Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhabalar,
Kızlar üzücü haberlerimiz olmuş darısı birdahaki sefere inşallah diyeceğim :(
Hazade sana sabır diliyorum başka diyecek bişeyim yok malesef diğer arkadaşlar yazmış yeterince :(
Chbn umarım herşey yolundadır, bebeğin sağlıklı ve seninledir...
İnci umudumuzu sana bağladık, inşallah güzel haber gelecek senden
Mattika bebeğin okuduğum kadarıyla gayet sağlıklı maşallah sonuna kadar böyle devam eder inşallah..
Yeni tedaviye başlayan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Yeni katılan arkadaşlara da gazanız mübarek olsun diyorum :)
Pek fazla giremiyorum ama aklımdasınız ara ara hep bakıyorum okuyorum. İnşallah isimleri karıştırmamışımdır.
Bizde eşimle bu ayki adetimle başlayalım dedik tedaviye dr um başlayabilirsiniz dedi.
4.denememiz olacak bakalım hayırlısı olsun 5.ciye de hazırım ben............
Bu arada güzel bir haber aldım, bir arkadaşım var o da geçen ay pgt ile 2 tane sağlıklı embriyo bulmuş ve şuan ikiz bebelere hamile,
herşey yolunda gidiyormuş şimdilik kalp atışlarını falan duymuşlar darısı başımıza diyorum ben..

Merhabalar,
Hazade sana sabır diliyorum başka diyecek bişeyim yok malesef diğer arkadaşlar yazmış yeterince :(
Mattika bebeğin okuduğum kadarıyla gayet sağlıklı maşallah sonuna kadar böyle devam eder inşallah..
Pek fazla giremiyorum ama aklımdasınız ara ara hep bakıyorum okuyorum. İnşallah isimleri karıştırmamışımdır.
Bizde eşimle bu ayki adetimle başlayalım dedik tedaviye dr um başlayabilirsiniz dedi.
Bu arada güzel bir haber aldım, bir arkadaşım var o da geçen ay pgt ile 2 tane sağlıklı embriyo bulmuş ve şuan ikiz bebelere hamile,
herşey yolunda gidiyormuş şimdilik kalp atışlarını falan duymuşlar darısı başımıza diyorum ben..
aaa maş.ne güzel yaaa..arkadaşında ne sorun vardı peki ..ii çoğalsın pgt liler de bize de umut olsun inş.
millet siz tedaviye başlamadan folik asit başldınızmı

Merhabalar,

Aydan hoşgeldin canım..

Tedavin hayırlı olsun. Ben senin tedavine yetişemiyorum.:1: Sen benden önce başlayacaksın. Arkadaşına da çok sevindim. :16:Memorialda mı yaptırmıştı ? Sorun neydi ? Merak ettim:26: Ve ilk denemesi miydi ? Çok mu sordum :1: :32:

aaa maş.ne güzel yaaa..arkadaşında ne sorun vardı peki ..ii çoğalsın pgt liler de bize de umut olsun inş.
millet siz tedaviye başlamadan folik asit başldınızmı

Aydan hoşgeldin canım..

Tedavin hayırlı olsun. Ben senin tedavine yetişemiyorum.:1: Sen benden önce başlayacaksın. Arkadaşına da çok sevindim. :16:Memorialda mı yaptırmıştı ? Sorun neydi ? Merak ettim:26: Ve ilk denemesi miydi ? Çok mu sordum :1: :32:

Canım valla dr bu ay başlayabiliriz isterseniz deyince bizde olur dedik bakalım hayırlısı, boşver sen geç olsun güzel olsun yüzün gülsün hayırlısıyla inşallah
Arkadaşım başka bir merkezde yaptırmış canım hatta pgt için de o merkez başka biryere göndermiş falan filan isimleri öğrenirim isterseniz. Eşinde sperm azlığı vardı sanırım kendinde genetik bir problem yoktu İlk tüp bebek denemesi sanırım 6-8 hafta düşük olmuştu ikinci kendiliğinden hamile kaldı ama trizomi21 bebeği olmuştu 6 aylık erken doğum sonucu yaşamamıştı, bu sefer yumurta rezervi ve kalitesi çok düşük demişler hem aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız pgt yapalım demişler çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyormuş bende çok sevindim.
Şimdi bizde gerçekten tıbbın henüz çözemediği genetik sorunlar var, buradaki arkadaşların da herkesin farklı farklı genetik sorunları var sonuçta...
Biz eşimle kesinlikle şu tüm kromozomlara bakılan yöntemi yaptıracağız ve özellikle onu yaptırın dediler bize gittiğimiz 2 dr da, zaten yaşlarımız ileri ben 39 um. hatta 40 sayıyorum ben kendimi, şükür kii yumurta rezervlerim iyiymiş, maddi manevi gücümüz elverdiğince denemek istiyorum ben şansımı, olmazsa da ben elimden geleni yaptım nasip değilmiş deyip köşeme çekilirim. Eşimle konuştuk amaaan napalım gezer tozarız dedik.............. dedik ama şimdilik denemeye devam :)

ben de başlayayım bari ,aslında bana da omega 3 vermişti geçen ay ama kullanmadım ,keşke kullansaydım şimdi başlasam işe yararmı

Yarar yarar sen hiç merak etme, folik asit normalde 0,4 mg yetiyormuş ama bende pıhtılaşma sorunu olduğu için 5 mg Folbiol kullanıyorum ben, hatta 2 yıldır falan kullanıyorum. Omega3 ve birde günlük vitaminlerden önermişti dr Elevit içiyorum ben gene 2 yıldır :)
Kolay gelsin sana da :)

Canım valla dr bu ay başlayabiliriz isterseniz deyince bizde olur dedik bakalım hayırlısı, boşver sen geç olsun güzel olsun yüzün gülsün hayırlısıyla inşallah
Arkadaşım başka bir merkezde yaptırmış canım hatta pgt için de o merkez başka biryere göndermiş falan filan isimleri öğrenirim isterseniz. Eşinde sperm azlığı vardı sanırım kendinde genetik bir problem yoktu İlk tüp bebek denemesi sanırım 6-8 hafta düşük olmuştu ikinci kendiliğinden hamile kaldı ama trizomi21 bebeği olmuştu 6 aylık erken doğum sonucu yaşamamıştı, bu sefer yumurta rezervi ve kalitesi çok düşük demişler hem aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız pgt yapalım demişler çok şükür şimdilik herşey yolunda gidiyormuş bende çok sevindim.
Şimdi bizde gerçekten tıbbın henüz çözemediği genetik sorunlar var, buradaki arkadaşların da herkesin farklı farklı genetik sorunları var sonuçta...
Biz eşimle kesinlikle şu tüm kromozomlara bakılan yöntemi yaptıracağız ve özellikle onu yaptırın dediler bize gittiğimiz 2 dr da, zaten yaşlarımız ileri ben 39 um. hatta 40 sayıyorum ben kendimi, şükür kii yumurta rezervlerim iyiymiş, maddi manevi gücümüz elverdiğince denemek istiyorum ben şansımı, olmazsa da ben elimden geleni yaptım nasip değilmiş deyip köşeme çekilirim. Eşimle konuştuk amaaan napalım gezer tozarız dedik.............. dedik ama şimdilik denemeye devam :)

Ben de 24 sure yöntemini soracağım. Eğer içim rahat edecekse onu yaptırırım. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım.Habersiz bırakma bizi :16:

Merhabalar,

Çok saol cnm ztn en buyük dilek şuanda sabır ...
Seninde tedavin hayırlı olsun canım benim inşallah emeginin karşılığında hayırlı bir ewlat Allahım sana nasip eder.

hazadecim testi tekrarlayacaksın yarın değil mi...

aydancım hayırlı olsun inşaallah bu tedavinle yavrularına kavuşursun sağlıkla...

delikız ben ilk tedavimden bu yana kullanıyorum folik asit. 4 ayı geçmiş. Folbiol veriyorlar genelde.

hazadecim testi tekrarlayacaksın yarın değil mi...

aydancım hayırlı olsun inşaallah bu tedavinle yavrularına kavuşursun sağlıkla...

delikız ben ilk tedavimden bu yana kullanıyorum folik asit. 4 ayı geçmiş. Folbiol veriyorlar genelde.

Ewet canım yarın yaptırıcam sonuç değişmiycek ama yapıcam yinede

Ya kızlar Allah aşkınaaa yeni yazılanları görebilmek için siz ne yapıorsunuz?? ben sayfayı kapatıp açıorum ama yazıyı göremiorum sonra bir bakıorum mesela inci benden önce yazmış ama bende göremiorum aman allahım sıyırııorum sanırım :(

Ağrı yok canım ya. Ama bedenen göçmüş durumdayım, görseniz acırsınız halime :( Bugün iğne yaptırırken hemşire bile dedi çok solgun yüzün diye :(

Belli olmaz güzelim ya değişirse? Olsa da olmasa da şunu hiç unutmayaım, Allah bizler için en iyisini en hayırlısını bilir...

Canım öle demee neden bedenen göçüceksin aşk olsun hayat herşeye ragmen güzell sen hayırlı haberler alıcaksın ben inanıorumm ...
Ben benim testin değişmiycegini hiç sanmıorum cnm hiç ama hiç umudum yok çünkü hissetmiorum olsun ya napalım benimde kaderimde bunları yaşamak varmış demek kendimi hazır hissettigimde bende memorialde başlarım inşallahh

Back
X