- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #7.661
Hu hu zeybek ne yapıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesiniz kızlar kimseler yok..
laveque gelmez oldun..
hituci de sınav çalışıyo heralde.
herkes iyidir inş.
ben amniyosentez yaptırmaktan da vazgeçtim sanırım, sağlıksız da olsa ben aldıramam, bi cana kıyamam.
aldırmıcak olunca da amniyonun riskini niye alayım..
zaten daha 14 üz, hele 16-18 haftaları görelim de.
çok kaderci oldum son zamanlarda ama içim böyle rahat ediyo.
canım hiç fırsat olmuyo bu ara.arada geliyorum geçmişi okumayıncada fransız kalıyo insan.Kuzum nerelerdesin? Kayboldun ortalardan?
laveque de yok ne zamandır...
iyiyim canım hamdolsun.selam hituci
umarım sen de iyisindir...
canım hiç fırsat olmuyo bu ara.arada geliyorum geçmişi okumayıncada fransız kalıyo insan.
iyiyim canım hamdolsun.
sınav var ona çalışmam lazım ama işler hiç yolunda değil.yine atanamayacağım galiba![]()
hayırlı cumalar herkese...
nasılsınız kızlar özledim sizleri...
inşallah herkes iyidir...kocaman kocaman öpüyorum![]()
petunya testini yaptırdın mı canım? Merak ettim.
Kızlar test sonuçlarım geldi. Nur Hanım prolaktin yüksek ve kansızlık var dedi. Ekstra iki test istemiş. Bu arada Cumhur Bey ile görüştüm. Çok anlayışlı yaklaştı. Samimiyetle siz bilirsiniz dedi. Ama tabii ki o testle işlem yapamam , size de tavsiye etmem dedi. Testin malzemesi bile çok pahalı ve ben titiz çalışıyorum dedi. Bu konuda kendisine güveniyorum. Yarın bir gidip görüşeceğim ama büyük ihtimalle değiştirmem.
Kızlar test sonuçlarım geldi. Nur Hanım prolaktin yüksek ve kansızlık var dedi. Ekstra iki test istemiş. Bu arada Cumhur Bey ile görüştüm. Çok anlayışlı yaklaştı. Samimiyetle siz bilirsiniz dedi. Ama tabii ki o testle işlem yapamam , size de tavsiye etmem dedi. Testin malzemesi bile çok pahalı ve ben titiz çalışıyorum dedi. Bu konuda kendisine güveniyorum. Yarın bir gidip görüşeceğim ama büyük ihtimalle değiştirmem.
yaptıramadım cnm 2 gündür 20lik dişim ağrıyor bütün enerjimi aldı götürdü![]()
Prolaktin kaç çıkmış? Herkese soruyorum :) Cumhur Bey'in vardır bir bildiği bence. Yarınki görüşmeni merak ediyorum.
Çok geçmiş olsunÇektirmeyecek misin?
petunyacım set up bir kez yapılıyor benim bildiğim.
sağol cnm alttaki ikisi de patladı normal görünüyorlardı çektirecek kadar ağrı da yoktu ara ara sızlıyordu sadece ilk defa bu kadar uzun sürdü acısı eğer pazartesiye kadar geçmezse doktora giderim(
hımmm ben ilk defa duydum da o yüzden merak ettim hangi durumlarda yapılıyor ki dr o olmadan pgt yapamam demiş biliyor musun?
Diş ağrısı çok zor. Ağrı kesici almadan da geçmez mümkün değil. Gebelik öncesi çektir bence. Hamileliğinde sorun çıkarmasın.
Sanırım tek gen hastalıklarında yapılıyor. Başka hangi koşullarda yapılır bilmiyorum canım.
ben sorularımı burada keseyim çünkü tek gen hastalıkları ne onu da bilmiyorum![]()