Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar akasyayla konuştum hemen onu haber vereyim dedim tam 9 tane yumurta toplanmış herşey yolunda şükürler olsunnn ... :nazar::nazar::nazar:

ayyyyyysüper bir haber bu hazade
ben yazarken sen de bunu yazmışsın
biliyorduk böyle olacağını
boşuna geriyorlar insanı
inşallah sağlıklı birçok embriyosu olur da
ona da böyle seviniriz
çok sağol tatlım haber verdiğin için

ayyyyyysüper bir haber bu hazade
ben yazarken sen de bunu yazmışsın
biliyorduk böyle olacağını
boşuna geriyorlar insanı
inşallah sağlıklı birçok embriyosu olur da
ona da böyle seviniriz
çok sağol tatlım haber verdiğin için

Rica ederim cnm n demek vallahi sabah dayanamadım aradım sarhoş gibiydi :9:
Sanki Rakı içmiş gibiyim dedi ama sesi çok güzel geliyordu Rabbım emeklerinin mükafatı olarak hayırlı bir evlat versin inşallahhh

akasya maşaallah yumoşlara.inşaallah sağlıkla döllenirler ve annelerine sıkı sıkı tutnurlar.
bu arada lave akşam bi selam verdin sonra bıraktın gittin beni :(
küstümsana hıh...
dra gittinmi?gelişmeleri yaz çabuk...

Kızlar hepininzi çoooooooooooookkkk özledimmm:16:
Kotam bitmişti giremedim:52:
Tabi giremeyincede delirdim:52:
Allah razı olsun hepinizden merak etmişsinizz bizi:16:

Ben kızımla sürekli yatıştayım,Çok sulu akıntım var.
Bide çook sık idrara çıkıyorum ,tuvalate yatak atıcam yakında:1:
Kızım maşallah çok hareketli oynuyor içerde.
Hatta bazen artık agrı yapıyor çok hareketliyken..:1:
Allah eksikligini vermesinn hiç birimizee..
Bu arada kızıma birsürü şey baktım:1:
Mesela bücürük diye bir marka var bebek giyim,Acayip uygun fiyatlar ve gerçekten çok güzellerrrr:53:
Ben hamile kıyafetlerinin artık büyük bedenlerine geçiş yaptım,eskiden S giyiyordum şimdi L beden giyiyorum:1:
Geçen gün tartıldım 65 kilo olmuşum:53::52:
Yani toplam 7 kilo aldımmm:52:
Kızlar haftaya şeker yüklemem var birde fetal ekokardiyografi çekilecek ,hayırlısı ile inşallah birşey çıkmazz..

topiğimizin tatlı hamişleri nazefsa delikız hazade siz nasılsınız herşey yolundadır inşallah...
ben iyiyim çok şükür hituci evdeyim sen nasılsın

Mesela bücürük diye bir marka var bebek giyim,Acayip uygun fiyatlar ve gerçekten çok güzellerrrr:53:
Ben hamile kıyafetlerinin artık büyük bedenlerine geçiş yaptım,eskiden S giyiyordum şimdi L beden giyiyorum:1:
Kızlar haftaya şeker yüklemem var birde fetal ekokardiyografi çekilecek ,hayırlısı ile inşallah birşey çıkmazz..
hoşgeldin nazefsa
yenimahalledemi çektiriyorsun fetal ekoyu
bide kendi doktorunmu istedi
ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum inş.
yenimahallede çektiriyorsan hemen gün veriyorlarmı
günü kardiyolojidenmi aldın
en son hangi doktora gittin
kızın kaç kilo olmuş
maş.ne güzel hareketli olsun işte fenamı

Hazademmm ben geldim çok şükür iyiyim sen nasılsın asıl?Bıdık nasıl ,göbegin büyüdümü kaç kilo aldın?Göbişin fotografını çekip koysana kız merak ediyorummm:)

Delikızımmm canım arkadaşım hamsiler iyiymiş maşallahhhh ,aklımdaydın sürekliii..Rahim agzını ölçtürdünmü kuzum merak etttiimm???
4 Kilo almışsınnn maşalah ne güzell yaa,rabbim üçünüzüde korusunn:16:

Mervemmm maşallahhh sana hamileymişsinn ayyy çok sevindimmmm:16:Rabbim saglıklı dogumlarıını da nasip etsinnnn canım benmmm..:nazar:

Chnb kuzummm nasılsınnn oguşun nasılll ayy ne güzel valla 31 haftalık oldu kuzucukkk rabbim onu sana bagışlasınnn:nazar:
Doktorlar sana sezeryanmı diyor canım ? Sen internetten düzdün valla eşyalarını bebegin ne güzell:1:

İncimmm evet kotammm bitmiş dogru tahminnnnnn:1:Siz olmayınca çok sıkıldımmm aklımdaydınız sürekliiii..Senn tedavi ne zaman başlıyor canım?

Akasyam yumoşlar toplanmış maşşalhh ,yanlış anlamadıysam 9 tane toplanmış.Çok iyi benceeee transferin ne zaman ?Bakalım kaç tane saglıklı gelecek?

Mattikammm yavrunlaa güzzel güzel vaktini geçir maşşalahhh :nazar:Kaynana gittimi kız?:52:

Diger arkadaşlarım sizler nasılsınızzz unuttuklarım olabilir aklıma geldikçe sorularımı sorrucammmm!:52:

akasya maşaallah yumoşlara.inşaallah sağlıkla döllenirler ve annelerine sıkı sıkı tutnurlar.
bu arada lave akşam bi selam verdin sonra bıraktın gittin beni :(
küstümsana hıh...
dra gittinmi?gelişmeleri yaz çabuk...

Hitucim ,:)

selam verdim gittim cunku cok uykum geldi bir anda.
az bir bekledim ama cevap gelir mi diye :)

doktor randevum saat 13:30 canım. sabah kan verdim. sonucu geldi. 13:30dan sonra da arayacagım doktoru.

Kızlar akasyayla konuştum hemen onu haber vereyim dedim tam 9 tane yumurta toplanmış herşey yolunda şükürler olsunnn ... :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar: çok sevindim çok şükür ...

Hazademmm ben geldim çok şükür iyiyim sen nasılsın asıl?Bıdık nasıl ,göbegin büyüdümü kaç kilo aldın?Göbişin fotografını çekip koysana kız merak ediyorummm:)

Delikızımmm canım arkadaşım hamsiler iyiymiş maşallahhhh ,aklımdaydın sürekliii..Rahim agzını ölçtürdünmü kuzum merak etttiimm???
4 Kilo almışsınnn maşalah ne güzell yaa,rabbim üçünüzüde korusunn:16:

Mervemmm maşallahhh sana hamileymişsinn ayyy çok sevindimmmm:16:Rabbim saglıklı dogumlarıını da nasip etsinnnn canım benmmm..:nazar:

Chnb kuzummm nasılsınnn oguşun nasılll ayy ne güzel valla 31 haftalık oldu kuzucukkk rabbim onu sana bagışlasınnn:nazar:
Doktorlar sana sezeryanmı diyor canım ? Sen internetten düzdün valla eşyalarını bebegin ne güzell:1:

İncimmm evet kotammm bitmiş dogru tahminnnnnn:1:Siz olmayınca çok sıkıldımmm aklımdaydınız sürekliiii..Senn tedavi ne zaman başlıyor canım?

Akasyam yumoşlar toplanmış maşşalhh ,yanlış anlamadıysam 9 tane toplanmış.Çok iyi benceeee transferin ne zaman ?Bakalım kaç tane saglıklı gelecek?

Mattikammm yavrunlaa güzzel güzel vaktini geçir maşşalahhh :nazar:Kaynana gittimi kız?:52:

Diger arkadaşlarım sizler nasılsınızzz unuttuklarım olabilir aklıma geldikçe sorularımı sorrucammmm!:52:

canım sevindim iyi olmana. benim netten aldıklarım iyi çıkmadı birkaçı güzel gerisini salla gitsin...
en iyisi görerek almak...

görörümcen nasıl?

merhaba kızlar:))
ben iki gündür dısarlara cıktım yoruldum biraz, heyecanla çarsambaya kitlendim beklemedeyim..geçmişide okuyamadım yarın evde dinlenip okuyacağım umarım herkescikler iyidir..
AKASYACIĞIMMMM canım benim heyecanlısındır cok,bu gece dualarımdasın.. hersey guzel olacak insallah hiç heyecanlanma rahtaca gırip cıkacaksın Allahın izniyle güzel haberlerini alacağız cnm..

Akidem az kaldı hadi bakalım bir ikiz haberi de senden gelecek inşaallah :16:

İnşallah müstehcen beyde seni rahatlatır aman pardon müstecep bey:1:

:9::9::9::9::9:

Şükür kavuşturana :) Hoşgeldin güzelim. Böyle durumlarda numarası olan birine mesaj atıver, meraklanıyoruz :31:
Ben iyiyim şükür. Daha var tedaviye, 2 aycık nasipse :)

chnb canıkm seni unuttuğumu zannetme.kızların üçünün ismi vardı aşağıda ondan sadece onları yazdım.sen nasılsın canım herşey yolundadır inşallah.

şükür canım. bugün kontrol var biraz belim ağrıyor ve büyüdük diye yatarken zorlanıyorum başka derdim yok şükür. sen nasılsın kızlar ne yapıyorlr? kavgalar başladı mı?))

topiğimizin tatlı hamişleri nazefsa delikız hazade siz nasılsınız herşey yolundadır inşallah...
Vallahi cnm hiç halim yok ewi boya yaptırıoruzz ...
Sen nasılsın kızlar nasıll

Çok şükür cnm bir sorun olmadıgına çok sewindimm..
İnşallah testlerde temiz çıkıcaz ben inanıorumm
Vallahi büyüdü ama nasıl büyüdü bilmiorum canım hala 61 kiloyum :18:
Yani 6 ayıma girdim çok şükür ama 1 kilo aldım
Foto koyucam birazdan :)

ayyy cok memnun oldum ...
9 tane toplanmıs, demek buyumus , cok sevındım ,

Sen nasılsın cnm ben boya badana işine girdim vallahi arayamadım ya kusura bakam :(

Back
X