- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.501
Sağol canım. Annemin iş yerine gitmiştim, farkettim ama biraz geç oldu maalesef. Bir de alışveriş merkezine gitmiştik, mağazalar mübarek dondurmuşlar içerilerini resmen. İnşaallah ilerlemeden atlatırım. Regl de olunca iyi olmadı
Ben işyerinde yazın hırka giydiğimi bilirim.Öyle berbat bişey bu klima olayıı.. Dinlen canım.. tek tedavisi dinlenmek.. Bu arada iğneler mahfetti beni dün Nur Hanım'a söyledim ama dayanabiliyorsan dayan dedi..
Sorma Incim , gercekten oyle. Saka gibi bir bulusmaydi. Eslerimiz de oyle.ayni kaderi paylasinca boyle oluyormus. Hepnizile gorusmek istiyorum.Hiç yabancılık çekmiyor insan değil mi :) Bir gün toplaşırız inşaallah
Son durum nedir? Opu günü belli oldu mu?
Canim , haber guzel. Istedigimiz 1 tane saglikli ve insallah o bulunacak senin embryolarinin icinden. 3 olayini ben duydum. izmirdeki doktor soyledi bana. Hatta demisti ki 2 embryoya da bakilsa 3 ucreti alinir diye . Fishe ait bir detay bu bildigim kadariyla.Günaydın kızlar ;
Hastaneden aradılar. 3 embiryodan parça alıp ; genetiğe göndermişler. Makine 3 tane embiryo alabiliyormuş. O yüzden diğer ikisi dondurulacakmış. 1 tanesinin gelişimi durmuş. Sonuç gece 10.30 'da belli olur dediler. Sabah 9'a çeyrek kala orada olacağız.. Sağlıklı varsa transfer olacak.. Dua edin benim için...
Akasya her gün yeni bir gelişme oluyor:))
hiç duymamıştık 3 üne bakıyor makina diye. biri durmuş şimdi bu sefer 2 diğerine 3 embriyoya mı yoksa tersi mi bakılacak?
Kızlar okuduklarımı karıştırmaya başladım artık affola yanlış yazarsam...
bir arkadaş yazmıştı bu testlere gerek yok yok sende buna dair bulgu yok diye. polisiye filmlerde veriler başka iken sonradan bir bakıyorsun hiç akla gelmeyen biri suçlu çıkıyor.. siz yaptırın canım testleri. bakın benin 8 yaşında oğlum var buna göre görünüşte bizde genetik sorun da pıhtılaşma da olmamalı ama var oğlumda iğne kullanmadım pıhtılaşma için ama son 2 hamileliğimde ki biri kullanırken düşük oldu, kullanıyorum...
özlemcano kuzenine çok üzüldüm Allah sabır versin. inşallah tez atlatır...
lave ne yaptın döndün mü?
incim canım neye karar verdiniz?
herkes iyi mi?
Ben dün gece epey zorlandım kasılmam oldu epey... bugün hiç kalkmayacağım dün biraz ufak tefek kalkmıştım... benim doğum yakın kızlar öyle hissediyorum...:18:
Amin canım cümlemizden...
Ben fena hastalandım yaDün bir güzel klimayı yedim bugün fenayım. Bir de regl oldum of ki ne of
Akasyam hadi guzel haberlerini bekliyoruz CANIM benim
Valla senin durumda enteresan oldu çık orijinal oldugun için bebeğim
Yarın kendini trAansfere hazırla insallah
Sorma Incim , gercekten oyle. Saka gibi bir bulusmaydi. Eslerimiz de oyle.ayni kaderi paylasinca boyle oluyormus. Hepnizile gorusmek istiyorum.
Canim , haber guzel. Istedigimiz 1 tane saglikli ve insallah o bulunacak senin embryolarinin icinden. 3 olayini ben duydum. izmirdeki doktor soyledi bana. Hatta demisti ki 2 embryoya da bakilsa 3 ucreti alinir diye . Fishe ait bir detay bu bildigim kadariyla.
Canim donmedim daha. Su an Istiklal caddesinde bir cafede oturduk esimle. Ben de firsat bu firsat sizlere bulusayim dedim ama kimsecikler yok:18:
Canim gecmis olsun . Dikkat et kendine. Klimalar mahvediyor insani.
Kizlar benim durumum oyle pek parlak degil. Mucize bekliyoruz. Nur hanim bakti bugun. 20 mm olan bir yumurta var ve 14.5 olan 2 tane . Arada da 16 17 gibi var. rakamlar birbirinden uzak. Bugun catlatma veririz buyuk ihtimal ama telefon bekleyin bizden dediler. Bu arada dun benim dozumu arttirdilar. Sebebi dunku e2 degerimin biraz dusuk cikmasiymis. Biraz ittire kaktira bir tedavi oluyor bu. nur hanim 4 olgun cikar tahminim dedi . 4 olgunun hepsi dollenmesi gerekli en azindan biraz sansim olmasi icin ama simdiye kadar toplananlarin hepsi hic bir zaman dollenmedi. 14.5 larin icinden de yumurta aliriz dedi ama cok umutlu degil onlardan.
Bende durumlar boyle.
Akidecim nasil oldun? Kendine gelmissindir biraz diye dusunuyorum di mi?
Delikiz bebeklerin nasil,?
Mervecim kusura bakma kopuk kopuk giriyorum sayfaya , yazdiysan okuyamadim. Kan testi yaptin mi?
Bu arada selmacan ucuz hamileyim demiz. Tedavi ile mi oldu guzelim? Hayirlisi olsun insallah.
Mattikam pek girmemis bu aralar sanki. Iyidir insallah.
Suskunadacim sen nasilsin?
Tuliprosacim sen de iyisin insallah. Tedavi nasil gidiyor?
Turkuazcim sen nasilsin?
Unuttugum arkadas varsa ne olur kusura bakmayin.
Kızlarrr ben geldimmm ,Bugün şeker yüklemem yapıldı pazartesi sonuç çıkacak bakalım,inşallah bi sıkıntı yoktur.
Ordan eşimle baya bi gezdik,Kızımıza bi sürü şey aldıkkk,Babamız alışverişi seviyor
Görümcem bugün tekrar beta hcg yapmış degeri düşük çıkmış,çok üzüldük keşke elden bişey gelse..
İnşallah kendini bir an önce toparlar..
Hehehehebir enteresanlık olmasa şaşardım Mervem.. Konu ben olunca İnşallah sonu iyi olur.. Tuhaf duygular içerisindeyim.. Ümidim azaldı gibi ...
Lavem telefonda da aynı şeyi konuştukk.. tedavi sürecinde sürekli farklı sorunlar çıkabiliyor. Önemli olan emeklerimizin karşılığını alalım.. 1 tane altın yumurta yetecek bize.. İnşallah o bizimledir...
Görümcene çok üzüldüm canım. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.. Allah sabır versin.. Elden gelen birşey olmuyor maalesef..
Lavem bu kez olacak inş. Allah senin de Akasyamın da yardımcısı olsun, emeklerinizin karşılığını alın inş.
Akasya canım bu akşam uyku yok sanaBen bu kadar heyecanlıyken seni tahmin edemiyorum
nazefsa, Allah görümcenin yardımcısı olsun...
Kızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller
hadi gözünaydınKızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller
inş. sayı az olsa da nasibinde vardır da sağlam çıkar hepsiKizlar benim durumum oyle pek parlak degil. Mucize bekliyoruz. Nur hanim bakti bugun. 20 mm olan bir yumurta var ve 14.5 olan 2 tane . Arada da 16 17 gibi var. rakamlar birbirinden uzak. Bugun catlatma veririz buyuk ihtimal ama telefon bekleyin bizden dediler. Bu arada dun benim dozumu arttirdilar. Sebebi dunku e2 degerimin biraz dusuk cikmasiymis. Biraz ittire kaktira bir tedavi oluyor bu. nur hanim 4 olgun cikar tahminim dedi . 4 olgunun hepsi dollenmesi gerekli en azindan biraz sansim olmasi icin ama simdiye kadar toplananlarin hepsi hic bir zaman dollenmedi. 14.5 larin icinden de yumurta aliriz dedi ama cok umutlu degil onlardan.
Bende durumlar boyle.
Delikiz bebeklerin nasil,?
.
hoşgeldin zilliKızlarrr ben geldimmm ,Bugün şeker yüklemem yapıldı pazartesi sonuç çıkacak bakalım,inşallah bi sıkıntı yoktur.
Ordan eşimle baya bi gezdik,Kızımıza bi sürü şey aldıkkk,Babamız alışverişi seviyor
Görümcem bugün tekrar beta hcg yapmış degeri düşük çıkmış,çok üzüldük keşke elden bişey gelse..
İnşallah kendini bir an önce toparlar..
Kızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller
Canım cokk sevindimm,cok guzel bir haber masallah bebişine güzelce yuvalansın insallahh,,annesine bağlansınn:))inan kendiminmiş gibi hissediyorum mutlulugunu, annamle nasıl sevindik anlatamam.. hersey guzel gidecek Allahın izniyle dualarımızla Akasyacığım..Sonrada sıra laevciğim sana sevineceğiz insallah cnm:))Kızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?