- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.641
canım hayırlısı diye dua ediyoruz hep.
hiç çocuğum olmayacaksa da kabülüm, ama senin rahmetin sonsuz diye dua ettim ben hep. allah da nasip etti oldu.
ikinci düşükte kanama oldu diye dr.a gittiğimizde dr ilaç fln yazdı sonra bundan sonrası üst makamların bileceği iş demişti..
bizi aşan bi konu olduğunu kabullenince sakinleşiyo insan..
allah hepimizin yardımcısı olsun..
Çok şükür bitti cnm ama halılar hala serilmedi portmanto yaptırıoruz ew gene cümbüş olucak anlıycagınninşallah canım. evin işleri tamamen bitti mi.
Vallahi cnm hatırlarsan ben negatif aldıgım zaman sizlerede söledim diğer ay korunmadım ama kızlar dedim gögüslerimewsmen söndü ama megersem hamileymişimm ...Allah'a güven canım. Her şey iyi olacak. Lavemden de senden de iyi haberler gelecek inşallahBen iyi hissediyorum kendimi. Halen salak salak gülümsüyorum Bebeğimin benimle olduğunu düşünüyorum.. Hep öyle hissediyorum..Belirti aramayayım diyorum ama yine de arada neti karıştırıyorum.Hayırlısı Allah'tan..
Olsun cnm biz arar arar bekleriz :)10:30 gibi ara dediler. Canim. Sabah toplantilari varmis. Calar calar acamayiz dediler.
HeheheAnamm ömrüm vefa etmez onları doğurmaya.. Ya zaten diğer ikisi sağlıklı mı bilmiyorum. Ben fotoğrafı olan gördüğüm 2 taneye üzülüyorum. Neyse galiba bu iğneler ve ilaçlar bize kafayı yediriyor.
Allahım yarabbim hayırlısıyla sağlıklı altın yumurta çıkrın inşallahhhh
İnşallah cnm inşallahh hep dua ediyorummm ..10.30'a kadar toplantı varmış canım. Valla ben de çok heyecanlandım..Güzel haberler gelecek inşallahhhh Laveeeeee nerdesinnn ???
Günaydın cnm bir türlü denk gelemedik nasıl gidioobende çok merak ediyorum lave nin durumunu bir an önce haber verse bize.
günaydın kızlarrr
hepinizi çok özledim
kaçamak girip okudum ama yazamadım
akasyam bebişine iyi bak tatlım yediklerine içtiklerine çooooooooooooook dikkat et
lavegue ,
yumurta sayın çok iyi tatlım inşallah sağlıklı da bulunacak
iki gecedir rüyamda memorialla uğraştım
kafam çok karışık
bahçecide pgt mi yapan özlem hn yurtdışına yerleşmeye karar vermiş ve ayrılmış
doktorumu da çok seviyorum ama
doktor embriyolog genetikçi hepsinin uyumu çok iyiydi
moralim çok bozuldu
çok güvendiğim biriydi
memoriala mı geçsem acaba diye düşünürkene herhalde rüyalarıma taşımışım olayı
İnşallah cnm inşallahh hep dua ediyorummm ..
Sen nasılsın cnm dinleniosun dimiii
Günaydın cnm bir türlü denk gelemedik nasıl gidioo
Bizde seni özledik cnm nasılsın nasıl gidio ne var ne yok artık gelmiosunnn
günaydın kızlarrr
hepinizi çok özledim
kaçamak girip okudum ama yazamadım
akasyam bebişine iyi bak tatlım yediklerine içtiklerine çooooooooooooook dikkat et
lavegue ,
yumurta sayın çok iyi tatlım inşallah sağlıklı da bulunacak
iki gecedir rüyamda memorialla uğraştım
kafam çok karışık
bahçecide pgt mi yapan özlem hn yurtdışına yerleşmeye karar vermiş ve ayrılmış
doktorumu da çok seviyorum ama
doktor embriyolog genetikçi hepsinin uyumu çok iyiydi
moralim çok bozuldu
çok güvendiğim biriydi
memoriala mı geçsem acaba diye düşünürkene herhalde rüyalarıma taşımışım olayı
İnşallah cnm inşallahh hep dua ediyorummm ..
Sen nasılsın cnm dinleniosun dimiii
Günaydın cnm bir türlü denk gelemedik nasıl gidioo
Bizde seni özledik cnm nasılsın nasıl gidio ne var ne yok artık gelmiosunnn
Günaydın Adacığım.. İyi bakmaya çalışıyorum ama annem burada. Arada Türk kahvesi kaçamağı yapıyorum. Bir de çaya dayanamıyorum.onun harici özel yaptığım birşey yok. Ananas falan hiç yemedim. Şişli Memorial'ı tavsiye ederim canım.
Dinleniyorum Hazadem. Önümde tv açık. Ve bilgisayar..Yiyip içip yatıyorum Bugün annem gidiyor maalesef Yarın işe dönüyorum. Sultanlık sona erdi..
ayyy akasyam ya
keşke kalsa anne biraz daha
dikkatli olman gerekiyor
işe bile gerek yok bence
biraz daha rapor alsaydın ya
akasyam senin pgt inde kaç kromozoma bakıldı
tam açıyorum yazıcam diye gelen giden bitmiyor ki pazartesi malum
haftasonu eşim izin vermiyor girmeme ve yazmama
öyle işte
aman boşverin beni
iyi haber bekliyoruz dimi
sen nasılsın
Günaydın Adacığım.. İyi bakmaya çalışıyorum ama annem burada. Arada Türk kahvesi kaçamağı yapıyorum. Bir de çaya dayanamıyorum.onun harici özel yaptığım birşey yok. Ananas falan hiç yemedim. Şişli Memorial'ı tavsiye ederim canım.
Dinleniyorum Hazadem. Önümde tv açık. Ve bilgisayar..Yiyip içip yatıyorum Bugün annem gidiyor maalesef Yarın işe dönüyorum. Sultanlık sona erdi..
Kaç kromozoma bakıldı demişsinpardon. Canım benim olayım farklıymış. Bana set up yapılmıştı. Yani tam ayrıntısını bilemiyorum. Cumhur Bey anlattı ama o heyecan ve sevinçle pek anlayamadım
sende hangi gen soruna yol açmıştı
Nie boşverelim ayol aşkolsun bizim için önemlisin .
Bende cnm işde öle gidiorum iş ew boya temizlik dewam ediyor.
Çok şükür sorun yok.
Dinlen tabi cnm dinlen ya ben 3 tedavidede ananası sıktım içtim çok yararlı diolar gerçi ben bir yararını görmüş deilim ama sen iç cnm zararı yok nihayetinde ...
Aman cnm iş daha iyi ya ewde insn çok düşünüo işdeyken hiç deilse kafan dağılır
Canım ben kendim "osteogenesis imperfekta" halk arasında bilinen adıyla cam kemik hastasıyım. Bu hastalığın %50 çocuğa geçme riski var. O yüzden öncelikle benim genetik testim yapıldı. Bendeki mutasyon bulundu. Buna uygun şekilde set up yaptılar. Benim 7. kromozomda COL1A1 geninde mutasyon bulundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?