- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #10.161
Ama bu haksızlık ona ben ona ewlat veremiorum inanın 6 keZ negatif alarak yıkıldık bizz ve artık ona bunu yapamam hakkım yok benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bu haksızlık ona ben ona ewlat veremiorum inanın 6 keZ negatif alarak yıkıldık bizz ve artık ona bunu yapamam hakkım yok benim
Kızlar cepten giriyorum alıntı yapamıyorum hepinizden Allah binlere razı olsun ama benim ümidim artık
Kalmadı esimle konuşup boşanmak istediğimi soliycem ona bunu yapmaya hakkım yok
Ama onun gözyaşlarını görmek Beni mahfedio ona haksızlık sie düşünüyorum kızlar inanın hiç iyi degilim
evet çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum ,eşim baştan beri çocuk istedi hep biliyormusun ama ben 2 sene istemedim ,onu bundan mahrum ettim ,4 yıldır babalı duygusunu yaşamak istiyor ama benim yüzümden 2 yıl bekledi ,bazen daha erken başlardık benim yüzümden gecikti diyorum ama belki de böyle olması gerekiyordu erken başlasak belki de bu pgt yi keşfedemeyecektik ne bileyim belki farklı şeyler olacaktı diyorum ,yani herşeyde bir hayır var ,ve her şeyin bir de sebebi var bence ,her yaşadığmız sınavın bir sorusu gibi ,ne kadar çok doğru cevap verirsek o oranda sınavı geçeceğiz diye düşünüyorum ,benim de gözümden yaşlar aktı şimdi ,çünkü benim eşim zamanında ağlamıştı ve gel yapalım çocuk inat etme diye ,o anları düşündüm ,hatta bazen onu çok üzdüm de ondan mı böyle oldu bile diyorum ,ama dünyada en güzel şey sağlıklı olmak ve seni gerçekten seven bir insanın yanında olması ,nice insanlar var çocukları ellerinde ama eşlerinden yana mutlu değiller ,sanıyormusunki her çocuğu olan mutlu mesut ,asla değil ,kimisi de o çocuğunun analık duygusunu bile yaşayamadan ya kocasından ya kaynanasından çekiyor ,yani herkesin sınavı farklı şekilde ,hiçkimse dört dörtlük değil ve hiçbişey dışardan göründüğü gibi değil ,şimdi biz çocuklulara imreniyoruz ama sorsak bizden on kat derteri çıkar ,böyle üdşününce şükretmeli ,sevdiğimiz insanla mutlu mesut yaşamamızın ,sağlıklı sıhhatli olmamızın ,yiyecek ekmeğimizin olmasının kıymetini bilmeliyiz bence ,varsın olmayacaksa çocuk da olmasın ne yapalım ,belki evlat alıp daha büyük sevaplara gireceğiz ona sebeptir bu da ,belk o sevaba girdiğimiz için ALLAH bii mükafatlandıracak seneler sonra anne olacağız ,böyle olan da çok var ,yani herşey bişeye sebep ve sebepsiz hiçbir şey yo ,herşey ALLAHIN TAKDİRİ ve ALLAHIN yanlış işi olmaz ,sen gönlünü ferah tut..Ama onun gözyaşlarını görmek Beni mahfedio ona haksızlık sie düşünüyorum kızlar inanın hiç iyi degilim
Hazadecim o zaman hepiimiz eslerimizi bosayalim...
Evet biliyorum, insanin icinden bunu demek geciyor ve ben eminim hepimiz bor kere de olsa bunu eslerimize soyledik.
Bunu insani bir borc olarak dusunuyoruz bence , veya karsi taraftan " sacmalama , ben seni seviyorum. Seni damizlik olarak almadim" cumlesii duyup yuregimize bir parca da olsun su serpmek icin soyluyoruz bu cumleyi. Ama realiteye baktigimizda ne bizi seven kocalarimiz bizi bosar , ne de onlar bosanalim dese biz mutlu oluruz.
Hep diyoruz isimiz zor diye. Gercekten zor. Ben bazen sokakta huzur icinde dolasan ciftlere baktigimda dusunuyorum kendi kendime. Oh diyorum ne var ki evlenmisler , istemisler, cocuklari olmus... Bunu dusuunce yasadigimizin ne kadar agir oldugunu hatirliyorum. Hatirliyorum diyorum cunku duruma alistigim icin zorlugunu unutuyorum. Ama aslinda hep bir yuk bu omuzlarimda. 9 senedir sirtimda her Allahin gunu tasidigim bu yuk. Bazen kaslarim alisiyor bu yuku tasimaya ve agri aci hissetmiyorum ama zaman zaman bir agir geliyor ki sorma.
Yanidiyecegim arkadasim bu bize yazilmis. Daha biz dogmadan , henuz embryo iken aslinda bizim bunlari yasayacagimziz yazilmis da bizim haberimiz yokmus.
Lutfen o tur sacma seyler dusuup kendii daha da cok yipratma. Ben de ilkgtli denememde transfer edilecek embryo bulunamadiginda bir gece sabaha kadar aglamistim. Yok duramiyordum. Ve ic organlarimin her hucresi aciyordu. Cunku pgtye cok umut baglamistim. Bulunur ya diyordum , 1 tane bulunur. Ama o bile bulunmadi. 2. Si o kadar koymadi ama umudumu da aldi goturdu. Yine yeserecegim ama biliyorum. Zaman herseyin ilaci, gercekten klasik bir yaklasim bu ama gercek.
Sen de bugunlerini unutacaksin. Unutmasan bile o yuku zaman zaman tasimaktan butun kaslarin uyusacak ve hissetmeyeceksin . Ayni benim gibi.
Hayat guzel. Gercekten guzel. Eger bu sekilde ise bize yazilan caremiz yok. Bununla yasamayiogrenmeliyiz.
Ancak su da uutulmamasi gereken bir gercek... Allahim bize de nasip edebilir guzelim. Zor elde edecegiz belki ama tadindan yenmeyecek . Ben bazen bunu dusunuyorum. Nasil bir mutluluk olur yasayacagimiz bunca emekten sonra diyorm. Bu da cok az insana nasip olan bir mutluluk dozudur herhalde diyorum.
Umuyorum rabbim hepimize yazmistir. Bizi siniyordur sadece KISA sureli olarak ve hediyemizi verecektir bir gun bizlere.
Hazadecim o zaman hepiimiz eslerimizi bosayalim...
Evet biliyorum, insanin icinden bunu demek geciyor ve ben eminim hepimiz bor kere de olsa bunu eslerimize soyledik.
Bunu insani bir borc olarak dusunuyoruz bence , veya karsi taraftan " sacmalama , ben seni seviyorum. Seni damizlik olarak almadim" cumlesii duyup yuregimize bir parca da olsun su serpmek icin soyluyoruz bu cumleyi. Ama realiteye baktigimizda ne bizi seven kocalarimiz bizi bosar , ne de onlar bosanalim dese biz mutlu oluruz.
Hep diyoruz isimiz zor diye. Gercekten zor. Ben bazen sokakta huzur icinde dolasan ciftlere baktigimda dusunuyorum kendi kendime. Oh diyorum ne var ki evlenmisler , istemisler, cocuklari olmus... Bunu dusuunce yasadigimizin ne kadar agir oldugunu hatirliyorum. Hatirliyorum diyorum cunku duruma alistigim icin zorlugunu unutuyorum. Ama aslinda hep bir yuk bu omuzlarimda. 9 senedir sirtimda her Allahin gunu tasidigim bu yuk. Bazen kaslarim alisiyor bu yuku tasimaya ve agri aci hissetmiyorum ama zaman zaman bir agir geliyor ki sorma.
Yanidiyecegim arkadasim bu bize yazilmis. Daha biz dogmadan , henuz embryo iken aslinda bizim bunlari yasayacagimziz yazilmis da bizim haberimiz yokmus.
Lutfen o tur sacma seyler dusuup kendii daha da cok yipratma. Ben de ilkgtli denememde transfer edilecek embryo bulunamadiginda bir gece sabaha kadar aglamistim. Yok duramiyordum. Ve ic organlarimin her hucresi aciyordu. Cunku pgtye cok umut baglamistim. Bulunur ya diyordum , 1 tane bulunur. Ama o bile bulunmadi. 2. Si o kadar koymadi ama umudumu da aldi goturdu. Yine yeserecegim ama biliyorum. Zaman herseyin ilaci, gercekten klasik bir yaklasim bu ama gercek.
Sen de bugunlerini unutacaksin. Unutmasan bile o yuku zaman zaman tasimaktan butun kaslarin uyusacak ve hissetmeyeceksin . Ayni benim gibi.
Hayat guzel. Gercekten guzel. Eger bu sekilde ise bize yazilan caremiz yok. Bununla yasamayiogrenmeliyiz.
Ancak su da uutulmamasi gereken bir gercek... Allahim bize de nasip edebilir guzelim. Zor elde edecegiz belki ama tadindan yenmeyecek . Ben bazen bunu dusunuyorum. Nasil bir mutluluk olur yasayacagimiz bunca emekten sonra diyorm. Bu da cok az insana nasip olan bir mutluluk dozudur herhalde diyorum.
Umuyorum rabbim hepimize yazmistir. Bizi siniyordur sadece KISA sureli olarak ve hediyemizi verecektir bir gun bizlere.
Kızlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun Yucerabbim emeklerinizi bosa götürmesin ben çok kötüyüm hepiniz hakkınızı helal edin
Olsun bir şey olmaz güzelce okudum yazdıklarını
Ama tabi hepimiz pgt deniyoruz fakat hepimizin genetik sorunları aynı değil
Ben kendi adıma konuşmam gerekirse benim işim daha zor
Genetik danışmanımda öyle söylemişti hatta pgt yi hiç deneme sadece kandırmaca demişti bana:)
Ama ben inanmamıştım tabi.Umutsuzluğa kapılmak istemiyordum hayır bütün yollar kapanamaz demiştim içimden
Ama Veren Allah.O dilerse olur ancak Bizler aciz kullarız sadece.Hepimizn imtihanı ayrı işte
Seninle birlikte ben de ağlıyorum şu an...
Yaa kızlar ne olur yapmayın böyle.. Zor sınavlardan geçtik.. Geçiyoruz.. Ama yıkmamalıyız kendimizi.. Ne olursa olsun toparlanıp ayağa kalkmalıyız. İnciciğim sana da üzüntü yaramaz. Sakı ağlama..
Hazade canım sen çok iyi biliyorsun. Doktorlar benim yüzüme baka baka " PGT bile yapamayabiliriz. Belki de hiçbir zaman sağlıklı çocuğunuz olmaz" dediler. Düşünsene dünya kapkaranlık..Hiçbir umut yok. Ve elin kolun bağlı.. Ben gerçeği değiştirebildim mi ? Hayır. Sadece bekliyorum. Ümit ediyorum. Belkiler beynimde.. Ama bak senin sağlıklı embryo bulundu. Transfer edildi.. Ümidin hep var yani. Hiç bitmedi. Bitmeyecek. Beterin beteri var. İnsanlar güle oynaya askere yolladıkları gencecik evlatlarını mezara koyuyorlar.. Bu dünya böyle.. Acılar var. Dertler var. Geçici sınav dünyası..
ahh canım agzından bal damlamıs.Ne kadar da dogru söylemişsin her cümlende...ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır aynı seyleri hissediyorum ama daha da ne kadar sürecek bilemiyorum ama duam şu ki: Allah çekebilecegimizden fazla dert vermesin canım.Aynen insallah benm de zaman zaman ümidim dibe vursa da hala inancım var bir gün gelecek ve tadından yenmeyecek....Allah o günleri görmeyi nasip etsin.İçimin çok çok acıdıgı zamanlar oluyor ama sabretmeye calısıyorum ağlıyorum ağlıyorum susuyorum yapacak birsey olsa keske...benim artık tıptan yana bir ümidim kalmadı ben sadece duaya inanıyorum kendiliginden gelecegine.belki küçük bir ihtimal ama bence kendiliginden gelecek bir gün.
ne kadar acı değil mi insanların evlenip evlenip çoluk çocuga kavustuklarını gıptayla bogazına düğümlenen şeyle artık her neyse o ,izlemek...ben hemen hemen her gün aynı seyleri tekrar tekrar yasıyorum.hamile görmeye tahammülüm bile olmadıgını söylüyorum arkadaşlar da niye öyle diyorsun diyor...ve bu bana kendimi daha da bencil ve kötü niyetli hissettiyor.bir ben miyim bunu hisseden ?yalnız mıyım yani...
Herkes gitmiş. Ziyaretçilerle ben kalmışız. Neredesiniz kızlar?
Canım moralimiz bozuldu. Kötü haberi duyunca.. Yazasım gelmedi. Topik neşeliyken muhabbet çok güzel oluyor ama kötü haber duyunca düşüyoruz..