Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bizim bebekte oluşan hastalıktan daha önce hiçbiyerde okumadım ve bizim merkezdede çalışılmamış bu yapamayacağımız anlamına gelmez dedi drumuz nasılki diğer hastalıklara ilkinde nasıl hazırlandıysak bunuda hazırlayıp sizde tmm deyince başyacaz dedi siz bi başlayın yaptırın tahlillerinizi Rabbim bi kolaylığını verir inşallah
Allah razı olsun. Size de kolaylık versin Rabbim. Sizin bebekte tam olarak sıkıntı neydi ki ?

Allah razı olsun. Size de kolaylık versin Rabbim. Sizin bebekte tam olarak sıkıntı neydi ki ?
benim gebeliğimde amniyon sıvım azalıyordu artması gerekirken çoğalmıyordu böbreklerde büyüme vardı ve yetmezlik vardı teşhis renal tübüler disgenezis

Cevap yazdığın için çok sağol. Sanırım karyotip de kapsamli genetik testine dahil bi test. Kromozomlarla ilgili saniyorum. Sormak istediğim bi problem olunca tedavisi var mıdır pgt ye de raziyiz. Yoksa tedavisi mümkün olmayan genetik sorun var mıdır?
Bildigim kadarıyla genetik hastaliklarin hicbirinin tedavisi yok..ama suan cok yeni bi calisma bozuk dna'nin yerine sagliklisi trasfer ediliyomus turkiyede yok yurtdisinda varmis adı gen trasferi

Bildigim kadarıyla genetik hastaliklarin hicbirinin tedavisi yok..ama suan cok yeni bi calisma bozuk dna'nin yerine sagliklisi trasfer ediliyomus turkiyede yok yurtdisinda varmis adı gen trasferi

Bu Nasıl birşeymiş ya:KK53:
Nasıl yani bebekteki bozuk geni sağlıklı genle mi değiştiriyorlarmış?

Nasıl canım tedavisi yok?Burda çoğumuz genetik hastalık taşıyıcısı.Yani tedavisi yoksa ne için uğraşıyoruz?

Yumurta toplama anestezisiz olmuştu değil mi?Rahatsızım bugünlerde, şimdiden inş ozamana kadar geçer de yumurta toplama işlemi anesteziyle olur diyorum.Halbuki o zamana daha var ama çok cesaretsizim.
valla canim benm en korktugum seydi ve cok dkkat ettm hasta olmamak icn hergun bir kivi yedm c vttamni en yuksek meyve.ams arkadsmdan gecti o sabh burnum tikandi sansszligin bukadari eli mahkum yaptrdim.dikkat edin kendnize .hasta insanlardan uzak durun

Kızlar nasıl bir duygu halidir bilmiyorum, burda olumlu olumsuz denemelerden çok etkileniyorum.Birinin hamileliğini duyunca kendim kalmış gibi sevinip oh be diyorum ancak olumsuz şeyler okuyunca sanki bunları ben de yaşayacam Allah korusun olumsuz şeyler yaşayacam diye moralim bozuluyor.Az önce yine biryerde okuyorum olumlu denemelerin içinde olumsuz olanı beynim cımbız gibi çekiyor ve moralim alt üst oluyor.Para tuzağı diyen kişileri de okuyunca neler görecez diye endişeleniyorum.Rabbim çok aratmadan hepimizin kucağını doldursun ya inş..
canim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz senn gbi hamile kalan birini normalde duyunca icim acyor (arkads es dost) ama burdan biri hamile kalnca kendm gbi sevnyorum.olumszluklardan uzak dur .hatta burasi sana iyi gelmiyorsa okuduklarndan etkilenyorsan bir muddet tedavi surecnde buraya grme .sonra yaz gelsmeleri.pskoljimiz bozuk toptan iyi haberlere ihtyacmz var

İnşallah bundan sonra bebişlerin seninle olur canım.Çok teşekkür ederim.
valla canim benm en korktugum seydi ve cok dkkat ettm hasta olmamak icn hergun bir kivi yedm c vttamni en yuksek meyve.ams arkadsmdan gecti o sabh burnum tikandi sansszligin bukadari eli mahkum yaptrdim.dikkat edin kendnize .hasta insanlardan uzak durun

canim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz senn gbi hamile kalan birini normalde duyunca icim acyor (arkads es dost) ama burdan biri hamile kalnca kendm gbi sevnyorum.olumszluklardan uzak dur .hatta burasi sana iyi gelmiyorsa okuduklarndan etkilenyorsan bir muddet tedavi surecnde buraya grme .sonra yaz gelsmeleri.pskoljimiz bozuk toptan iyi haberlere ihtyacmz var
Aynen canım içimi okudun sanki.Perşembe sulu usg var,inş temiz çıkarsa ilk adımı başarıyla geçmiş olacam.Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah..

Canım Allah'ın izniyle biz de bunun için tedaviye başlayacağız.Allah yardımcımız olur inşallah..
Anladım canım benim. Ilk denememiz negatif olunca doktor genetik test istedi. Hiç fikrim yoktu bu testlerle ilgili. Pek iyi şeyler duymayinca çok korktum. Burda sorayim dedim. İnşallah Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı evlatlar verir

Nasıl canım tedavisi yok?Burda çoğumuz genetik hastalık taşıyıcısı.Yani tedavisi yoksa ne için uğraşıyoruz?
Sen taşıyıcısın sende bisey yok hastalik yok haa eger cocuguna gecerse gen hastaligin onun tedavisi yok ..ekleyeyimm öyle biliyorum turkiyenin en iyi profesoriyle gorustumm

Tüp bebekle dahi olsa çocuk olmuyor mu ?
Yaa beni yanlis anliyosunuz arkadasim simdi sende belirgin bi gen hastaligi var bu cocuguna gecmesin diye pgt yaptiracaksin ki Allahin izniyle bebegin saglikli olacak .taşıyıcılıkta problem yok ama cocuguna gectiyse ve hastaligi varsa tedavisi yok

Sen taşıyıcısın sende bisey yok hastalik yok haa eger cocuguna gecerse gen hastaligin onun tedavisi yok ..ekleyeyimm öyle biliyorum turkiyenin en iyi profesoriyle gorustumm
Yani bizim gibi taşıyıcıysa ancak bizler gibi tedavi görebilir sağlıklı çocuğu olsun diye,öyle değil mi?

Maysa2011 Maysa2011 ben yanlış anladım,sağlıklı çocuğumuz olmaz diyosun sandım.Zaten herşeyden etkileniyoruz ya,iyi canm şimdi anladım.İnş bebişlerimiz taşıyıcı olmaz ama olsa bile hani bizde hem ben hem eşim taşıyıcı,ama çocuğumuz olursa inş,taşıyıcı olsa bile eşi olmazsa risk aynı mı yine?

Back
X