• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

meraba kızlar. geldim kontrolden. bu sefer bayağı büyümüş yumoşlar. 18-17-16-15-13 mm çaplarında 7-8 tane var. bide küçükler varmış. yarın yine gideceğim. levaque senin sonuç geldi mi?

Öyle canım sağ salim gelsin de hayırlısıyla beklerim ne yapayım.
Sen ne yapıyorsun? Hafta sonu var mı bir planın?
Öle tabikki cnm Aminn ...
Yarın annemle felan eminönüne gidim diorum ağırlaşmadan ama bakalım cnm kısmet
yok canım öyle bir anda niye şişesin , balon :1:musun sen
daha fazla yemelisin belki. yediklerinden daha fazlasını .
Belkide cnm bakalım ana öle pek yemeye istekli deilim ..
Ya hamileleri görüorum ağızları hiç boş durmuyor :9:
meraba kızlar. geldim kontrolden. bu sefer bayağı büyümüş yumoşlar. 18-17-16-15-13 mm çaplarında 7-8 tane var. bide küçükler varmış. yarın yine gideceğim. levaque senin sonuç geldi mi?
Ohh ohhh maşallahhhh:nazar:
İnşallah herşey güzel sonuçlanıcak cnm

Böyle düşünme. Sorun eşinde olsaydı ne farkedecekti... İnsan nasibindekini yaşıyor.
Ben evlenmeden eşime durumumu anlatmıştım ve bana dediği şey, her şey Allah'ın takdiri, ben seni bırakmam. O konuşmamızı hiç unutmam, hüngür hüngür ağlamıştım. O zaman pgt'yi de bilmiyordum. Allah razı olsun şimdiye kadar çocuk konusunda hiç kalbimi kırmadı aksine ben bazen kendimi suçladım, onu üzdüm ama o bir of bile demedi. Eminim hepimizin eşleri öyledir. Bu süreçte biz kendimizi daha çok yıpratıyoruz, bir yandan kendi yıkımımızla uğraşıyoruz diğer yandan eşimizin yıkımını acıyla izliyoruz ama emin ol ki onlar kendilerinden çok bizi düşünüyorlar, bizim üzülmemizi asla istemiyorlar. Allah hepsinden razı olsun...

Ben de 4 tüp bebek yaptırdım...4 ü de başarısızdı malesef...
Eşim beni sonuç almaya bile götürmüyordu negatif çıkarsa üzülmeyeyim diye...Bu konuda eşimin desteğini çok gördüm...
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşllh.....
Bizle beraber üzülen eşlerimizİN de yüzleri gülecektir arkadaşlar inşllh..

Eşim beni sonuç almaya bile götürmüyordu negatif çıkarsa üzülmeyeyim diye...Bu konuda eşimin desteğini çok gördüm...

Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla, hayırlısıyla evladınıza kavuşmayı nasip etsin. Pgt'li mi oldu tedavilerin?

Bende 3 defa tüp denedim negatif oldu Allahım yardımcınız olsun inşallahh ..
Ben şükürler olsun doğal kaldım hamile inşallah sizde böle bir mucize ile karşılaşırsınız

Ne guzel bak harika... hiç belli olmuyor bu durumlar.

yok canım gelmedi.
benim aramam gerek, benim de elim gıtmıyor aramadım.
bugun 4. gun, muhtemelen baya zaiyat vardır.
ogrenmek ıstemıyorum , arayamıyorum

Son düzenleme:
Ne guzel bak harika... hiç belli olmuyor bu durumlar.

yok canım gelmedi.
benim aramam gerek, benim de elim gıtmıyor aramadım.
bugun 4. gun, muhtemelen baya zaiyat vardır.
ogrenmek ıstemıyorum , arayamıyorum

Bugün tekrar bakacaklar mıydı? Ben yarın zannediyordum :26:

nazefsa canım hamilelik takviminde yazıyor 30 dan sonra yavaşlıyormuş. bilmiyorum canım benim hep şişkoydu:1: ne derece ultrasona güvenilir bilmem de 4 hafta önden gidiyordu ben de anlamadım canım 25 haftalık doğan 800 gramdı normaldi bu bebek o hafta 1 kilodan fazlaydı...
yatmaktan mı yemekten mi bilemedim. ben 20. haftada 7 kilo vermiştim o zaman da önden gidiyordu yapısal mı acaba?

delikız dün ultrason resmine yorum yazmış buraya niye yazmadı anlamadım...:50:

tuliprosa canım çok güzel haberler...:nazar:

lave aradın mı?

hazade ne alacaksın benim de görümceler alacak ekskleri yarın eminönünden...

ben de netten lohusa gecelik ve sabahlık takımı sütyen ve emzirme atleti aldım...
pijama dünyasından...

incim eşin gelince az çıkıp gezin canım sen de bunaldın....

nazefsa canım hamilelik takviminde yazıyor 30 dan sonra yavaşlıyormuş. bilmiyorum canım benim hep şişkoydu:1: ne derece ultrasona güvenilir bilmem de 4 hafta önden gidiyordu ben de anlamadım canım 25 haftalık doğan 800 gramdı normaldi bu bebek o hafta 1 kilodan fazlaydı...
yatmaktan mı yemekten mi bilemedim. ben 20. haftada 7 kilo vermiştim o zaman da önden gidiyordu yapısal mı acaba?

delikız dün ultrason resmine yorum yazmış buraya niye yazmadı anlamadım...:50:

tuliprosa canım çok güzel haberler...:nazar:

lave aradın mı?

hazade ne alacaksın benim de görümceler alacak ekskleri yarın eminönünden...

ben de netten lohusa gecelik ve sabahlık takımı sütyen ve emzirme atleti aldım...
pijama dünyasından...

incim eşin gelince az çıkıp gezin canım sen de bunaldın....

Sorma canım ya içim şişti bu aralar :50:
Güle güle kullan :) Hangi siteden aldın?
Delikızı üzecek bir şey mi yaptık ki bilmeden :26:

Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla, hayırlısıyla evladınıza kavuşmayı nasip etsin. Pgt'li mi oldu tedavilerin?

hayır canım 4.denememde pgtye girecekti yeterli sayıda emriyomuzda vardı transferden iki gün önce doktorumuz rahim tabakasının kalınlığına bakmalıyız dedi ve muayenede rahim tabakası kalınlığının yetersiz olduğunu söyledi 1 ay ilaç tedavisi görmem gerektiği için emriyolar donduruldu ve 1 ay sonra çözme işleminde sadece bir tanesi canlı kalabildi ve onu transfer ettiler ama o da negatif sonuçlandı

hayır canım 4.denememde pgtye girecekti yeterli sayıda emriyomuzda vardı transferden iki gün önce doktorumuz rahim tabakasının kalınlığına bakmalıyız dedi ve muayenede rahim tabakası kalınlığının yetersiz olduğunu söyledi 1 ay ilaç tedavisi görmem gerektiği için emriyolar donduruldu ve 1 ay sonra çözme işleminde sadece bir tanesi canlı kalabildi ve onu transfer ettiler ama o da negatif sonuçlandı

Anladım canım. Genetik probleminiz ne peki?

Back
X