Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben işyerinde yazın hırka giydiğimi bilirim. Öyle berbat bişey bu klima olayıı.. Dinlen canım.. tek tedavisi dinlenmek.. Bu arada iğneler mahfetti beni dün Nur Hanım'a söyledim ama dayanabiliyorsan dayan dedi..

Ben işyerinde yazın hırka giydiğimi bilirim. Öyle berbat bişey bu klima olayıı.. Dinlen canım.. tek tedavisi dinlenmek.. Bu arada iğneler mahfetti beni dün Nur Hanım'a söyledim ama dayanabiliyorsan dayan dedi..

Çorba ısıttım içiyorum
Ah o iğneler ah... Sık dişini canım.

Akasyam hadi guzel haberlerini bekliyoruz CANIM benim
Valla senin durumda enteresan oldu çık orijinal oldugun için bebeğim
Yarın kendini trAansfere hazırla insallah

Hiç yabancılık çekmiyor insan değil mi :) Bir gün toplaşırız inşaallah
Son durum nedir? Opu günü belli oldu mu?
Sorma Incim , gercekten oyle. Saka gibi bir bulusmaydi. Eslerimiz de oyle.ayni kaderi paylasinca boyle oluyormus. Hepnizile gorusmek istiyorum.
Canim , haber guzel. Istedigimiz 1 tane saglikli ve insallah o bulunacak senin embryolarinin icinden. 3 olayini ben duydum. izmirdeki doktor soyledi bana. Hatta demisti ki 2 embryoya da bakilsa 3 ucreti alinir diye . Fishe ait bir detay bu bildigim kadariyla.

Canim donmedim daha. Su an Istiklal caddesinde bir cafede oturduk esimle. Ben de firsat bu firsat sizlere bulusayim dedim ama kimsecikler yok:18:
Amin canım cümlemizden...

Ben fena hastalandım ya Dün bir güzel klimayı yedim bugün fenayım. Bir de regl oldum of ki ne of

Canim gecmis olsun . Dikkat et kendine. Klimalar mahvediyor insani.

Kizlar benim durumum oyle pek parlak degil. Mucize bekliyoruz. Nur hanim bakti bugun. 20 mm olan bir yumurta var ve 14.5 olan 2 tane . Arada da 16 17 gibi var. rakamlar birbirinden uzak. Bugun catlatma veririz buyuk ihtimal ama telefon bekleyin bizden dediler. Bu arada dun benim dozumu arttirdilar. Sebebi dunku e2 degerimin biraz dusuk cikmasiymis. Biraz ittire kaktira bir tedavi oluyor bu. nur hanim 4 olgun cikar tahminim dedi . 4 olgunun hepsi dollenmesi gerekli en azindan biraz sansim olmasi icin ama simdiye kadar toplananlarin hepsi hic bir zaman dollenmedi. 14.5 larin icinden de yumurta aliriz dedi ama cok umutlu degil onlardan.

Bende durumlar boyle.

Akidecim nasil oldun? Kendine gelmissindir biraz diye dusunuyorum di mi?

Delikiz bebeklerin nasil,?

Mervecim kusura bakma kopuk kopuk giriyorum sayfaya , yazdiysan okuyamadim. Kan testi yaptin mi?

Bu arada selmacan ucuz hamileyim demiz. Tedavi ile mi oldu guzelim? Hayirlisi olsun insallah.

Mattikam pek girmemis bu aralar sanki. Iyidir insallah.
Suskunadacim sen nasilsin?
Tuliprosacim sen de iyisin insallah. Tedavi nasil gidiyor?

Turkuazcim sen nasilsin?

Unuttugum arkadas varsa ne olur kusura bakmayin.

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldimmm ,Bugün şeker yüklemem yapıldı pazartesi sonuç çıkacak bakalım,inşallah bi sıkıntı yoktur.
Ordan eşimle baya bi gezdik,Kızımıza bi sürü şey aldıkkk,Babamız alışverişi seviyor

Görümcem bugün tekrar beta hcg yapmış degeri düşük çıkmış,çok üzüldük keşke elden bişey gelse..
İnşallah kendini bir an önce toparlar..

Akasyam hadi guzel haberlerini bekliyoruz CANIM benim
Valla senin durumda enteresan oldu çık orijinal oldugun için bebeğim
Yarın kendini trAansfere hazırla insallah

Hehehehe bir enteresanlık olmasa şaşardım Mervem.. Konu ben olunca İnşallah sonu iyi olur.. Tuhaf duygular içerisindeyim.. Ümidim azaldı gibi ...

Lavem telefonda da aynı şeyi konuştukk.. tedavi sürecinde sürekli farklı sorunlar çıkabiliyor. Önemli olan emeklerimizin karşılığını alalım.. 1 tane altın yumurta yetecek bize.. İnşallah o bizimledir...

Görümcene çok üzüldüm canım. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.. Allah sabır versin.. Elden gelen birşey olmuyor maalesef..

Lavem bu kez olacak inş. Allah senin de Akasyamın da yardımcısı olsun, emeklerinizin karşılığını alın inş.

Akasya canım bu akşam uyku yok sana Ben bu kadar heyecanlıyken seni tahmin edemiyorum

nazefsa, Allah görümcenin yardımcısı olsun...

İnci geçmiş olsun cnm,havalar soguyor artık usuutun heralde..
leav,iyiyim cnm..ama geceleri dusunur ya insan uykularım az..sen hiç düsünme dr ların ne dediğini nasibinde varsa olacak insallah cnm hep böyle dusun moralini yuksek tut..

Kızlar Allah'ıma binlerce kere şükürle olsun ki ; 3 embiryomun üçü de sağlıklı çıktı.. Bir tanesini transfer edip ; 2 tanesini dondurdular.Bebeğimi alıp evime gedim.. Lavem de geldi beni ziyarete.. Allah razı olsun.. Şu an o kadar mutluyum ki.. Rüyada gibiyim.. hayalde gibiyim.. Sürekli şükrediyorum.. Hepinizi çok seviyorum.. iyi varsınız.. Dualarınız , destekleriniz için de binlerce kere teşekkürller

Aynen canım yapacak hiç birşey yok allah yardımcısı olsunnnn..

Sagol kuzummmm allah razı olsun..

Ayyy bebegim çooook sevindimmmm inşallah tutunacaklar bak göreceksinnnnnnnn ..

hadi gözünaydın
geri sayım başlıyor
inş.nasibin bu aydadır
peki neden 2 transfer değil de tek transfer akasya
inş. sayı az olsa da nasibinde vardır da sağlam çıkar hepsi
belli olmaz kader bu
benimkiler nasıl bilmiyorum inş. iidirler
yarın doktora gideceğim sabahtan inş.
karnımda çok hareketliler sadece ondan anlıyorum sağlıklı olduklarını
gerisi ALLAHA emanet

hoşgeldin zilli
bak hem kasılmam oluyor diyorsun hem de eşimle baya gezdik diyorsun
çok gezme artık bu dönemden sonra yavaştan al herşeyi
beni görmüyormusun tedbirli ol
yorulma
ben dün dışarı çıktım
taksiyle bi avmye gittim geldim
bunalıyorum hep evde oturmaktan bi nefes alasım geliyor bazen
ama taksiyle de olsa yordu beni
kasıklarıma inceden sızı vurdu geçti korktum hemen tıpış eve
tek gebelik gibi değil gerçekten zorluyor beni artık yürümek filan
gece de hep kötü rüyalar gördüm aklıma taktım sanırım akşamki yorgunluğumu
rüyamda güya bi tanesi tepişirken yırtıveriyor karnımı bacağı dışarı çıkıyor
nasıl bağırıyorum anne koş diye
hemen doktora gidelim diktirelim diyorum
saçmalığa bakarmısınız
sonra uyanmak için kendimi zorladım uyandım kan ter içinde
beş dakika sonra tekrar daldım
bu sefer de bi damla kanamam olmuş güya gördüm
sabaha kadar kabuslardaydım yani
çok şükürki rüyaymış
güle güle giysin eylül cicilerini
siz cesaretlisiniz alıyorsunuz bende o cesaret hala yok
bir ay geçsin öyle almaya başlayacağım inş.
bana da anneannesi almış getirmiş iki tane hırka biri yeşil biri pembe ilk hediyelerimiz
o getirince benim de içim gidiyor alsam diye ama sabredip iice riskli dönemi atlatmak istiyorum
görümcene de geçmiş olsun
hakkında hayırlısı buymuş demekki

Akasyam Uyan kız rüya değil
Çok şükür dualarımız kabul oldu. Şimdi de tutunması için dua edeceğiz. Diğer ikisinden haber gelince yaz mutlaka, onları da çok merak ediyorum

Lave canım yarın ve en geç cumartesi günü senin de güzel haberlerinle sevineceğiz inş canım.

Akasya süper bir haber bu... maşallah...

AKasya kuzum çok sevindim bebeğini almissin
Maşallah sana ve en guzeli 3ude sağlıklı çıkmış
Valla çok sevindim heyecanla actım sayfayı çok çok mutlu oldum
10 gün sonra bize bir müjde daha vereceksin insallah

Canım cokk sevindimm,cok guzel bir haber masallah bebişine güzelce yuvalansın insallahh,,annesine bağlansınn:))inan kendiminmiş gibi hissediyorum mutlulugunu, annamle nasıl sevindik anlatamam.. hersey guzel gidecek Allahın izniyle dualarımızla Akasyacığım..Sonrada sıra laevciğim sana sevineceğiz insallah cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…