- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #18.541
Gonal f kullanan arkadaslar, size bir sorum var benim,
Bu gonal f ignelerini yaparken ben cok zorlaniyorumgecen tedavide de boyle ilmustu, bu aksam da yaparken ayni sey oldu.
Igneler girmiyor, bildiginiz girmiyor. Baska hic bir ignede bunu yasamiyorum. Bugun bir gonal f yapacagim diye 3 tane igne tukettim ve buna ek ilarak karnim 5 gun igne yapmis gibi aciyor daha ilk gunden. Gecen seferde boyle olmustu ve igne kalmamisti sonunda elimde, hastaneden rica etmistim. Onlarda da yok tabi kutunun icinden cikiyor.
Sizlerde var mi hic boyle bir sey yapayan? Daha mi kalin? Uclari mi kut? Ya da ben bir hata mi yapiyorum?
Bilgi verirseniz sevinirim, cunku gercketne gonal f zamani cok stres oluyorum.
lavecim sevindim canım değerinin düşmesine.o iğne batmaması sadece gonal-f te olmuyor.ben puregon yaparkende oldu.sanırım daha önce iğne yaptığımız yere denk geliyor ondan batmıyor iğne yaptığında baktın batmıyor hemn başka yere batır ben son tedavide hep kenar yerlere yaptım.inana izleri kalsa göbeğim benek benek olurdu herhalde.birde gonal f in değilde merional veya menagonun enjektörü biraz çekiktir ilacı çekmeden onun havasını çıkarın öyle yapın.bollll yumurtalı olsun inşaAllah canım