- 27 Ocak 2016
- 300
- 104
- 23
- 46
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.021
çok teşekkür ederim!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim nasip ederse kız canimAmin canim cinsiyeti ne bebişin)
Ben tüp bebek yapılacaksa pgt yaptirmanizi öneririm tutma şansını yükseltiyor hemde sağlıklı embriyo konduğu için düşük riski azalıyor . İnsallah tez zamanda isteğiniz olurKızlar meraba. Durumum şöyle - Ocak ayında başarısız ilk denememi yaptım. Şimdi 2 denemeye hazırlık yapıyorum ve doktor bana PGT teklif etti ama ben kabul etmedim vazgeçtim. Ben vazgeçtim doktor da ısrar etmedi)))) Bence benim halimde bu fazla ve onların tarafından tamamen bi dolandırıcık. Çünkü benim genel sorun tüplerde ve ben 1 tane dış gebelik geçirdim. Tüm tahlillerimiz iyi eşimin sperm sayısı de iyi bi de çocuğu var ilk evlilikten. yani çok erken bence bu prosedur için. Ama eğer lazım olursa en azından yaklaşık masraflara hazır olmayı istiyorum. O yuzden fiyat cıvarı yazarsınız çok sevinirim. Geçen ve bu senedeki PGT fiyatları bildirirmiziniz lütfen?
Genartta yaptrdm AMA doktorum o Merkezde degil anlasmali islerini orda yapiyor pgt li ve embrigo traslama olaraktan 7.bin gtti dondurulcak pgtli embriyo da kalmadi saglam cikanlarn hepsi transfer edildi canmOof kızlar 15 ve 17 bin tlden bahsediyorsunuz cookk fazla Allahim yardim et..ben Ankara genart karar verdimHylhyl1 canim sen ordami yaptirdin kac para tuttu
Kasım Ayında yaptırdım canlısu 17 5 milyar tuttu ardından rahim filmi 550 ama ilk denemede olmadı..şimdi ikinci tedavideyim bu da ikibuçuk üç milyarı bulacak sanırım..peki genetik tahlili yaptırdınız mı
Canim benim bildigim tekrarlayan dusuklerde pgt veya genetik bir sorun varsa yapiliyo sen heralde negatif sonuc aldin bence simdilik pgt sart dgl benim iki kayip oldugu icin pgt dendiEvet biz herşey yaptık hem ben genetik testleri yaptım hem eşimle beraber kariyotipleme yaptık. Herşey tertemiz çıktı. Evet PGT akıllı bi prosedur bişey demiyorum ama benim durumumda çok mantıklı bulamıyorum bi de ben taze embriyoyla denemek iştiyorum. İlk protokolde benim tüpte hidrosalpinks çıktı ve ben acil ameliyat oldum o yuzden emriyoları dondurduk. Şimdi tazeyle deneyelim. Bi de PGT çok para tutuyor maalesef. İlk denemem yaklaşık 10 bin tuttu ameliyatla beraber...şimdi tekrar 10 bin cebinden çıkart öde...biraz hazır değilim maalesef. Tabii PGT şart ise buluruz kesin. Ama sadece olsun diye istemiyorum. Hadi bunu deneyelim hadi şunu deneyelim deyen var ya paranız var mı soran yok. Onlara bi iş bana hem fiziksel hem parasel mücadele. Yalnışmıyım kızlar?
Doktorun kim canim ben volkan baltaciyla gorusmeyi dusunuyorumGenartta yaptrdm AMA doktorum o Merkezde degil anlasmali islerini orda yapiyor pgt li ve embrigo traslama olaraktan 7.bin gtti dondurulcak pgtli embriyo da kalmadi saglam cikanlarn hepsi transfer edildi canm
bilmiyorum canım. bir taraftan garantili olsun istiyorum öbür taraftan taze protokol denemek istiyorum. doktorlara pek guvenmiyorum herşey ben düşünmek araştirmak ve buna göre karar vermek zorundayım. bana ilk denememde 60% olasılığı verdiler sonra vah olmadı dediler. yani dediğim gibi onlar için sadece iş benim için hayat mücadelesi. Kararsız kaldım.Canim benim bildigim tekrarlayan dusuklerde pgt veya genetik bir sorun varsa yapiliyo sen heralde negatif sonuc aldin bence simdilik pgt sart dgl benim iki kayip oldugu icin pgt dendi
Hakkinda hayirlisi gercekten iyi dusunup karar vermek gerekiyo zor sureclerbilmiyorum canım. bir taraftan garantili olsun istiyorum öbür taraftan taze protokol denemek istiyorum. doktorlara pek guvenmiyorum herşey ben düşünmek araştirmak ve buna göre karar vermek zorundayım. bana ilk denememde 60% olasılığı verdiler sonra vah olmadı dediler. yani dediğim gibi onlar için sadece iş benim için hayat mücadelesi. Kararsız kaldım.
Hic korkma hic bisi anlamiycaksin bile kasma kendiniKızlar öğleden sonra rahim filmi çektireceöm.Anestezi istedim ama dr gerek yok diyor.Kızlar ağrı olmaz mı çok korkuyorum.
Çok teşekkür ederim canım benim.Güveniyorum size.Hic korkma hic bisi anlamiycaksin bile kasma kendini
Korkma canım gerçekten zor bi prosedur değil. Ben de seninki gibi anestezi istedim ve bana da aynı gerek yok söylediler. gerçekten doğrudur. Kendini sıkma hafif va çabuk bi işlemKızlar öğleden sonra rahim filmi çektireceöm.Anestezi istedim ama dr gerek yok diyor.Kızlar ağrı olmaz mı çok korkuyorum.
Kızlar öğleden sonra rahim filmi çektireceöm.Anestezi istedim ama dr gerek yok diyor.Kızlar ağrı olmaz mı çok korkuyorum.
Çok teşekkür ederim canm saol. :))Korkma canım gerçekten zor bi prosedur değil. Ben de seninki gibi anestezi istedim ve bana da aynı gerek yok söylediler. gerçekten doğrudur. Kendini sıkma hafif va çabuk bi işlem
Çok saol canım teşekkür ederim. Sulu usgde myom göründü,sorun olmaz inş.Rahim filmi 3 buçukta çekilecek.Allah razı olsun hepinizden,iyiki burası var.ben ne kabuslar görmüştüm öncesinde.. ama doktorum zaten sende sıkıntı yok o yüzden adet ağrısı gibi 5 dklık bişey demişti bende güvendim. Evet dayanılamayacak kadar zor değil.. sen rahat ol yeter
evet canım normal yolla sağlıklı 1 kızım var, ikinci gebeliğimden... translokasyon 13:14 var bende.Masal senin kızın mı var canım ikinci bebek için mi burdasın..probleminiz ne