Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım dıyelım kı negatıf, ne yapalım????
Canın sagolsun senın.
ötesi boş.
Ben 4 tane aşılamada negatif gördüm, 4 tane taze tup bebek 1 tane de dondurulmusta...
Allah bunu nasip ettiyse alışıyor insanoğlu be güzelim .
Ama sen yine de umudunu kırma. Seni iyi hissettirmek icin soylemiyorum ama gercekten ben de cok bılıyorum negatıf alıp kan testınde hamile olduğunu öğrenenleri . şu anda bile yapabilirsin gidip kan testini istersen aslında.
Kanda çıkar çünkü. Ben de donmus transferımde 2 gün önce gidip yaptırmıstım kan testını.

kızlar merhaba...
hazade canım kesin olmayan bişey için sıkma canını.ben test günü kanı verdikten sonra sonucu almadan idrarda gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı.
üzülmüştüm ama kan sonucunu görünce çok şaşırmıştım süpriz olmuştu.madem test yaptın bari kan da verde boşuna test gününe kadar bekleme bence.
inşallah üzüntülerin boşa çokar benimki gibi...
birde belirtilere takılmayın.hamile kalınca da adet olacakmış gibi belirtiler oluyo.asıl gebelik belirtileri ise 2-3 hafta sonra başlıyor.
test günü sabahı ben çok ağlamıştım adet olucam gibi hissediyorum diye :)

lave nasılsın canım özledim seni:16::16::16::16::16::16::16:

canımmm ben de ozledım senı :)
nasıl olayım , işlerle ugrasıyorum . Bebek konusu sımdılık pek mevzu bahıs degıl . Gercı benım hep aklımda ama ne zaman bır atılım daha yaparız bılmıyorum. Yas da gecıyor valla ne yapacagım ben bılemedım.

Sen nasılsın guzel yureklı arkadasım?

herkese tünaydın:1:
bugün rahim kalınlığım 5 mm di doktor başlıyoruz dedi .
yumurtalıklarımda sağ ve solda 7-8 er folluk vardı ama iğneler ne kadar etkile bilemiyorum tabi ..
puregon 200 lük 4 gün vurulacaksın dedi cuma günü tekrar çağırdı beni ..
yumurtalıklarımı görünce inş. kıvıracağız hayırlsıı ile biz bu işi dedi ..
bakalım cumaya kadar vucut nasıl tepki verecek bu duruma yumurtalar nasıl gelişecek ..
iğneyi de nasıl vurmam gerektiğini öğrettiler..
mecburen işyerinde iken vuracağım ama olsun wc de hallederim inş.
ben de bu işlere ilk başladığımızda sadece biz varız sanıyordum ama hiç öyle değil aslında tüp bebek olayına giren çok insan var...
bi de bi arkadaşımın eşi var kadının rahmi perdeli .3 kere ameliyat oldu düzelmedi ,vucut tekrar o perdeyi indriyormuş ..
şimdi doktor tüp bbek demiş ama tüp bebekte de düşürme ihtimalin %50 demiş ..
düşürme oranı çok yüksek olmasına rağmen deneyeceklermiş onlar da bu ay ..
sonra arkadaş eşime anlatmış da etrafımda herkes tüp bebek yaptırıyor çok var filan demiş ..
yani bin bir derdi olan var yine de halimize şükredelim ...
ALLAH beterinden korusun

herkese tünaydın:1:
Bugün rahim kalınlığım 5 mm di doktor başlıyoruz dedi .
Yumurtalıklarımda sağ ve solda 7-8 er folluk vardı ama iğneler ne kadar etkile bilemiyorum tabi ..
Puregon 200 lük 4 gün vurulacaksın dedi cuma günü tekrar çağırdı beni ..
Yumurtalıklarımı görünce inş. Kıvıracağız hayırlsıı ile biz bu işi dedi ..
Bakalım cumaya kadar vucut nasıl tepki verecek bu duruma yumurtalar nasıl gelişecek ..
Iğneyi de nasıl vurmam gerektiğini öğrettiler..
Mecburen işyerinde iken vuracağım ama olsun wc de hallederim inş.
Ben de bu işlere ilk başladığımızda sadece biz varız sanıyordum ama hiç öyle değil aslında tüp bebek olayına giren çok insan var...
Bi de bi arkadaşımın eşi var kadının rahmi perdeli .3 kere ameliyat oldu düzelmedi ,vucut tekrar o perdeyi indriyormuş ..
şimdi doktor tüp bbek demiş ama tüp bebekte de düşürme ihtimalin %50 demiş ..
Düşürme oranı çok yüksek olmasına rağmen deneyeceklermiş onlar da bu ay ..
Sonra arkadaş eşime anlatmış da etrafımda herkes tüp bebek yaptırıyor çok var filan demiş ..
Yani bin bir derdi olan var yine de halimize şükredelim ...
Allah beterinden korusun

hayırlısı olsun deli kız.
Nerede tedavı oluyorsun?

Canım dıyelım kı negatıf, ne yapalım????
Canın sagolsun senın.
ötesi boş.
Ben 4 tane aşılamada negatif gördüm, 4 tane taze tup bebek 1 tane de dondurulmusta...
Allah bunu nasip ettiyse alışıyor insanoğlu be güzelim .
Ama sen yine de umudunu kırma. Seni iyi hissettirmek icin soylemiyorum ama gercekten ben de cok bılıyorum negatıf alıp kan testınde hamile olduğunu öğrenenleri . şu anda bile yapabilirsin gidip kan testini istersen aslında.
Kanda çıkar çünkü. Ben de donmus transferımde 2 gün önce gidip yaptırmıstım kan testını.
Kandada yaptırıcam canım akşam bakalım hayırlısı artık ya sen 4 aşılama 4 tüpmü yaptın canımm
kızlar merhaba...
hazade canım kesin olmayan bişey için sıkma canını.ben test günü kanı verdikten sonra sonucu almadan idrarda gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı.
üzülmüştüm ama kan sonucunu görünce çok şaşırmıştım süpriz olmuştu.madem test yaptın bari kan da verde boşuna test gününe kadar bekleme bence.
inşallah üzüntülerin boşa çokar benimki gibi...
birde belirtilere takılmayın.hamile kalınca da adet olacakmış gibi belirtiler oluyo.asıl gebelik belirtileri ise 2-3 hafta sonra başlıyor.
test günü sabahı ben çok ağlamıştım adet olucam gibi hissediyorum diye :)

Akşam yaptırıcam canım kan testide bakalım ne çıkıcak ....
Bu arada doğum günün kutlu olsun canımm Ewlatlarınla nice mutlu yıllaraaa :71::71::71::71::71::71:

canımmm ben de ozledım senı :)
nasıl olayım , işlerle ugrasıyorum . Bebek konusu sımdılık pek mevzu bahıs degıl . Gercı benım hep aklımda ama ne zaman bır atılım daha yaparız bılmıyorum. Yas da gecıyor valla ne yapacagım ben bılemedım.

Sen nasılsın guzel yureklı arkadasım?

kendini hazır hissettiğinde başlarsın canım.
gezdin dolaştın biraz galiba bu ara iyi gelmiştir inşallah.facede resimlerini gördüm hepsi çok güzeller.
bende iyiyim şükür.hala memlekete gidemedim. sınava hazırlanıyorum.kızlarla uğraşıyorum.bildiğin gibi benim hayat.şükür halimize.
aslında burda takılmaya vaktim yok ama girmeden duramıyorum sizi çok merak ediyorum.inci ile hazadenin sonucunu bekliyorum sabırsızkla...

hitucim doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim eşinle, yavrularınla hayırlı, sağlıklı, huzurlu bir ömür geçirmeni nasip etsin inşaallah...

Kandada yaptırıcam canım akşam bakalım hayırlısı artık ya sen 4 aşılama 4 tüpmü yaptın canımm

Akşam yaptırıcam canım kan testide bakalım ne çıkıcak ....
Bu arada doğum günün kutlu olsun canımm Ewlatlarınla nice mutlu yıllaraaa :71::71::71::71::71::71:

teşekkür ederim canım darısı sizlere inşallah...çocuklu çocuklu kutlayın bundan sonraki doğum günlerinizi...

sana da tünaydın canım
iğne işini halledersin o kolay geliyor artık bir süre sonra,şimdi hayırlı olsun işte tedavin...

bu arada hituci nice yıllara,doğum günün kutlu olsun....

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.. Dilerim Yücerabbim emeklerinin mükafıtını verir ve ewlat sahibi olursun

ikinize de çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN :38:
hEYECANLIYIM aslında herşeyin ilki başka olurya şuan o durumu yaşıyorum :1:
Hituci nice yıllara ...

Back
X