Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İncimmm, Akasyammm ,Chnb, Nazefsam , Mervemm , Laveque, Tuliprosa , Hitucu , Mattika , izz
Nasılsınız nerelerdesinizzz özledim sizleriii

Kuzucukkkk ben geldimm:16:Kocacıgın geldimi kızzz???:1:

Canım sadece sabahları ve akşam serviste bulanıyor. Sabah evden çıkmadan çubuk kraker yiyorum. Bir de diş fırçalarken bulanıyor. Onun harici çok şükür birşey yok. Benim de kabusum baş ağrısı. Baş ağrım tutacak diye ödüm kopuyor. :25:

Maşallah tosun oğlana :nazar::nazar: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah gelip göreceğiz :16:

İzz dostum emin ol bekleme süreci daha stresli. Öyle mi olacak böyle mi derken insan çok geriliyor. Tedaviye başladığında su gibi akıp geçiyor. İnşallah tedavin su gibi akıp geçecek ; bebişine kavuşacaksın :16:

Ben de özledim seni canım. Güzel haberlerini okuyorum. Mina Hanım'ın keyfi yerinde şükür :16:

Canım hamilelikte migren tetikleniyor sanırımmm,görümceminde aynı sorunu vardı..
İnşallahhh hiiiç miden bulanmaz kuzummmm,ben hiç kusmamıştımm :27:

ben de pedi lansinoh aldım kalkan dışarıda kullanılmaz bence...:1: kahvaltılık için küçük reçel tası var ya öyle kapıyorsun göğsü sütyenden kabarık olur... ben canım çatlak yağlarımı göğüslerime de sürüyorum ucuna da belki işe yarar diye...

Chnb maşallah tosuncuga canımmmm,yaa şu alınacakların aslında bi listesini yapsakk..Ben ne alıcam ne almıycam bilmiyorummm kafam çok karışıkkk:44:

Nesrin bu arada Aynur Hanım da dedi ki seni takip edecek doktorun çok dikkatli olması lazım. Rahim ağzı uzunluğu vs sürekli ölçülmeli. Demek ki bende de bir risk gördüler. Boyum kısa diye mi acaba ? :26: Bir de serklaj falan derlerse yandık yaa :53:

Canım boy etkiliyor sanırımm rahim uzunlugunu..Ama öle olacak diyede bişey yok kuzummmm kötü düşünme..

Kızlarrr ben toplam 12 kilo aldımmm yaa hiç bişey olmuyor üstümeee sinir oluyorummmm..

Havada soguk bugünn misafirim gelicek arkadaşım,Kombiyi yakmaya bende başlıyorummm..

Dün annanemize bebegimin videosunu gönderdikkk,ayy agla agla kadın bi hal oldu:1:

Aynı babamıza benzetttiii,zaten esneyip duruyorrr:1:

İyi yapmışsın. canım göğüs pedi çok kullanınca göğüsü nemli tutuyor tahriş oluyor. göğüs kalkanı göğse temas etmiyor sütyenle göğsün temasını önlüyor. hem de emzirirken diğer göğüsten süt akıyor boşa onu biriktiriyor bebişe veriliyormuş. bir de lansinoh ya da garmastan göğüs ucu kremi dedi hemşire. Arda beye sordum lansinoh göğüs kremini kullanayım mı diye önceden. önceden kullanmaya başlayabilirsin dedi...

lansinoh u bir ay önceden sürmeye başladım. çok şükür öyle yara olmadı. bebek memeyi ağzına tam almaya alışınca göğüsler rahatlıyo zaten.
çok sütlü biri değilsen kalkana gerek yok pahalı mı bilmiuorum ama.
bikaç hafta içinde sızdırmamayı öğreniyo memeler. dışarda fln olup uzun süre emziremezsen başka tabi.
birini emerken diğeri sızlıyo elinle ucuna dokununca sızdırmıyo.
süt işi düşünce gücüne bağlı. yetmiyo mu dersen azalıyo, yetiyo dersen yetiyo:1:

ellerini 3 günlükken sardım nasıl sinir oldu, üstelemedim ben de. şimdi bazen elleriyle uyandırıyo kendini.
canım bebeğim büyürken dediğin kitapların isimlerini yazsan. piyasada hep aynı şeyler var

Geleceğim inşallah canım. Benim evime çok yakın hastane. Nur Hanım çalışıyor ama yeni gebe almıyor. O yüzden benim randevumu Aynur Hanım'a verdiler. Aynur Hanım baktı. Haftaya tekrar gideceğiz. Ücrete dahil. Ama ben tüp bebek bölümünde takibe devam etmek istemiyorum. Nur Hanım yok. Üstelik tüp bebek bölümünde gebelik takibini ben çok sağlıklı bulmadım. O bölüm başka birşeye kanalize. Bence hamilelik onlar için yan bir dal. Doktorlar kötü demiyorum ama normal kadın doğumda takibe devam etmeyi daha uygun görüyorum. Zaten ben ısrarcı olunca 12.haftada beni Cihangir Bey'e göndereceklerini söylediler. Normalde onlar takip edecekti. Gerektiğinde zaten Cihangir Bey'e yönlendiriyoruz dediler. Ben de dedim benim durumum biraz özel. Riskli gebelik uzmanının takibini tercih ediyorum. Nur Hanım ile de konuşmuştuk dedim. Ben öyle deyince aktarırız dediler. Link evet bende de açılmadı. Nur Hanım'ın bir tv'ye verdiği röportaj var.

Nesrinciğim sen hangi kitapları okudun. Ben alıp okumak istiyorum. Tavsiye edeceğin kitap var mı ?? Bir de şu sigorta işini şimdi yaptırabilir miyim acaba ? Hamilelikten sonra kabul ediyorlar mı ? :26:

Aa akasyam neden gebelik takibini tüp bebek bölümünde yapıyorlar biraz tuhaf olmuş
Bu taraftaki hastanelere baktın mı canım araştırdın mı yoksa ordan devam mı edeceksin?

kitap güzel. biraz daha sistematik olaymış iyiymiş. yoğun insan bakınca korkuyor aile hikayeleri filan. Ama mantıklı. ve çok karşı geldiğimiz kundaklama ve emziği öneriyor. canım senin 2 diye sola yatma teorisi uymaz mı aklıma geldi dr ye sorsana bir ben de merak ettim. benim alıştı sanırım çok etkilenmiyor...

yaz canım merak ettim...

Yazarım cnm yarın hepsinii ..
Senin kitap n cnm ? adı nee

Aa akasyam neden gebelik takibini tüp bebek bölümünde yapıyorlar biraz tuhaf olmuş
Bu taraftaki hastanelere baktın mı canım araştırdın mı yoksa ordan devam mı edeceksin?

İstersen tüp bebek merkezinde de takibe devam edebiliyorlar. Oradayken karnı burnunda hamileler gördüm :1: Haftaya cumartesi de gideceğiz canım. Kontrol muayenesi. Ücrete dahil. Devamında bakalım. Cihangir Bey'de devam edebilirim belki. Bir de Şifa'dan bahsettiler. Riskli gebelik bölümü de varmış. Zor iş yaa.. Sen nereye devam ediyorsun :26:

lansinoh u bir ay önceden sürmeye başladım. çok şükür öyle yara olmadı. bebek memeyi ağzına tam almaya alışınca göğüsler rahatlıyo zaten.
bikaç hafta içinde sızdırmamayı öğreniyo memeler. dışarda fln olup uzun süre emziremezsen başka tabi.
süt işi düşünce gücüne bağlı. yetmiyo mu dersen azalıyo, yetiyo dersen yetiyo:1:

ellerini 3 günlükken sardım nasıl sinir oldu, üstelemedim ben de. şimdi bazen elleriyle uyandırıyo kendini.
canım bebeğim büyürken dediğin kitapların isimlerini yazsan. piyasada hep aynı şeyler var

ben de önceden sürmeye korkuyorum yaa bişey olur diye
doğumdan sonra sürsek olmazmı
bi de benim göğsümden dün akşam sulu süt gibi bişey geldi
hatta eşim farketti göbüşümü severken sıkınca gelecek onu anladım :1:
süt hazırlıyor vucut sanırım
ama ben en çok sezeryandan dolayı geç gelir diye korkuyorum yaaa

Gelmedi cnm yolda şimdi sağlıkla gelsin inşallahhh
Kızlarrr ben toplam 12 kilo aldımmm yaa hiç bişey olmuyor üstümeee sinir oluyorummmm..

Havada soguk bugünn misafirim gelicek arkadaşım,Kombiyi yakmaya bende başlıyorummm..

Dün annanemize bebegimin videosunu gönderdikkk,ayy agla agla kadın bi hal oldu:1:

Aynı babamıza benzetttiii,zaten esneyip duruyorrr:1:
Oyy çok tatlı ya maşallahhh:9:
vallahi banada olmuyor cnm ama ben 4 kilo almışım :))
Canım eşin geldi mi? Ayy havalar soğudu iyice kış geldi ne güzel:16:

Yok cnm gelmedi bugün gelio hayırlısıyla , sen nasılsın bulantılar dewam ediyormu cnm

İstersen tüp bebek merkezinde de takibe devam edebiliyorlar. Oradayken karnı burnunda hamileler gördüm :1: Haftaya cumartesi de gideceğiz canım. Kontrol muayenesi. Ücrete dahil. Devamında bakalım. Cihangir Bey'de devam edebilirim belki. Bir de Şifa'dan bahsettiler. Riskli gebelik bölümü de varmış. Zor iş yaa.. Sen nereye devam ediyorsun :26:

Hımm olabiliyormuş demekki:):) Bizim kontrole daha 3 hafta var
Şİfa hastanesimi ilk defa duydum.Ama akasyam karşıya nasıl geçiyorsun zor olmuyomu?
Ben Medipol istiyorum eşim Erdem'den devam edelim diyor ümraniyede varya hani duymuşsundur kesin
Doktorum çok iyi Arzu Hanımın arkadaşı zaten ama hastane içime sinmedi uff doğum kısmı felan ne bileyim istemiyorum orayı
Eşimde anlamıyor beniii:47: bide ölü doğum felan duydum o hastanede:5:

Gelmedi cnm yolda şimdi sağlıkla gelsin inşallahhh

Oyy çok tatlı ya maşallahhh:9:
vallahi banada olmuyor cnm ama ben 4 kilo almışım :))

Yok cnm gelmedi bugün gelio hayırlısıyla , sen nasılsın bulantılar dewam ediyormu cnm

İyi canım Allah kavuştursun 24 saat devam ediyor son gazla canım bulantılar
ama kusma azaldı çok şükür haftaya biter galiba yani inşallah:1:
Ya hazadem bide baş dönmesi çıktı ama öyle bi dönüyorki başım ayağa kalkınca bayılıyorum
sendede oluyor muydu normal mi bu yeni başladı
doktorumu arayıp sorsammı acep

Rüyamda Memorıal'a gitmişim Arzu Hanıma muayene olacağım
5. Aya gelmişim Karnım şişmiş:) Renkli dopplere giriyorum
Maşallah bebek çok sağlıklı diyor Arzu Hanım
Bide bebeğin pipisini gördüm:1: Meğersem erkekmiş bizim bebek
Du bakalım kız mı erkek mi meraklandım valla:9:

Amin cnm aminnn zamda geldi bu sene ne yaparsak artık :))

Saol cnm benim inşallah senin alışverişinide istanbulda yaparız cnm

Amin canim insallah :)

Sorma İncim.. Bebişlerden rahatı var mı.. :1: Bazen diyorum anneciğimin karnına dönebilsem.. En güvenli en huzurlu yere :9:

Lavem bizim Nur Hanım ile aramızda bir diyalog geçmişti. Ben iki transfer istiyordum. 1 tane doğurdum da kardeş derdine düşmüştüm:1: Dedim Nur Hanım ama yaşım geçiyo 2.'ye zaman kalmadı. Bıdı bıdı konuşuyorum. O da dedi aaaa ne alaka.. Ben bile kendim için geç kaldım demiyorum. :27:

Bu arada memorial topiğinde canan isimli bir arkadaş embiryoları için PGT yapılıp yapılmayacağını sormuş. Emre Bey senin embiryolar 5. güne geldiyse zaten kromozom bozukluğu yoktur. Bence gerek yok demiş. :53: Buyur burdan yak. Ben anlamadım. Senin de 5. gündü ama sağlıklı değildi. Nasıl oluyor acaba :26:

ya evet , bence de gec degil ki. Ama bu da bir taktik mi acaba ???? beynimizi yaş yaş diye yıkıyorlar ki olmayınca biz de aman yaştan zaten diyelim :16:yok ya benim kafam almıyor zatn bu yaş. 45 yasında mıyım anacım ya?
Akasyam ben de korkmaya başladım. Şu leep işlemi geçirenlere serklaj gerekebiliyormuş. O da olursa yandığımızın resmidir :52:

leep dedıgın canım senın olacagın ıslem mı ? ben gecen gun sana mesaj yazdım Icım , cevap yazdıysan gormedım :(
senın bu lezyon yakma ıslemı ne zaman olacak ? oldu da ben mı kacırdım ?

Canım bu teste baktım ben .
Anlar mısın bır yazayım .
Pıhtılasmadan bahsedıyorum

ıkı tane sorun cıkmıs . Bırısı

mthfr c677t heterezıgot mutasyon saptanmıstır
faktor v111 v34l heterezıgot mutasyon saptanmıstır.

AED seni eylül topiğinden hatırlıyorum. Orada da negatif sözlerinle insanları üzüyordun. :20: Senin tarzın bu olabilir birşey demiyorum ama bu topiğe neden bu mesajı yazdığını da hiç anlamadım. Sen doktorla görüşmüş olabilirsin. PGT'ye inanmıyor olabilirsin. Senin doktorun da PGT'yi bilmiyor ya da kendi merkezinde PGt ile sağlıklı gebelik sağlayamamış olabilir. Ben PGT ile hamileyim. Buradaki birçok arkadaşım da PGT ile hamile kaldı. Bizim PGt'den başka seçeneğimiz yoktu. Büyük mücadelerle yavrularımıza kavuştuk. Sen ne yaparsan yap ama buraya gelip de PGt ile hamile kalanların moralini bozma. Tamam mı arkadaşım :20:

Harikasın akasyam:16::16::54:

bu gidişimde soracağım chnb doktora geçen de aklımdaydı ama unuttum:1:

bu arada bebek mevlüdü düşüneniniz varmı
benim ailede öğretmen çok herkes şubat tatilinde gelecek bebiş görmeye
herkes burdayken yapmak istiyorum

ben de düşünüyorum mevlüd canım...

Hadi yaa :53: Yandık İncim valla. Kimbilir kaç paradır :27: Valla kara kara düşünüyorum. Set Up o, bu derken dünya kadar tüketici kredisi borcum var. :1: Batık banka gibiyim. :9:

Evet henüz ölçmedi. Bana öyle deyince ben de dedim ki ; gideceğim doktor uzman olacak. Elbette bu hususa dikkat edecektir. :34: Ama yine de uyarırırım. Gerçi doktorlar uyarılmayı hiç sevmezler..:31: Bana işimi öğretir diye düşünürler amaa ne yapalım biz kendimizin doktoru olacağız..

canım dr ye dersin tüp bebek dr si hep ölçtür dedi içim rahat etsin. vajinal ölçtür dedi de topu at başkasına...:1:

ne güzel ohh misss valla :1:

bizim de kurban adağımız var hatta bebek mevlidinde adak kurbanının etinden kavurma yapıp pilav üstü dağıtasım var
RABBİM nasip eder inş.

canım bizim de var adak. bir de akika kurbanı varmış. ben akasya gibi fakir de giydireceğim canım...

Canım hamilelikte migren tetikleniyor sanırımmm,görümceminde aynı sorunu vardı..
İnşallahhh hiiiç miden bulanmaz kuzummmm,ben hiç kusmamıştımm :27:

Chnb maşallah tosuncuga canımmmm,yaa şu alınacakların aslında bi listesini yapsakk..Ben ne alıcam ne almıycam bilmiyorummm kafam çok karışıkkk:44:

Canım boy etkiliyor sanırımm rahim uzunlugunu..Ama öle olacak diyede bişey yok kuzummmm kötü düşünme..

benim doğuştyan kısaymış r.a.uzunluğum...
yaparız canım ben bir liste buldum nette eledim bazılarını. özele atarım bir ara uzun...:1:

hastaneden de istediler 30 tl aldık philips avent. bakalım ben beğenirsem kızlar derim size...
canım ya düşünce de etkiler. çok emzirmek, uyku, bol sıvı. tabi süt kalitesi de varmış yağlı filan... senin nasıl süt durumu..

canım o bir seri kitaptı migrostan aldıydım. Amerika parents dergisine aitti ama evrensel şeylerdi afaki şeyler yazmıyordu. çocuk o yaşta şöyle yaparsa siz ne deyin ne demeyin bunlar vardı. ben çok kullandım taktikleri. 2 yaş sendromunu kolay atlattım taktikleriyle...

Yazarım cnm yarın hepsinii ..
Senin kitap n cnm ? adı nee

tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler

Şİfa hastanesimi ilk defa duydum.Ama akasyam karşıya nasıl geçiyorsun zor olmuyomu?
Ben Medipol istiyorum eşim Erdem'den devam edelim diyor ümraniyede varya hani duymuşsundur kesin
Doktorum çok iyi Arzu Hanımın arkadaşı zaten ama hastane içime sinmedi uff doğum kısmı felan ne bileyim istemiyorum orayı

medipolde sema ovalıyı övüyorlar epey... yoğun bakımı çok iyi diye düşündüm ben sgk lı 45 tl. ücret de iyi...

Ya hazadem bide baş dönmesi çıktı ama öyle bi dönüyorki başım ayağa kalkınca bayılıyorum

canım tansiyon mu düştü, açlıktan da olur. ben okulda 2 kere bayıldım hamileyken. biri istiklal marşındaydı hatta...

Canım bu teste baktım ben .
Anlar mısın bır yazayım .
Pıhtılasmadan bahsedıyorum

ıkı tane sorun cıkmıs . Bırısı

mthfr c677t heterezıgot mutasyon saptanmıstır
faktor v111 v34l heterezıgot mutasyon saptanmıstır.

benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterezigot. bence senin var... mattika da yazar çoğu dr verir iğne bu değere bence...

Saol cnm benim olmazmı oluyor tabi açlıkdan oluo ben yedigimi kustum hep o yüzden oluodu serum taktırdım kaç defaa
Rüyamda Memorıal'a gitmişim Arzu Hanıma muayene olacağım
5. Aya gelmişim Karnım şişmiş:) Renkli dopplere giriyorum
Maşallah bebek çok sağlıklı diyor Arzu Hanım
Bide bebeğin pipisini gördüm:1: Meğersem erkekmiş bizim bebek
Du bakalım kız mı erkek mi meraklandım valla:9:

erkek ben biliorum :)))

Allah korusun Mervem. Medipol Başbakanın hastanesi :1: O bile orada ameliyat oldu. İyi bir hastane diyorlar. Erdem Hastanesini gördüm ama hiç bilmiyorum canım. Şifa Hastanesi çok eski bir hastaneymiş ve doğum konusunda çok iyilermiş. Bana da işyerindeki arkadaşlarım söyledi. Canım karşıya geçmek pek zor olmadı aslında. Arabamız var. Köprüden geçiyoruz. Sadece köprüde trafik olursa sorun oluyor. Aslında benim için Ataşehir memorial çok daha yakın. Evimin dibinde. Arda Bey'in Hazade'ye söylediği şeyler beni oradan soğutmuştu. Çok yoğun vs. Acaba bana zaman ayırabilir mi diye düşündüm. :26: Bebişler iyi olsun da elbet bir yerde karar kılacağız. Bence içine sinmeyen yere gitme Mervem. :31:

Bu homozıgot heterezıgot arasında bır fark var galıba .
Dedım ya bana homozıgot onemlı demıslerdı .
Ama ne demek oldugunu da bılmıyorum ıkısının acıkcası.

Saglıklısıyla hamıle kalalım da ıgne yapmak tek derdımız olsun o da sorun degıl de ben pıhtılasmam var mı yok mu onu merak edıyorum.

Sagol cevabın ıcın bu arada canım .

Mattıkam da yorum yazar belkı gelırse

ben de düşünüyorum mevlüd canım...

canım dr ye dersin tüp bebek dr si hep ölçtür dedi içim rahat etsin. vajinal ölçtür dedi de topu at başkasına...:1:

canım bizim de var adak. bir de akika kurbanı varmış. ben akasya gibi fakir de giydireceğim canım...

benim doğuştyan kısaymış r.a.uzunluğum...
yaparız canım ben bir liste buldum nette eledim bazılarını. özele atarım bir ara uzun...:1:

hastaneden de istediler 30 tl aldık philips avent. bakalım ben beğenirsem kızlar derim size...
canım ya düşünce de etkiler. çok emzirmek, uyku, bol sıvı. tabi süt kalitesi de varmış yağlı filan... senin nasıl süt durumu..

canım o bir seri kitaptı migrostan aldıydım. Amerika parents dergisine aitti ama evrensel şeylerdi afaki şeyler yazmıyordu. çocuk o yaşta şöyle yaparsa siz ne deyin ne demeyin bunlar vardı. ben çok kullandım taktikleri. 2 yaş sendromunu kolay atlattım taktikleriyle...

tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler

medipolde sema ovalıyı övüyorlar epey... yoğun bakımı çok iyi diye düşündüm ben sgk lı 45 tl. ücret de iyi...

canım tansiyon mu düştü, açlıktan da olur. ben okulda 2 kere bayıldım hamileyken. biri istiklal marşındaydı hatta...

benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterezigot. bence senin var... mattika da yazar çoğu dr verir iğne bu değere bence...
Tansiyon hiç gelmemişti aklıma evet haklısın ayy kıyamam sana sende mi bayıldın:(
Ya fiyatı için deği Erdemi biliyosun demi abla erdemde 40 tl o gün gittiğimizde hastane yatışı serumu felan karşılamıyomuş sgk
Yakın olduğu için tercih ediyo ama ben istemiyorum:14::14: Çok şükür dün arabada aldık gidiş sorunda olmaz taktı kafayı erdeme
Nasıl vazgeçirsem bilemedim uff.Senin gönderdiğin numarayı arattıracağım eşime daha ben telefonda konuşamıyorum
Saol cnm benim olmazmı oluyor tabi açlıkdan oluo ben yedigimi kustum hep o yüzden oluodu serum taktırdım kaç defaa

erkek ben biliorum :)))

erkek miiii ayy heyecanlandım valla içine öyle mi doğuyo
Maviş Maviş alacaz desenee her şeyinii:52:

Back
X