Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhabalar...

İnciciğim canım geçmiş olsun canım. Fazla yaklaşma sana bulaşmasın...

Delikız tebrik ederim öğrenir öğrenmez hemen uyguluyorsun. Süper...

Bu arada sana 3 kere sormuştum. 4. kez sorayım:

Sen yazmıştın mozaik olanlar ya hamile kalamıyor ya da sağlıksızsa düşük yapıyor diye. Bu bilgiye nereden ulaşmıştın canım?

Bir de Angelle ben benzetmiştim çünkü Angelde translakosyon yoktu. Turner mozaizmi vardı. Hatta mozaik olgularda 20 hücrede bakılınca anlaşılamıyabiliyormuş kanda. Kanda 100 hücrede baktır diye beni uyarmıştı. Kendi başta 20 hücrede sorun yok çıkmış sonra düşük yapmış tekrar 100 de baktırmış turner mozaik çıkmış. Ben bunu hatırlıyorum.

Bir de kürtaj konusunda şunu belirteyim ben bir kez kürtaj oldum o da kese bozolmuştu ve bebeğin kalp atışı duyulmamıştı. Ve kürtajla materyali alıp genetiğe yollayalım diye. Bir kez de düşük yapmıştım ilk bebeğimi. Yani bebeklerimiz sağlıksızdı da aldırdık olmadı Mattikanın da benim gibi...

İnşallah ilk seferde olur. Bu topikte ilk seferde tek de ikiz de olan arkadaşlar var. İnşallah senin de olur ilkinde...

Merve istek gönderdim sana kuzum...

iyi akşamlar kızlar:3:

incicim eşine geçmiş olsun canım ohh 4 gün kalmış heyecan dorukta.inşallah hep birlikte kutlayacaz.

delikız canım ya Allah bismillah hayırlı olsun tedavin inşaAllah.

bendede mozaik var ama bana başka bişey demedi dr um.yani başka hasatlık varmı diye.bende sadece bu konu için yakın zamanda dr umla bir görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.

ayrıca yumurta sayın iyi olcak inşallah.ne kadar yumurta okadar şans.gelsin gelsin çifter çifter bebekler inşallahhhh.

Bu arada Angel'in pgt de hiç sağlıklı embriyosu çıkmamıştı. Bir kez denemişti.Sonra doğal hamile kaldı oğlu olmuş şükür. Bence bu sorunu olanlarda erkek bebeklerde sorun olmuyor yani bu sorun olmuyor çünkü turner kız bebeğe özgü bir rahatsızlık.

Bana da Volkan Bey kız olması daha iyi demişti bizim için. Çünkü eşim süper erkek sendromu mozaizmi. Yani erkek bebeğe özgü...

Bugün Lc ye gittim bir tane hamile pantolonu alayım diye bulamadım istediğim gibi. Oğluma da kıyafet baktım. Bebek tulumları gözüme ilişti. Ne sevimlilerdi. Elim gitti geri bıraktım... Korktum birden:((

Bugün Lc ye gittim bir tane hamile pantolonu alayım diye bulamadım istediğim gibi. Oğluma da kıyafet baktım. Bebek tulumları gözüme ilişti. Ne sevimlilerdi. Elim gitti geri bıraktım... Korktum birden:((

İnsan korkuyor değil mi :( İnşaallah sağlıkla gelir...

Son düzenleme:
Back
X