın yer neden boyle pahalı nerede yaptıracaktın cnm sen?sanırım benimde fish ile bakılacak. 13, 18, 21,x ve y kromozomlarına bakılıyor. en çok bu kromozomlarda problem çıkıyormuş. benden 5 kromozom için 2000 euro alıyorlar. hepsine baksalar artık ne kadar isteyeceklerdi.
Canim bende dilara veya asya dusunuyorum, bu arada simdi cok uzucu bir haber aldim
Kuzenim dogum yapti yapacakti hatta gunu geciyordu ama maalesef bebegi karninda olmus
Kordon doanmis cok uzuldum ya Allah im bizleri evlat acisiyla sinamasin cok zormus ya
ben bulayım gecmişten o zaman bir benimkilerle karsılastırayım,bende mi yeniden yaptırsam keşke zamanında dr olsaymışım yaa napıcamı bilemez oldum resmen..eksik kalan bısey olur gec kalırım diye korkuyor insan cnm..zeynep kamılde yaptırmak için direk mi gidiliyor?akide
nelerin olduğunu yazmıştık biz birkaç gün önce
onların hepsini ben kartalda yaptırdım trkuaz zeynep kamilde yaptırdı
hatta özelde para verip yaptırdıklarımı bile tekrarlattım
tulıpcım, baktıkları kromozomlara göre değil embriyo sayısına göre fiyat alıyorlar aslında..mesala volkan baltacı atasehir memorial dan fish yontemi için toplam 1500 tl istiyor..senin yaptırdığın yer neden boyle pahalı nerede yaptıracaktın cnm sen?
ben bulayım gecmişten o zaman bir benimkilerle karsılastırayım,bende mi yeniden yaptırsam keşke zamanında dr olsaymışım yaa napıcamı bilemez oldum resmen..eksik kalan bısey olur gec kalırım diye korkuyor insan cnm..zeynep kamılde yaptırmak için direk mi gidiliyor?
Canim bende dilara veya asya dusunuyorum, bu arada simdi cok uzucu bir haber aldim
Kuzenim dogum yapti yapacakti hatta gunu geciyordu ama maalesef bebegi karninda olmus
Kordon doanmis cok uzuldum ya Allah im bizleri evlat acisiyla sinamasin cok zormus ya
nasıl yanı 1500 tl için sadece tek kromozama bakmıyor heralde ben 9 kromozama da bakılıyor sanıyordum..ben de 3400 ödedim canım
fish yöntemi için bahçeciye
paket fiyat
volkan bey 1500 tl yı translokasyon için istedi benden diğer 9 kromozoma bakarsak değişir dedi
ama fiyat söylememişti
cnm cok tesekkurler verdiğin bilgiler için,iyi bak kendine görüşürüz..mhrs den randevu alabilirsin
genetik veya infertibiliteden
ben de genetik okumayı düşünüyorum valla
hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız
evet canım kartaldaydım
tahlilleri için 8 tüp kan verdim
zaten kansızım hiç kalmadı valla
sonra da moda da çay kahve keyfi yaptık
sanki istanbul değil orası
ada sende de halsizlik oldu mu?
ben kendimi çok halsiz hissediyorum bugün,
sabah erken kalkıp hastaneye gittim,ordan eve,tekrar okula
ondan mı yoksa kan vermekten mi bilmiyorum,bende de kansızlık var,
akide liste geçmiş sayfalarda vardı,bulamazsan yazarım ben sana
zepnep kamil e gideceksen genetikten randevu al,tüp bebektekiler yazmadı bana
haberin olsun...
selam inci nasılsın?bakalım bekleyip göreceğiz sonuçları,yazdığın şeylerin hepsini istediler
evet canım kartaldaydım
tahlilleri için 8 tüp kan verdim
zaten kansızım hiç kalmadı valla
sonra da moda da çay kahve keyfi yaptık
sanki istanbul değil orası
ada sende de halsizlik oldu mu?
ben kendimi çok halsiz hissediyorum bugün,
sabah erken kalkıp hastaneye gittim,ordan eve,tekrar okula
ondan mı yoksa kan vermekten mi bilmiyorum,bende de kansızlık var,
akide liste geçmiş sayfalarda vardı,bulamazsan yazarım ben sana
zepnep kamil e gideceksen genetikten randevu al,tüp bebektekiler yazmadı bana
haberin olsun...
selam inci nasılsın?bakalım bekleyip göreceğiz sonuçları,yazdığın şeylerin hepsini istediler
cnm umarım seninde adanın da tahlılleri guzel cıkar..bende bir arayım bulamazsam sorarım cnm cok sağol..benim zeynep kamılden genetıkten randevu alıp direkt gitsem ve testleri kendim ismini yazsam istesem yaparlar mı acaba?
inş. darısı başınıza evet tulip amma dikkatlisin heedelikız maşallah ikizlerine. darısı başımıza. birinin başı diğerinin popo tarafında mı duruyor. ne güzel içerde de canları sıkılmıyordur. oyun oynuyorlardır orda.
gördüm gördüm. yalnız oğluşun darılır annem profil resmine 2 kız koymuş diye...
...
Amma kaynamış burası
Akasyam oh sefanız olsunNe iyi gelmiştir Lave döndü mü İzmir'e? Ondaki durum nedir? Cumhur Bey biliyor bizleri Geçen ay gittiğimde bu aralar topikte hareketlilik var mı diye sormuştu
suskunada ve trkuaz sonuçlarınız iyi çıkar inşaallah kızlar.
tuliprosacım canım dur daha ah sonlara yaklaştıkça günler ay gibi gelecek... İnşaallah sonu güzel olur arkadaşım.
inciciğim ceviriler azaldı mı cnm..bende bugun regl oldum,tedavi sonrası zor oluyor benim baygın balık gibiyim:)
Aldım sabah ilaç ama tam olamadım bir garip hormonlar heralde yakınmıs tarıhlerimiz:)İlaç al canım ağrın varsa. Benim de günüm ama olmadım. Her an bekliyorum
Bitti çok şükür. Kitaplar da çeviriler de bitti şimdilik. Yenilerini bekliyorum
Aldım sabah ilaç ama tam olamadım bir garip hormonlar heralde yakınmıs tarıhlerimiz:)
tebrikler cnm ya ceviri zordur diye dusunuyorum,ama seni de mesgulde eder iyi olur,kafalarımız dolu hep..bende kendimi meşgul edecek birşeyler yapmak istiyorum arastırıp bulacağım biişler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?