- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #19.661
şimdi eşimde 9 -10 kromozomda translokasyon var ya
senin de 7 de mi oluyor
yani 7 nolu kromozoma bakılması yeterli değilmiydi niye ayrı bir setup hazırlandı
Benimkisi translokasyon değil canım. Benim tek gen hastalığı. Genin tek bir alelinde mutasyon olması yeterli. Zaten ben taşıyıcı değilim. Kendim hastayım. O yüzden sizin durumunuzdan farklı bizimkisi. İnci ile benzior bizim durumlarımız. Bizde set up yapmadan PGT yapamıyorlar. Set Up benim hasta bölgemin çoğaltılması ile hazırlanan bir şey. Embiryoları makinede test ediyorlar. Bende tam ayrıntısını bilemiyorum.:26:
ne mutlu sana
bugünleri de gösterdi allah
minanın odası bittimi
kızlar merhaba :)
ben aramadim , biraz once onlar aradılar...
8inden 8i de dollenmiş ...
şaşırdım ve sevındım ama sonuc ıcın bır sey ıfade etmedıgını de bılıyorum bu sonucun
şaşırdım ve sevındım ama sonuc ıcın bır sey ıfade etmedıgını de bılıyorum bu sonucun
Boyası bitti cnm duvar kagıdıda bitti çok şükür.
Mobilya ve avize halıyıda 2 ay sonra gelicek cnm.
Allahım daha güzelini sana nasip etsin inşallahhhhh
canım benim yaaa
çok yakışıcak fıstığımıza
mobilyanın havalandırılıp gelmesini isteseydin hazade
yeni boya kokusu çok rahatsız ediyor evin içinde
inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh allah hepimize nasip etsin o günleri
Canım pazar günü dahil 3 gün rapor verdiler.Daha fazla veremediler. Aslında ona bile sanki çok gerek görmediler. Ama ben dedim ki biliyorsunuz işim çok stresli riske atmak istemiyorum. O yüzden daha fazla idare etmezler beni. Biliyorsun canım özel sektör acımasız Benim 5 embiryom vardı. 3'ü PGT'ye girdi. 3'ü de sağlıklı çıktı. Diğer ikisi de PGT'ye girecekti. Ancak henüz sonucu öğrenemedim.
Hazade Merve'yi çok merak ediyorum. :26: Sende teli vardı. Arasan mı acaba ? Hiç gelmemezlik yapmazdı. Hasta olmasın Allah korusun :18:
gözün aydın canım
sayının fazla olmasını istemiyormuyduk
emin adımlarla ilerliyorsun maşallah
pgt ye az kaldı
agızndan ballar damlıyor hazademmmm... senın agzından Allahın kulagına ınsallah. tabi zor bir durum dedıgın de, yine de okumak , iki sanıye hayalını kurmak bıle kıpır kıpır edıyor ıcımı .
Maşallahhhhh şükürler olsunnnn daha durr daha 4 tane kaliteli çıkıcak ve dondurucaz bıdıklarııı
Sonrada dogumunda gelicezz bizze otelde yemek ısmarlıycaksın
Vayyyy arkadaşşş...SüperrrrrrŞÜkürler olsun canım Çok güzel bir haber buu... Ben çok sevindim. Herşey yolunda gidiyor. Bu bir işaret olabilir Lavem.. İyi düşün ii olsun ... Bizim aradığımız 1 altın yumoşş.. Bulacaksın inşallah.. Öyle hissediyorum ben
hatırlamaya calısayım canımCanım peki önceki tedavilerde nasıl olmuştu anlatırmısın biraz ne olurrr
canımmmm chnbmm tesekkur ederım canı.lavemmmmmmmmm canım maşallah....bu sefer akasyanın da senin de tersliklerle başladı ama sonu güzel olacak inşallah.... çoookkkkkk
mutlu oldum...
canım sgk geçmeyen yerin uzun süreliraporlarını sgk ya gidip onaylatmak lazımmış ben bu yüzden hep hataydaki dr mden alıyorum...
Hazade Merve'yi çok merak ediyorum. :26: Sende teli vardı. Arasan mı acaba ? Hiç gelmemezlik yapmazdı. Hasta olmasın Allah korusun :18:
agızndan ballar damlıyor hazademmmm... senın agzından Allahın kulagına ınsallah. tabi zor bir durum dedıgın de, yine de okumak , iki sanıye hayalını kurmak bıle kıpır kıpır edıyor ıcımı .
otelı kapatırım kadınlar kulubu arkadaslarım ıcın sen ne dıyorsun :):):)
zaten 9 odalı... hepımıze yeter
ya bunu ben de dusundum Akasyam. Acaba bir isaret mi dedim ama iyi dusunmeye de korkuyorum .
hemen gecmıs gelıyor aklıma seytan dusuyor ıcıme.ama kovalamaya calısıyorum .
ıcıme doguyor dıyorsun sureklı canım , ben de senın ıyı kalbını bılıyorum.
hatırlamaya calısayım canım
memorıal tedavılerı
ılk tedavı 9 yumurta vardı ama 4 toplandı 3u dollendı duzgun yok
ikinci tedavi 9 toplandı 5 dollendı, 3 pgtye gıttı sonuc duzgun yok
ızmırdekı tedavıler
ılk tedavı 12 toplandı 4 dollendı 3 u transfer edıldı 1 tanesı kotu dıye ımha edıldı
ıkıncı tedavı tam hatırlamıyorum ama sanırım 15 toplandı 7 dollendi, 3 tane transfer edıldı 3 tane donduruldu
ucuncu tedavı dondurulmuslarla oldu. 3 tane verıldı kımyasal gebelık olldu. 1 tanesı cozulurken bozuldu .
ne kadar ıc acıcı degıl mı gecmısım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?