- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi bize yaz canim merak ediyoruz :))Bi tedavi bitti canım 6 yumurta toplanmıştı 1 tane iyi kalitede embriyo kaldı donduruldu bu ay inş tekrar tedaviye başlıcaz hepsi bi cgh yapılcak
geçmiş olsun cnm!Rahim filmini çektirdim kızlar.Allah razı olsun sizden,iyi geçti ve stres daha azdı sayenizde. :))
Rahim filmini çektirdim kızlar.Allah razı olsun sizden,iyi geçti ve stres daha azdı sayenizde. :))
iyi geçmesine sevindim,ben de pazartesi çektiricem,size adetin kaçıncı günü çekildi ? Ne kadar ücret ödediniz?Rahim filmini çektirdim kızlar.Allah razı olsun sizden,iyi geçti ve stres daha azdı sayenizde. :))
Teşekkür ederim canım.Normalde bugün sadece sulu usg vardı,adetimin 10.günü bugün.Sulu usgden sonra dr rahim filmi de çekilsin bugün dedi ve çektirdik.56 lira ücret ödedim.iyi geçmesine sevindim,ben de pazartesi çektiricem,size adetin kaçıncı günü çekildi ? Ne kadar ücret ödediniz?
Çok teşekkür ederim canım..geçmiş olsun cnm!
Aminnn canım çok teşekkür ederim..geçmiş olsun, güzel tertemiz bi alan çıksın bari.. Rabbim emeklerimzi zayii çıkarmasın..
geçmiş olsun canım bak korktuğun gibi olmadı şükürRahim filmini çektirdim kızlar.Allah razı olsun sizden,iyi geçti ve stres daha azdı sayenizde. :))
Yazarım tabii canım İnş kaliteli embriyo çok olursa çok gider cgheHadi hayirlisi bize yaz canim merak ediyoruz :))
Aynen canım çok teşekkür ederim.Burdan inanılmaz bir destek alarak gittim,iyiki böyle bir yer varki birbirimizi aydınlatıyor,yardımcı oluyoruz.Burdaki birçok arkadaş gibi sen de dualarımdasın canım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.geçmiş olsun canım bak korktuğun gibi olmadı şükür
Evet canım aynen öyle. Sağol canım allah razı olsun aminAynen canım çok teşekkür ederim.Burdan inanılmaz bir destek alarak gittim,iyiki böyle bir yer varki birbirimizi aydınlatıyor,yardımcı oluyoruz.Burdaki birçok arkadaş gibi sen de dualarımdasın canım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Canim pgt tüp bebegin genetik taramali olanının genel adı içinde fish ve chg olmak üzere ikiye ayrılıyor. Chg de bütün kromozomlara bakılır fish de belli kromozomlaraKızlar tüpbebek druyla bugün ilk görüşmemizi yaptık.Sezeryana yakın bir yerde myom göründü.Dr da'gebeliğe engel değil ama acaba erken doğum olur mu,bugün rahim filmi çektir tedavilik bişey değilse ilk adetinle tedaviye başlarız'dedi.Tüpbebek tutma ihtimali doğal gebe kalabilsem bile %50ymiş.Pgt de yanılma payı %5 miş.Yani %95 sağlıklı olabilirmiş.Cgh yöntemini sordum,Pgt zaten genel adı falan dedi,ben bile tam açıklayamıyorum biraz karışık gibi bişeyler söyledi.
Hmm şimdi daha iyi anladım canm.O da fish falan dedi ama o an pek anlayamadım.Bir dw ilk olacağı için tek embriyo transfer edilebilirmiş.İki istedim yasal değil dedi.Ancak üçüncü deneme dw olurmuş,inşallah üçüncüye gerek kalmaz.Sezeryan şansım azalıyor,ikiz olmasını da ayrıca isterdim o yüzden.Tek embriyoda ikiz şansım var mı?Bir bilgin var mı canm?Üç sezeryan oluyor,birdaha getiremem çünkü.Canim pgt tüp bebegin genetik taramali olanının genel adı içinde fish ve chg olmak üzere ikiye ayrılıyor. Chg de bütün kromozomlara bakılır fish de belli kromozomlara
Canim tabiki tek embroyodan da ikiz okur tek yumurta ikizo ama biraz düşük bir ihtimal. Doktorlar yasal degil diyor ama isteyince 2 tane koyuyorlar canım yaHmm şimdi daha iyi anladım canm.O da fish falan dedi ama o an pek anlayamadım.Bir dw ilk olacağı için tek embriyo transfer edilebilirmiş.İki istedim yasal değil dedi.Ancak üçüncü deneme dw olurmuş,inşallah üçüncüye gerek kalmaz.Sezeryan şansım azalıyor,ikiz olmasını da ayrıca isterdim o yüzden.Tek embriyoda ikiz şansım var mı?Bir bilgin var mı canm?Üç sezeryan oluyor,birdaha getiremem çünkü.