Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

nazcım, bende de aynı sorun var..kıyamam o da sıkıntılar cekmış epey insallah bebeği ona tutunur yarın guzel cıkar testlerii..

insanın işini severek yapması cok guzel..canım ben bankacıydım 3 sendir ayrıldım işten,bırde bu işlerimiz cıkınca özel sektor cok zor stresli izin almakta zor malesef,esimle karar verdik bebek için uğrasalım diye calışmıyorum artık..

nasıl gidiyor iğneler
3.gün mü bugün
inşallah herşey yolunda gidecek
bu ay tüm tedavide olan arkadaşlardan iyi haberler gelecek
Insallah adacim biz de ayni seyi diliyoruz.
Canim iyi oldu yaptirdin , bosver. Kafanda soru isareti olacagina en azindan icin rahat olur. Oyle miydi boyle miydi diyecegine.
Selam kızlar Herkes iyidir inşaallah.
Geçmişe dalıp geleyim hemen
Incicim merhaba ... istanbuldayim. Su anda esimle disaridayiz, buradan nete girdim. akasyamla bulustuk bugun. Cok cok guzeldi. Sanki 40 yildir birbirimizi taniyormusuz gibi sarildik.muhabbet ettik, cok guzel bir gundu.
Fısh yöntemi olacak canım. Sorunlu kromozom hariç birkaç kromozoma daha bakılıyor. Ama hangileri bilmiyorum.
Akasyacim toplam 7 veya 9 kromozoma bakiyorlar fish ile.

Canim cok uzucu bir olay. allah bir an once yardim etsin toparlanmalari icin ve kimsenin basina vermesin.

Hiç yabancılık çekmiyor insan değil mi :) Bir gün toplaşırız inşaallah
Son durum nedir? Opu günü belli oldu mu?

nasıl gidiyor iğneler
3.gün mü bugün
inşallah herşey yolunda gidecek
bu ay tüm tedavide olan arkadaşlardan iyi haberler gelecek

evet canım 3. gün. inşallah canım.

çok zor canım tm sonuna kadar gelmişken böyle bir olay yaşamak. allah kuzenine ve ailesine sabır versin.

istanbul genetik grubu canım. ordaki doktor kendisi için embriyo sayısının önemli olmadığını söyledi. volkan baltacı ile de görüşmüştüm. orda da sma dışında başka hastalıklar açısından da taşıyıcı olabilirmiyiz diye bir tahlil yaptırdım. amerikaya gönderdiler kanı. 1500 tl ödedim. ama pgt için bu doktora karar verdik işte. set up için bir miktar para da verdik. artık burda yaptıracağız mecburen. neyse sonu iyi olsada üçe beşe bakmayacağım artık. ama ya olmazsa başka deneme için nasıl para bulacağım bilemiyorum.

inşallah canım ya benden sonra da senin güzel haberini alırız inşallah.

kendi oğlumun ultrason görüntülerinden de alışığım canım. hem görüntü bayağı net.

Günaydın kızlar ;

Hastaneden aradılar. 3 embiryodan parça alıp ; genetiğe göndermişler. Makine 3 tane embiryo alabiliyormuş. O yüzden diğer ikisi dondurulacakmış. 1 tanesinin gelişimi durmuş. Sonuç gece 10.30 'da belli olur dediler. Sabah 9'a çeyrek kala orada olacağız.. Sağlıklı varsa transfer olacak.. Dua edin benim için...

Allahim yardimcin olsun canimmm.. Okurken heyecanlaniyorum... Sana dedigim bi dua vardi(ya beduhü celle celeluhu) bugun bol bol oku..
iyi haberlerini bekliyoruz

günaydın akasya.

inşallah 3 üde sağlıklı çıkar. bu tedavi işi ne kadar süprizlerle dolu. hepsinin inceleneceğini düşünmüştüm. 2 tane mi dondurulacak şimdi.

Hadi hayırlısı olsun cnm çok az kaldıı ...
Dualarım seninle canım benimm

rabbim hayırlısını versin canım

dualarım seninle

Akasya her gün yeni bir gelişme oluyor:))

hiç duymamıştık 3 üne bakıyor makina diye. biri durmuş şimdi bu sefer 2 diğerine 3 embriyoya mı yoksa tersi mi bakılacak?

Kızlar okuduklarımı karıştırmaya başladım artık affola yanlış yazarsam...

bir arkadaş yazmıştı bu testlere gerek yok yok sende buna dair bulgu yok diye. polisiye filmlerde veriler başka iken sonradan bir bakıyorsun hiç akla gelmeyen biri suçlu çıkıyor.. siz yaptırın canım testleri. bakın benin 8 yaşında oğlum var buna göre görünüşte bizde genetik sorun da pıhtılaşma da olmamalı ama var oğlumda iğne kullanmadım pıhtılaşma için ama son 2 hamileliğimde ki biri kullanırken düşük oldu, kullanıyorum...

özlemcano kuzenine çok üzüldüm Allah sabır versin. inşallah tez atlatır...

lave ne yaptın döndün mü?

incim canım neye karar verdiniz?

herkes iyi mi?

Ben dün gece epey zorlandım kasılmam oldu epey... bugün hiç kalkmayacağım dün biraz ufak tefek kalkmıştım... benim doğum yakın kızlar öyle hissediyorum...:18:

günaydın akasya.

inşallah 3 üde sağlıklı çıkar. bu tedavi işi ne kadar süprizlerle dolu. hepsinin inceleneceğini düşünmüştüm. 2 tane mi dondurulacak şimdi.

İnşallah canım..Evet gerçekten de sürprizlerle dolu. 3 tanesi bu sabah istenen aşamaya gelmiş. Parça almışlar. Genetiğe gitmiş. diğer ikisi yeni tomurcuklanmaya başlamış. O nedenle 3'üne genetik test yapıp 2'sini donduracaklar. Diğer ikisine daha sonra test yapılacak..

Hadi hayırlısı olsun cnm çok az kaldıı ...
Dualarım seninle canım benimm

Hazadem ;

Canım arkadaşım.. güzel annecik.. En başından beri bana hep moral verdin. Destek oldun.. Allah razı olsun.. Rabbime sığındım.. Hayırlısı neyse o olsunn inşallah..

rabbim hayırlısını versin canım

dualarım seninle

Adacığım çok teşekkür ederim canımm... İnşallah yarın sizlere iyi haber verebilirim...

Canım birinin gelişimi durmuş. Üçünden parça alıp genetiğe göndermişler. Diğer ikisini donduruyorlar. Evet hergün başka başka haberler geliyor Doğum daha olmaz inşallah canımm.. Az daha sık dişini...

Akasyacım inşaallah hepsi sağlıklı çıkar da dondurulacak olanlara kardeş gider :) Bu 3 olayını da ilk kez duydum, çok ilginç. İnşaallah hayırlı olur hakkında. Dualarım seninle. Yarın sabah rahatsız ederim seni

chnb canım aman sakin :) En erken bayram sonrası gelsin paşa inş :)
Biz daha karar vermedik. Haftaya doktorla konuşmaya gideceğim. Ona göre bir karara varırız herhalde. Kolposkopi yaptırırsam bayramdan önce yaptırmak istiyorum çünkü.

Canım İncim.. ne rahatsızlığı tatlım.. Ben memnun oluyorum. Opu günü de mesajlarınla , telefonlarınla bana çok destek oldun.. Allah binlerce kez razı olsun.. Hep diyorum "iyi ki varsınız" Bu 3 konusunu ben de ilk defa duydum.. Sonu iyi olsun da üçüne beşine bakmıyorum.. hehehe

Amin canım cümlemizden...

Ben fena hastalandım ya Dün bir güzel klimayı yedim bugün fenayım. Bir de regl oldum of ki ne of

Geçmiş olsun incim.. dikkat et kendine.. Klimaları ben de hiç sevmiyorum. Mahfediyorlar insanı.. Nerede tutuldun klimaya ?? :26:

Sağol canım. Annemin iş yerine gitmiştim, farkettim ama biraz geç oldu maalesef. Bir de alışveriş merkezine gitmiştik, mağazalar mübarek dondurmuşlar içerilerini resmen. İnşaallah ilerlemeden atlatırım. Regl de olunca iyi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…