Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin canım inşallah herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah bugünden itibaren herkes normal yolla hamile kalır ve sağlıklı bebeklerimiz olur bizlerin de. ezan okunuyor şuanda. allah kabul etsin dualarımızı

Hally canım ben adetimi akşam oldum ertesi gün başladık ilaçlara senindemi dondurulmuşlarla olucak tedavin elime şema verdiler tedavinin 20. Ci gün transfer var canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..sizde problem neydi canım
Eşimde ve bende genetik problem var o yüzden pgt ye baslayacaz ilk adetimde ilaç tedavisi sonraki ay transfer dedi drumuz bende çalışıyorum transfer tahmini ne zaman olur diye merak ettim insan heyecanlaniyor sabirsizlaniyor

Bir oğlum var hafif otizmli ama genetik değil.O normal doğumdu ama sonrasında iki kayıp yaşadım üst üste.
Allahım şifa versin inşallah bir çocuğun olduğu için doktorun tek transfer de yapablr ama sen istyorsan ısrarcı olabilirsn 2 tane diye

Allahım şifa versin inşallah bir çocuğun olduğu için doktorun tek transfer de yapablr ama sen istyorsan ısrarcı olabilirsn 2 tane diye
Israr edecem canm.En son sezeryanımı olalı bir sene oldu,inş hayırlısıysa dr kabul eder.Senin hamileliğini de Allah tamamına erdirsin canım,sıkıntıya sokmadan sağlıklı,hayırlı evlatlarını kucağına versin inş.

Israr edecem canm.En son sezeryanımı olalı bir sene oldu,inş hayırlısıysa dr kabul eder.Senin hamileliğini de Allah tamamına erdirsin canım,sıkıntıya sokmadan sağlıklı,hayırlı evlatlarını kucağına versin inş.
Allah razı olsn allahım hepimize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere inşallah

GöZünüz Aydın deepliner :)hayırla sonuçlansın inşallah darısıda hepimize olsun:)aminnn eşine söyledin mi :)
Amin insallahhh artik boyle guzel seyler de olsun hayatimizda .uzun.zamandir hic bu kadsr mutlu degildim inan. Esime soyledim cok sevindi ama tabi ikimiz de tam anlamiyla rahatlayamiyoruz ki kucagimiza almadan inanamiycaz sanirim. Allahim her isteyene dsglikli hayirli evlat ver.insallah

Back
X