- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #21.761
İncimmm, Akasyammm ,Chnb, Nazefsam , Mervemm , Laveque, Tuliprosa , Hitucu , Mattika , izz
Nasılsınız nerelerdesinizzz özledim sizleriii
Kuzucukkkk ben geldimm

Canım sadece sabahları ve akşam serviste bulanıyor. Sabah evden çıkmadan çubuk kraker yiyorum. Bir de diş fırçalarken bulanıyor. Onun harici çok şükür birşey yok. Benim de kabusum baş ağrısı. Baş ağrım tutacak diye ödüm kopuyor.
Maşallah tosun oğlanaAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah gelip göreceğiz
![]()
İzz dostum emin ol bekleme süreci daha stresli. Öyle mi olacak böyle mi derken insan çok geriliyor. Tedaviye başladığında su gibi akıp geçiyor. İnşallah tedavin su gibi akıp geçecek ; bebişine kavuşacaksın
Ben de özledim seni canım. Güzel haberlerini okuyorum. Mina Hanım'ın keyfi yerinde şükür![]()
Canım hamilelikte migren tetikleniyor sanırımmm,görümceminde aynı sorunu vardı..
İnşallahhh hiiiç miden bulanmaz kuzummmm,ben hiç kusmamıştımm

ben de pedi lansinoh aldım kalkan dışarıda kullanılmaz bence...kahvaltılık için küçük reçel tası var ya öyle kapıyorsun göğsü sütyenden kabarık olur... ben canım çatlak yağlarımı göğüslerime de sürüyorum ucuna da belki işe yarar diye...
Chnb maşallah tosuncuga canımmmm,yaa şu alınacakların aslında bi listesini yapsakk..Ben ne alıcam ne almıycam bilmiyorummm kafam çok karışıkkk:44:
Nesrin bu arada Aynur Hanım da dedi ki seni takip edecek doktorun çok dikkatli olması lazım. Rahim ağzı uzunluğu vs sürekli ölçülmeli. Demek ki bende de bir risk gördüler. Boyum kısa diye mi acaba ? :26: Bir de serklaj falan derlerse yandık yaa![]()
Canım boy etkiliyor sanırımm rahim uzunlugunu..Ama öle olacak diyede bişey yok kuzummmm kötü düşünme..