• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Viloet aynı yaştayız sanırım..geçmiş olsun canım ..chg yle daha Kapsamlı bakılıyor inşallah o tek embriyon sağlıklıdır..sizdeki problem nedir genetik problem varmı..burada Ankara'da genetik çi Volkan baltacı ya giden çok memoriloda sanırım ama bence bu kısmet işi olacak olduktan sonra heryerde olur
Cok sagol panikli cevabin icin.
Benim ve esimin kan verip baktirdigimiz genetik testlerimiz normal.
Ama olk denememde embriyolarim birinci kalite oldugu halde tutmadi. Iki embriyo transfer edilmisti.
Dr embriyolardaki genetiktwn suphelendi ve suphesinde hakli cikti.
Ben illa ki saglikli cikar iki tane diye uc tane gonderip birini birakmistim masraf olmasin diye. Cunku genetigimizde bi problem gorunmuyordu.
Moral bozucu oldu.
Benim de dusuncem soyle ki; o tek embriyo saglikli bile ciksa saklansin ki sifirdan bi tup bebek tedavisi gorup eger onda da saglikli embriyom cikarsa iki tane t r ansfer edilsin.
Cunku yasla birlikte saglikli cikma ihtimali azalacak, yaniliyor muyum?
Bir de bi 3-4 ay kendimi detoks programina almak istiyorum.
Sigarayi tamamen bi r akmak ve ek takviyeler yapmak.
Sizlerin onerebilecegi bisey var mi?

Benim Muayene etti ..tahliller fln Öncesinde yapılmıştı ..bi sorun yoktu rahimde..rahim filmi fln istemedi benden tahlillerde temiz çıkınca bundan sonrasında ilk adetin günü gel dedi bende birkaç ay sonra cesaretimi toplayıp gittim hatta akşam olmuştum Dr U Aradım ne zaman gelecem diye o da yarın gelin dedi ve serüven başladı ..şimdi size de ilk günü gelin dendiyse başlayacak sanırım canım bu hastaneye ilk mi gidiyorsunuz hani sizi bi Dr aradı fln ya aynı yermi
İlk kez gidecez canm.Bebeğimi kaybetmiştim,ozaman doğumumu yapan dr bu drla görüsms,o da adetin ilk günü gelsinler demiş.Direkt tedaviye mi baslicaz yanı?Ne olduğunu bilmeden gidiyoruz.Azonce hastaneyi aradım durumu belirttim,'adetin ilk günü arayın,dördüncü gününe kadar sıkıntı olmaz,gelirsiniz'dedi.İlk gün leke olup ogün olmayabiliyorum,hatta geçen sefer lekelenme oldu birkaç gün sonra adetim başladı.Birkaç aydır tuhaflasti.Adetin ilk günü diye hangi günü sayacam canm bilmiyorum.Allah kimsenin kucağını boş birakmasin.Tez zamanda hayallerine ulaştırsin inş.

slm bende pgt yaptrcam onerdginiz clinik varmi acaba ankarada hormon testi yaptrdm 2.33 cikti normalmi sizce

Ankara da başkent üniversitesi Prof. Hulusi Zeyneloğlu'nu tavsiye edebilirim. Özel bir laboratuarla çalışyor pgt için.. Diğer hastanelere oranla fiyatı uygun geldi.. ve ben doktorun yoğunluğuna rağmen yaklaşımı ve ilgilenmesinden çok memnun kaldm ilk pgt'mde sağlıklı embriyo çıkmadı ama ikincisinde 5 embriyo yüzümüzü güldürdü. ikiz gebeliğim var inşallah allah sizinde emeklerinizi boşa çıkarmaz

Ankara da başkent üniversitesi Prof. Hulusi Zeyneloğlu'nu tavsiye edebilirim. Özel bir laboratuarla çalışyor pgt için.. Diğer hastanelere oranla fiyatı uygun geldi.. ve ben doktorun yoğunluğuna rağmen yaklaşımı ve ilgilenmesinden çok memnun kaldm ilk pgt'mde sağlıklı embriyo çıkmadı ama ikincisinde 5 embriyo yüzümüzü güldürdü. ikiz gebeliğim var inşallah allah sizinde emeklerinizi boşa çıkarmaz
Bende birkez gtmiştm devlet hastanesi gbi bir oda dolusu insan sıra beklemekten skldm doktor desen bir kez gordm korıdordan geçerken soru soran insanlara bile cevap vermyodu eşim kalk gidelim her zamanki doktorumuza dedi benm doktor özel muayenesi var saatı saatıne gelır ılgılenır saolsn pgt yı genartta yaptı 8taneden 3 tanesi sağlıklı çıktı daha bıde onuda traşlattırdı kı tutunması kolay olsn dıye

KiZlar merhaba pgt den sonucum cikacakti dunden beri bekliyrum bu sabah haber vereceklerdi hala aramadilar embriyolog labaratuarla gorusmus ve bi tur daha inceliyoruz siz hastayi hazirlayin saat 1 e yetistircez demisler bu ne anlama gelio ki dedim. Saglikli var mi yok mu net bisi soylemiyorlar iste simdi hastaneye gidiyorum bekleyecegiz 1 e kadar insallah temiz embriyom vardir kizlar. Sizde bu ne demek bi tur daha garanti olsun diye inceliyoruz demek

KiZlar merhaba pgt den sonucum cikacakti dunden beri bekliyrum bu sabah haber vereceklerdi hala aramadilar embriyolog labaratuarla gorusmus ve bi tur daha inceliyoruz siz hastayi hazirlayin saat 1 e yetistircez demisler bu ne anlama gelio ki dedim. Saglikli var mi yok mu net bisi soylemiyorlar iste simdi hastaneye gidiyorum bekleyecegiz 1 e kadar insallah temiz embriyom vardir kizlar. Sizde bu ne demek bi tur daha garanti olsun diye inceliyoruz demek
Bende de transferime son 30-40 dk kala sonuç çıkmıştı onu da soylememişlerdi transfer için içeri aldılar hazırladılar doktora bi kişi geldi 3 tanesi sağlıklı kaç tane transfer edilcek dedi ben orda uzandm beklıyorm daha 5-10 dk da traşlama işlemi yapıp transfer ettilerdi

Allahım inşallah güzel haberlerle ve bebişlerinle donmeni nasip eder

Bende de transferime son 30-40 dk kala sonuç çıkmıştı onu da soylememişlerdi transfer için içeri aldılar hazırladılar doktora bi kişi geldi 3 tanesi sağlıklı kaç tane transfer edilcek dedi ben orda uzandm beklıyorm daha 5-10 dk da traşlama işlemi yapıp transfer ettilerdi
Yani temiz ciktigi icin mi bekletiolar son dkk ya kadar ben bu heyecanla olmek uzereyim. Labaratuarin dedigi cumle iyiye mi delalet

Allah bebeklerinize sag saglim kavustursun, darisi isteyen herkese insallah.
Benim de ilk kontrolde hic sagliklim cikmadi. Siz ikinci de hic dogal kur vs yaptiniz mi embriyolarin saglikli olmasi icin?

Yani temiz ciktigi icin mi bekletiolar son dkk ya kadar ben bu heyecanla olmek uzereyim. Labaratuarin dedigi cumle iyiye mi delalet
Hiç merak etme o kadar yumurta toplanmıştı en az 3-4 tane iyi çıkmıştr ben her 10 dk da bi sormuştm doktorunuza bilgi verebilirz diye atlatıyorlardı en sonda işte dedğim gbi transfer için içeri aldılar hazırladılar ozaman adam geldi doktora söyledi 3tanesi sağlıklı diye o zamana kadar hiç Bi bilgi vermedilerdi

Hiç merak etme o kadar yumurta toplanmıştı en az 3-4 tane iyi çıkmıştr ben her 10 dk da bi sormuştm doktorunuza bilgi verebilirz diye atlatıyorlardı en sonda işte dedğim gbi transfer için içeri aldılar hazırladılar ozaman adam geldi doktora söyledi 3tanesi sağlıklı diye o zamana kadar hiç Bi bilgi vermedilerdi
Canim cok tesekkur ederim yazdigin icin. O kadar kotuyum ki suanda belirsizlikten korkudan oluyorum. Insallah temiz embriyom vardir allahim sen yardim et. Dua edin kizlar allah rizasi icin

deepliner deepliner Cnm hayırlı haberle, transfer olmuş bebişlerin karnında gel haber ver bize inşallah.
Embriyolara, cvs veya amniyodaki sıvılara yapılan testler bir kere yapılmıyor Cnm. Defalarca tekrarlanıyor muhtemelen ondan dolayı bir tur daha bakacaklardır. Olumluda olsa olumsuzda kendini sağlam tut.

Temmuz anneleri sayfasındada bir kızcağız amniyo sonucu bekliyor. Akşam 4 te çıkacakmış sonuç ağlıyor şimdi krize girmiş. O kadar zorki öyle bir bekleyişki hepsi aynı.

Allahım başka sınav verme. Amin.

deepliner deepliner Cnm hayırlı haberle, transfer olmuş bebişlerin karnında gel haber ver bize inşallah.
Embriyolara, cvs veya amniyodaki sıvılara yapılan testler bir kere yapılmıyor Cnm. Defalarca tekrarlanıyor muhtemelen ondan dolayı bir tur daha bakacaklardır. Olumluda olsa olumsuzda kendini sağlam tut.

Temmuz anneleri sayfasındada bir kızcağız amniyo sonucu bekliyor. Akşam 4 te çıkacakmış sonuç ağlıyor şimdi krize girmiş. O kadar zorki öyle bir bekleyişki hepsi aynı.

Allahım başka sınav verme. Amin.
Tum dualarina aminn canim insallah..

Canim cok tesekkur ederim yazdigin icin. O kadar kotuyum ki suanda belirsizlikten korkudan oluyorum. Insallah temiz embriyom vardir allahim sen yardim et. Dua edin kizlar allah rizasi icin
İçini ferah tut canm bak gör kaçtane sağlıklı çıkmıştr sen transferini bebişlerini duşun

Transfer sonrasıda 1 saat kadar orda yat dinlen doktoruna rica et ben oyle yapmıştm

Allah bebeklerinize sag saglim kavustursun, darisi isteyen herkese insallah.
Benim de ilk kontrolde hic sagliklim cikmadi. Siz ikinci de hic dogal kur vs yaptiniz mi embriyolarin saglikli olmasi icin?

doğal kür daha çok yumurta oluşması kaliteli olması için incir kürü falan yaptım. Ama doktorum bikaç gıda takviyesi denedi şu eczanelerde satılan sporcular için olanlardan.. dediki hücre bağlarını güçlendirirsek belki bölünmelerde kırılma olmaz dedi benim problemim 13. kromozomun 14.e yapışmasıydı..

canım bana da son ana kadar söylemediler 5 sağlıklı olduğunu biliyodm ama gelişmeleri için bekletmişlerdi.. Transfer için girdiğimde hala bilmiyodm kaç tane olduğunu. hemşire devam eden varki hazırladık seni demişti ama o gerginlikle onu düşünemiyosn

doğal kür daha çok yumurta oluşması kaliteli olması için incir kürü falan yaptım. Ama doktorum bikaç gıda takviyesi denedi şu eczanelerde satılan sporcular için olanlardan.. dediki hücre bağlarını güçlendirirsek belki bölünmelerde kırılma olmaz dedi benim problemim 13. kromozomun 14.e yapışmasıydı..
Isimlerini verebilir misiniz bana rica etsemm
Ben de sozde problem yok ama embriyolarin hepsi problemli ve arastirsigima gore anne tarafindan gelmesi babadan gelmesine oranla iki kat daha yuksekmis. Allah hepimize sabirlar ve kolayliklar versin insallah

Canm inş sagliklilar bolca çıkar transferini olursun.Böyle yorumlar okuyunca ben de heyecanla motorun.Allah emeklerimizi boşa cikarmasin.

Back
X