- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.481
Canım görümcem 30 yaşında.
Eşimdede oldugu gibi ,ondada 13 14 translakasyon var.
Bundan önceki bebeginde bilmiyorduk böyle bir kromozom hastalıkları oldugunu,o yüzden dogal gebe kaldı.
Bebekte 4.ayından sonra sıkıntı göstermeye başladı.
Cigerleri su topluyordu,1000/1 görülen bi mikrop taşıyormuş ve vücudunda 7 mm ödem varmış.
22.haftaya kadar beklediler,sonra düzelme olmayınca doktoru son bir şansımız var cigerlerindeki suyu şırıngayla çekelim demiş.
Çekerken bebek dayanamadı annesinin karnında öldü,sezeryanla aldılar.
Ondan sonra bebek patolojiye gitti 13. 14 tranlakasyon çıktı ,taşıyıcıymış bebek..
Yani kromozom sorunundan degilde ,cigerlerindeki rahatsızlıktan öldü bebegi..
Ondan sonra eşimde test yaptırdı ondada çıktı kromozom sorunu.
Bizde tüp bebek +pgt yaptık ,görümcem de öyle yaptı.
Şimdi kanaması geçmiş,yarın betahcg yaptıracakmış.Allahım yavrusunu ona bagışlasın.
Kendiside çocuk doktoru,Buda onu çok zorluyor zaten..
Yarın sökülürsünEvet benim tam günüm, pek de şaşmaz ama tedavilerden sonra az oynamaya başladı.
Ben severek yapıyorum hem meşgul de oluyorum. İlkokulda başlamıştı çeviri maceralarımSen çalışıyor muydun?
evet akasya hepsi de kalmıştı,5 i sağlıklı çıkmıştı ama ona rağmen ertesi gün 3 tanesi kötüye gitti
tuliprosa yumoşlar büyüyordur merak etme sen...
selam suskunada bugün burda verdim tahlillerin hepsini,tam 10 tüp kan
bazısı 15 gün sonra diğer yarısı da bir ay sonra çıkacak,sen de verebildin mi bugün kan?
10 tüp mü, bence sende anemi gelişmiştirkan yapıcı şeyler yemeye çalış.
sağ ol canım atıyor ama çok yoğun değil...
sen nasılsın? sen bursadaydın di mi?
canım sen nasılsın?
ben de 5 embriyoya 1800 vermiştim...
canım ben de yaptırdım histeroskopi anestezi ile oldu ne yatılar anlamadım...
iyim canım oğlumla evdeyiz işte. evet bursadayım.
akasya nasılsın canım
hastaneye gitmişsin cumhur beyle görüşmüşsün
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum
trkuaz ben de bugün verdim 8 tüp kan
bence de sağlıklı embriyonun tutunmamasının araştırılması lazım
histereskopi neden
dün boşuna gelmişim falan yazmışsın
kenan bey nasıl biri ilgilendimi merak ettim
o mu istedi tahlilleri
anlatsana
Insallah adacim biz de ayni seyi diliyoruz.nasıl gidiyor iğneler
3.gün mü bugün
inşallah herşey yolunda gidecek
bu ay tüm tedavide olan arkadaşlardan iyi haberler gelecek
Canim iyi oldu yaptirdin , bosver. Kafanda soru isareti olacagina en azindan icin rahat olur. Oyle miydi boyle miydi diyecegine.sağol canım
iyiyim çok şükür
bugün tahliller için kan verdim
merakla sonuçları bekliyorum
ama doktorum gerek olmadığını
ben de o tahlilleri gerektirecek bulguların olmadığını söyledi
ben de yaptırmak istiyorum içimden bir ses atlanan birşey olduğunu söylüyor dedim
ama zaten % 30 şans yokmu tüpte
biz onu yakalayamıyoruz anlaşılan
sen nasılsın
arda nasıl
Incicim merhaba ... istanbuldayim. Su anda esimle disaridayiz, buradan nete girdim. akasyamla bulustuk bugun. Cok cok guzeldi. Sanki 40 yildir birbirimizi taniyormusuz gibi sarildik.Selam kızlarHerkes iyidir inşaallah.
Geçmişe dalıp geleyim hemen
Akasyacim toplam 7 veya 9 kromozoma bakiyorlar fish ile.Fısh yöntemi olacak canım. Sorunlu kromozom hariç birkaç kromozoma daha bakılıyor. Ama hangileri bilmiyorum.
Canım görümcem 30 yaşında.
Eşimdede oldugu gibi ,ondada 13 14 translakasyon var.
Bundan önceki bebeginde bilmiyorduk böyle bir kromozom hastalıkları oldugunu,o yüzden dogal gebe kaldı.
Bebekte 4.ayından sonra sıkıntı göstermeye başladı.
Cigerleri su topluyordu,1000/1 görülen bi mikrop taşıyormuş ve vücudunda 7 mm ödem varmış.
22.haftaya kadar beklediler,sonra düzelme olmayınca doktoru son bir şansımız var cigerlerindeki suyu şırıngayla çekelim demiş.
Çekerken bebek dayanamadı annesinin karnında öldü,sezeryanla aldılar.
Ondan sonra bebek patolojiye gitti 13. 14 tranlakasyon çıktı ,taşıyıcıymış bebek..
Yani kromozom sorunundan degilde ,cigerlerindeki rahatsızlıktan öldü bebegi..
Ondan sonra eşimde test yaptırdı ondada çıktı kromozom sorunu.
Bizde tüp bebek +pgt yaptık ,görümcem de öyle yaptı.
Şimdi kanaması geçmiş,yarın betahcg yaptıracakmış.Allahım yavrusunu ona bagışlasın.
Kendiside çocuk doktoru,Buda onu çok zorluyor zaten..
Insallah adacim biz de ayni seyi diliyoruz.
Canim iyi oldu yaptirdin , bosver. Kafanda soru isareti olacagina en azindan icin rahat olur. Oyle miydi boyle miydi diyecegine.
Incicim merhaba ... istanbuldayim. Su anda esimle disaridayiz, buradan nete girdim. akasyamla bulustuk bugun. Cok cok guzeldi. Sanki 40 yildir birbirimizi taniyormusuz gibi sarildik.muhabbet ettik, cok guzel bir gundu.
Akasyacim toplam 7 veya 9 kromozoma bakiyorlar fish ile.
Canim cok uzucu bir olay. allah bir an once yardim etsin toparlanmalari icin ve kimsenin basina vermesin.
nasıl gidiyor iğneler
3.gün mü bugün
inşallah herşey yolunda gidecek
bu ay tüm tedavide olan arkadaşlardan iyi haberler gelecek
Canim bende dilara veya asya dusunuyorum, bu arada simdi cok uzucu bir haber aldim
Kuzenim dogum yapti yapacakti hatta gunu geciyordu ama maalesef bebegi karninda olmus
Kordon doanmis cok uzuldum ya Allah im bizleri evlat acisiyla sinamasin cok zormus ya
tulıpcım, baktıkları kromozomlara göre değil embriyo sayısına göre fiyat alıyorlar aslında..mesala volkan baltacı atasehir memorial dan fish yontemi için toplam 1500 tl istiyor..senin yaptırdığın yer neden boyle pahalı nerede yaptıracaktın cnm sen?
Amma kaynamış burası
Akasyam oh sefanız olsunNe iyi gelmiştir Lave döndü mü İzmir'e? Ondaki durum nedir? Cumhur Bey biliyor bizleri Geçen ay gittiğimde bu aralar topikte hareketlilik var mı diye sormuştu
suskunada ve trkuaz sonuçlarınız iyi çıkar inşaallah kızlar.
tuliprosacım canım dur daha ah sonlara yaklaştıkça günler ay gibi gelecek... İnşaallah sonu güzel olur arkadaşım.
inş. darısı başınıza evet tulip amma dikkatlisin hee
farketmişsin birinin poposu öbürünün başında
sorma hiç kıpraşıyorlar sürekli zaten hiç durmuyorlar tepişip duruyorlar içerde
e biri kardeşi biri de anası canım ne olacak
Günaydın kızlar ;
Hastaneden aradılar. 3 embiryodan parça alıp ; genetiğe göndermişler. Makine 3 tane embiryo alabiliyormuş. O yüzden diğer ikisi dondurulacakmış. 1 tanesinin gelişimi durmuş. Sonuç gece 10.30 'da belli olur dediler. Sabah 9'a çeyrek kala orada olacağız.. Sağlıklı varsa transfer olacak.. Dua edin benim için...
Allahim yardimcin olsun canimmm.. Okurken heyecanlaniyorum... Sana dedigim bi dua vardi(ya beduhü celle celeluhu) bugun bol bol oku..
iyi haberlerini bekliyoruz
Günaydın kızlar ;
Hastaneden aradılar. 3 embiryodan parça alıp ; genetiğe göndermişler. Makine 3 tane embiryo alabiliyormuş. O yüzden diğer ikisi dondurulacakmış. 1 tanesinin gelişimi durmuş. Sonuç gece 10.30 'da belli olur dediler. Sabah 9'a çeyrek kala orada olacağız.. Sağlıklı varsa transfer olacak.. Dua edin benim için...
Günaydın kızlar ;
Günaydın kızlar ;
günaydın akasya.
inşallah 3 üde sağlıklı çıkar. bu tedavi işi ne kadar süprizlerle dolu. hepsinin inceleneceğini düşünmüştüm. 2 tane mi dondurulacak şimdi.
Hadi hayırlısı olsun cnm çok az kaldıı ...
Dualarım seninle canım benimm
rabbim hayırlısını versin canım
iyi haberlerini bekliyoruz
dualarım seninle
Akasya her gün yeni bir gelişme oluyor:))
hiç duymamıştık 3 üne bakıyor makina diye. biri durmuş şimdi bu sefer 2 diğerine 3 embriyoya mı yoksa tersi mi bakılacak?
Kızlar okuduklarımı karıştırmaya başladım artık affola yanlış yazarsam...
bir arkadaş yazmıştı bu testlere gerek yok yok sende buna dair bulgu yok diye. polisiye filmlerde veriler başka iken sonradan bir bakıyorsun hiç akla gelmeyen biri suçlu çıkıyor.. siz yaptırın canım testleri. bakın benin 8 yaşında oğlum var buna göre görünüşte bizde genetik sorun da pıhtılaşma da olmamalı ama var oğlumda iğne kullanmadım pıhtılaşma için ama son 2 hamileliğimde ki biri kullanırken düşük oldu, kullanıyorum...
özlemcano kuzenine çok üzüldüm Allah sabır versin. inşallah tez atlatır...
lave ne yaptın döndün mü?
incim canım neye karar verdiniz?
herkes iyi mi?
Ben dün gece epey zorlandım kasılmam oldu epey... bugün hiç kalkmayacağım dün biraz ufak tefek kalkmıştım... benim doğum yakın kızlar öyle hissediyorum...:18:
Akasyacım inşaallah hepsi sağlıklı çıkar da dondurulacak olanlara kardeş gider :) Bu 3 olayını da ilk kez duydum, çok ilginç. İnşaallah hayırlı olur hakkında. Dualarım seninle. Yarın sabah rahatsız ederim seni
Canım İncim.. ne rahatsızlığı tatlım.. Ben memnun oluyorum. Opu günü de mesajlarınla , telefonlarınla bana çok destek oldun.. Allah binlerce kez razı olsun..Hep diyorum "iyi ki varsınız" Bu 3 konusunu ben de ilk defa duydum.. Sonu iyi olsun da üçüne beşine bakmıyorum.. hehehe
Amin canım cümlemizden...
Ben fena hastalandım yaDün bir güzel klimayı yedim bugün fenayım. Bir de regl oldum of ki ne of
Geçmiş olsun incim.. dikkat et kendine.. Klimaları ben de hiç sevmiyorum. Mahfediyorlar insanı.. Nerede tutuldun klimaya ?? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?