• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ha bir de deim madem firma bana geri gönderdi benim adresim sizin elinizde olmalıydı siz adressiz alıp telefonda arayıp mı öğreniyorsunuz müşteri adresini...:47:

Benimki de nete girmemden nefret ediyor. Boş işlerle uğraşıyormuşum. :41::22: Böyle deyince çok kızıyorum. Diyorum ki ; senin boş iş dediğin benim araştırmalarım sayesinde bu noktadayız. Sus ve suuusssssss :9: Çok kötü bağırıyorum. Sanki ben facete takılıyorum. Boş işmiş... :1:

Çok üzüldüm canım. Ama umudunu kaybetme.PGT'de birkaç deneme yapmak gerekebiliyor. 4. denemede mutlu sona ulaşan arkadaşlar var.

Bir avukat olarak adalete hiç inanmıyorum , güvenmiyorum :19: Ama yine de iyi bir avukat tutmanız şansı arttırır. Ceza konusunda uzman birini bulun. Gerçi mahkeme resen zaten inceleyecektir. İnşallah hakettikleri en yüksek cezayı alırlar :47:

Kuzucumm 1 savcı 2 tanede avukat tuttuk,Bende asla adalete inanmıyorumm ama başka çaremiz yok..
Allah yardımcıları olsun..

İçiorum cnm aslında ama işde n bilim arada oluo baş ağrısı ..
Canım ben tedavilerde çok içtim ve hep üst üste tedavilerim oldu tiksindim hamileliğim boyunca tek bir hap içemedim :14:

İnşallah canımm İnşallahhhhh

Hazadem bende tiksindimm yaa ilaç içmekten..Ölüm geliyor bana,ama bebişler için mecbur içiyoruz..

canım sana bir şey danışacaktım:
En baştan anlatayım olayı:

Yaklaşık bir ay önce netten ışıklı kaplumbağa aldık 2 tane. Biri bozuk çıktı.

Aldığım yere telefon ettim. Dedi ki yenisini göndereceğim siz bana bozuğu geri gönderin.

Yenisi geldi bozuğu geri gönderdik. Kargo para istemedi. Aldı ürünü gitti.

Birkaç gün sonra kargo aradı kargo parası alacağız sizden. Ben de firmayı aradım sakın vermeyin biz veriyoruz. Ben de aradım vermem dedim firma verecek. Konu kapandı.

Önceki gün de biz hastaneye giderken takside kargo aradı ürününüz var adresi verin dediler. ben de pijama dünyasından gecelik bekliyorum ya verdim adresi ama dr ye gidiyorum 2 saat sonra gelin...

dr m doğuma girdi. bizde eve geç döndük.

kargo gelmiş. kayınvalideme 12 tl verin demiş. kayınvalide ben de yok kapıcıya bırakın alın parayı bırakın ürünü demiş...

adam da kapıcıya bırakmış 18 tl almış kapıcıdan.

eve geldik. kayınvalide anlattı. ben de pijamaların kargosu ücretsiz nasıl olur dedim. kapıcıyı çağırdık parayı verdik.

bir açtık ki ne görelim bozuk kaplumbağa...

Takside beni arayan noyu aradım. Adam 2 fatura olduğunu birini görmediğini elemanın söyledi, kaplumbağayı aldığım yerin ürünü geri gönderdiğini söyledi... problem çözülmezse ben parayı geri iade ederim dedi siz arayın aldığınız yeri...

Ertesi gün aradım. Aldığım yer de bize ürün gelmedi muhtemelen ellerinde tuttular size geri getirdiler siz gönderin biz ödeyeceğiz dedi...

Ben de aradım bayan bana dün bana döneceklerini söyledi...

Dönmediler ben de az önce aradım şube müdürü mü ne çıktı. Ben de sert konuştum kardeşim filan diye hitap ettim o hanfendi diyordu. o da ben size kibar hitap ediyorum siz de kardeşim demeyin...:47:

Ben dedim siz firmaya göndermemişsiniz gelin alın ürünü paramı verin. Firmanın da ürünü para vermeden elimde kaldı. Sert sert dedim.

o da faturayı inceleyeceğim şayet firmaya gitmiş ve firma size geri göndermişse(ki öyle olmuştur diyor) ben sizi ve firmayı haksız suçlamadan mahkemeye vereceğim böyle çok mahkeme kazandım...

Ben de bunu bilmiyorum madur edildim ben parayı da geçtim 2 gündür yaptığım tel görüşmesi bu fiyatı tuttu...:47: haksızlığa uğradım. dedim.

hem dedim ben yoksam benim imzam ve kimliğim olmadan nasıl başkasına bırakırsınız kapıcıya. eleman duygusal davranmış yaşlıya hürmet etmiş suçu bu. 12 deyip 18 almış dedim vs...

şimdi görüştüğüm bu adam parayı gönderecek ürünü alacak. ne yapayım canı verirsem ürünü aleyhime mi olur?

tekrar aldığım firmayı mı arayayım?

ne yapacağımı şaşırdım... verir mi mahkemeye telefona kaydettiler mi bilmiyorum konuşmaları...:5:

NE YAPAYIM ALIRSA be

Chnb canımmm internet alışverişlerinden soguttun beni kız:52:
Hay o gitti gidiyorun:47:
Kargo şirketleride azıtmış üstüne fark koyupmu teslimatı yapıyor:47:

Canım bendede kromozom translokasyonu var bende 2 kere düşük yaptım kürtaj olmak zorunda kaldım
şimdide pgt denedik hamile kaldım çok şükür:nazar::nazar:
Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu:49:

merhaba merve adasımsın bu arada senın hangı kromozomlar da sorun sen normal yollamı kaldın 2 hamılelıgınıde ılk pgt denemenmıydı .kac tane embrıyo olustu pekı bılgı verırmısın .

merhaba merve adasımsın bu arada senın hangı kromozomlar da sorun sen normal yollamı kaldın 2 hamılelıgınıde ılk pgt denemenmıydı .kac tane embrıyo olustu pekı bılgı verırmısın .

CANim ben doğal yoldan 2 kere hamile kaldım
İlk denememizdi evet Memorial Atasehirde oldu
CANIM 7 embriyo gitti pgt ye bana 2 tane transfer edildi
Tam sağlıklı olup olmadıgını bilmiyoruz incelenememis çünkü embriyo
Kısmet dedik transferi kabul ettik
Digerleri tabi anormal derecede sağlıksız
Bakalım inş yavrum sagliklidir

nazefsa canım öncelikle inşallah o caniler hak ettikleri cezayı alırlar...

canım ya al 6 tl anlarım da 18 tl ne ya... haram olsun onlara...

iki tane sağlıklı çıkmış. birisi taşıyıcı. yarın saat 10 da hastanede olacğız.

fırsatım olmadı girmeye sadece haber vermek için girdim. sen nasılsın canım?

Gözünaydın canım :16: Taşıyıcı olanın transferini kabul edecek misin yoksa tek mi transfer olacak?

Nazefsa duruşmanın sonucu ne oldu canım?

Hazadem forum yöneticisine mesaj attım senin için. Bakalım :34:

Nesrin sen tüketicisin ve sonuna kadar haklısın. Kanunlar senden yana. Öyle kolay değil dava açmak. Sen de şikayetini yap bence. İnternette falan duyur bunu. :16:

Nesrin sen tüketicisin ve sonuna kadar haklısın. Kanunlar senden yana. Öyle kolay değil dava açmak. Sen de şikayetini yap bence. İnternette falan duyur bunu. :16:

sağ ol canım şikayeti tüketici kurumuna mı yapayım canım hem suçlu bir de üstüme geliyor ya...

nazefsa canım öncelikle inşallah o caniler hak ettikleri cezayı alırlar...

canım ya al 6 tl anlarım da 18 tl ne ya... haram olsun onlara...

Sagol canımmm,haram zıkkım olsun böyle insanlara.Canım hiç canını sıkma o adam üst çıkmaya çalışmış seni bu yolla korkutarakk..
Gitti gidiyordan bende daha önce alışveriş yapmıştım çok büyük sıkıntı yaşamıştımm..İlgilemiyorlar bile..Sen üzme kendini:16:

Ayy kuzucum inan çokk sevindimmm en azından iki tane saglıklı çıktı çok şükür..Bence ikisinide koydur rosamm..Tabi yinede iyi düşünüp karar ver kuzucumm:16:

Nazefsa duruşmanın sonucu ne oldu canım?

Hazadem forum yöneticisine mesaj attım senin için. Bakalım :34:

Canım duruşma ertlenmiş 12.12.2012 tarihine..Halam katileri görünce sinir krizi geçirmiş..

Maşallah CANIM tebrik ederim seni
Bak o kadar korkuyordun yersiz çıktı korkuların
Bence ikisinide transfer ettir.cok sevindim senin adina

Back
X