- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.681
İnşallah cnm inşallahh hep dua ediyorummm ..
Sen nasılsın cnm dinleniosun dimiii
Günaydın cnm bir türlü denk gelemedik nasıl gidioo
Bizde seni özledik cnm nasılsın nasıl gidio ne var ne yok artık gelmiosunnn
kızlar merhaba :)
ben aramadim , biraz once onlar aradılar...
8inden 8i de dollenmiş ...
şaşırdım ve sevındım ama sonuc ıcın bır sey ıfade etmedıgını de bılıyorum bu sonucun
Kuzum bu defa Allah yardımız olucak ben yürekden inanıorummm ..
Bak gör ama ne olur konuştugumuz gibi kendini sıkma rahat ol ve hep iyi düşün ewet kolay deil ama ne olur kötüyü çağırma.
Bak söz verdin tüm kızları toplayıp gelicem izmire kızınının Kırkında geliriz belki daha güzel olur
günaydın canım iyi gidiyor şimdilik. bebişin odası bitince resmini çekip gönder bize..
Bence de canım. Negatif düşünceleri kovuyoruz aklımızdan. Rabbim " OL" desin yeter ki.. Bak benim durumuma. İstatistikler %50 diyor. Yani 3 yumurta var 1 yumurta sağlıklıdır diyor. Ama 3 yumurtam da sağlıklı.. Bunu kimse aklına getiremezdi. Allah nasip etti. Sonu ne olur bilmiyorum ama bu mutluluğu yaşattı bana.Gece gündüz dua ettim Lavem.. Genetik test sonucum kötü geldiğinde de ağlayarak dualar ettim. Siz şahitsiniz benim kötü günlerime..
Sen de olumlu düşün. Ve hisset.. Olacağına inan.. Allah büyük..
Sifa ile Hamet uğramaz oldu :26: Haberi olan var mı?
Şifayı en son facede gördüm cnm konuştum.
iyiyim demişti ew taşıorum dedi hiç online görmüorum cnm görürsem konuşurum ..
Sen napıosun incim sıra sana gelio yawş yawaşş:18:
İnş her şey yolundadır. Bu kadar uzun süre gelmemezlik yapmazdı :26:
Çok şükür canım. Bu hafta büyüyü bozacağım nasipseGelsin hazadem ya beklemek çok zor
Canım dün hastaneden işyerine faksladılar. Sorun olsaydı ararlardı beni. Sağolsun yöneticim bayan. Ve bana çok destek oluyor. İK kabul etmese bile idari izin verir..Allah razı olsun ondan
Aradım cnm çok şükür bir sıkıntı yokmuş bulantılarım dewam edio dedi..
Hastanedeymiş troid için gitmiş kontrole hepinize çok selam söledi
lave geçmiş olsun, maşallah 8 tane çok güzel, allahın izniyle sağlıkla bebeğin onların arasında bu defa..
inci kansızlıktan çok dökülür saçlar, hurma fln ye. stres de çok etkiliyo saçları.
tuliprosa opuya az kalmış, bol bol sağlıklı yumoşun olsun inş.
naz geçmiş olsun. kabız olma kesinlikle, hakiki zeytinyağını pamuğa batır 1 dk kadar oraya bastır, rahatlatır.
bizim test de güzel çıkar inş, çok önemli bişey değil sanırım ilaç veriyolarmış sorun varsa. ama insan en ufak şeyden korkuyo dayanamıyo.
Kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, halsizlik, böyle kollarım ağrıyor sanki.. Midemde bir bulantı gibi.. Adet olacakmışım gibi bir his. Psikolojik diyeceksiniz ama değil. Bugün oldu ilk defa. Ne oluyor bana
Kızlar ben çok kötü hissediyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, halsizlik, böyle kollarım ağrıyor sanki.. Midemde bir bulantı gibi.. Adet olacakmışım gibi bir his. Psikolojik diyeceksiniz ama değil. Bugün oldu ilk defa. Ne oluyor bana
Akasyam o hepimizde oluyor. Psikolojik değil ama tedavinin verdiği bir yorgunluk var illaki.
İncim bilemedim.. Yarın da işe başlayacağım.. Bu akşam erkenden yatayım bari.. Hiç enerjim yokSanki böyle grip öncesi gibiyim.
Nazefsa kuzum napıosun bakim ben yarın chiccoya gidicem bakalım neler var :)
İncim bilemedim.. Yarın da işe başlayacağım.. Bu akşam erkenden yatayım bari.. Hiç enerjim yokSanki böyle grip öncesi gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?