Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

nerdesiniz kızlar kimseler yok..
laveque gelmez oldun..
hituci de sınav çalışıyo heralde.
herkes iyidir inş.

ben amniyosentez yaptırmaktan da vazgeçtim sanırım, sağlıksız da olsa ben aldıramam, bi cana kıyamam.
aldırmıcak olunca da amniyonun riskini niye alayım..
zaten daha 14 üz, hele 16-18 haftaları görelim de.
çok kaderci oldum son zamanlarda ama içim böyle rahat ediyo.

amniyodan vazgeçmene sevindim.bende senin gibi düşünüyorum çünkü.
inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun.

canım hiç fırsat olmuyo bu ara.arada geliyorum geçmişi okumayıncada fransız kalıyo insan.

iyiyim canım hamdolsun.
sınav var ona çalışmam lazım ama işler hiç yolunda değil.yine atanamayacağım galiba :(

Olsun gel arada, özletme kendini.
Ne oldu hayırdır?

Kızlar test sonuçlarım geldi. Nur Hanım prolaktin yüksek ve kansızlık var dedi. Ekstra iki test istemiş. Bu arada Cumhur Bey ile görüştüm. Çok anlayışlı yaklaştı. Samimiyetle siz bilirsiniz dedi. Ama tabii ki o testle işlem yapamam , size de tavsiye etmem dedi. Testin malzemesi bile çok pahalı ve ben titiz çalışıyorum dedi. Bu konuda kendisine güveniyorum. Yarın bir gidip görüşeceğim ama büyük ihtimalle değiştirmem.

Kızlar test sonuçlarım geldi. Nur Hanım prolaktin yüksek ve kansızlık var dedi. Ekstra iki test istemiş. Bu arada Cumhur Bey ile görüştüm. Çok anlayışlı yaklaştı. Samimiyetle siz bilirsiniz dedi. Ama tabii ki o testle işlem yapamam , size de tavsiye etmem dedi. Testin malzemesi bile çok pahalı ve ben titiz çalışıyorum dedi. Bu konuda kendisine güveniyorum. Yarın bir gidip görüşeceğim ama büyük ihtimalle değiştirmem.

akasyacım senin prolaktin kaç çıktı? ek hangi testleri istedi?
doktora güven çok önemli sizin içinize hangisi sindiyse ona karar verin aradaki farkın kafa karıştırması çok normal ben ilk pgtyi araştırırken bir merkez 1000$ smyrna 1500$ demişti ben de doğal olarak sordum neden bu kadar fark var diye onlar da kendince cevapladılar sizinkinde daha da çok fark var hakkınızda hayırlısı cnm
bir de bşy sormak istiyorum set up hangi genetik sorunlarda yapılıyor? her tüp bebek tedavisinde tekrarlanıyor mu yoksa bir defa mı yapılıyor?

Prolaktin kaç çıkmış? Herkese soruyorum :) Cumhur Bey'in vardır bir bildiği bence. Yarınki görüşmeni merak ediyorum.

yaptıramadım cnm 2 gündür 20lik dişim ağrıyor bütün enerjimi aldı götürdü :(

Çok geçmiş olsun :( Çektirmeyecek misin?

Prolaktin kaç çıkmış? Herkese soruyorum :) Cumhur Bey'in vardır bir bildiği bence. Yarınki görüşmeni merak ediyorum.

Çok geçmiş olsun :( Çektirmeyecek misin?

sağol cnm alttaki ikisi de patladı normal görünüyorlardı çektirecek kadar ağrı da yoktu ara ara sızlıyordu sadece ilk defa bu kadar uzun sürdü acısı eğer pazartesiye kadar geçmezse doktora giderim :((

sağol cnm alttaki ikisi de patladı normal görünüyorlardı çektirecek kadar ağrı da yoktu ara ara sızlıyordu sadece ilk defa bu kadar uzun sürdü acısı eğer pazartesiye kadar geçmezse doktora giderim :((

Diş ağrısı çok zor. Ağrı kesici almadan da geçmez mümkün değil. Gebelik öncesi çektir bence. Hamileliğinde sorun çıkarmasın.

Back
X