- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.101
Kızzz eastanbull doğuma da çok fazla kalmadı..Allah sağ salim kucağına versin canımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da taş geldiKızzzzz şunlara bak hele ..bizleri geçtiler birde cesaretsizim nasıl yapcam fln filan viri viriiiihamile Kaldılar Büyüdü bile göbüşlerii..nasıl sakladınız kııı neden sakladınız:)))maşallah diyorum Ferda ve sana ..Allah hayırlı bir şekilde sağlıkla kavuştursun bebeğinizi inşallah canlarım..ama biliyormusun Yazını okurken çok kötü oldum ..tüylerim diken diken oldu ve çok sevindim canım yaa vallahi
böyle bir sürpriz yapacağınızı beklemiyordum :)maşallah maşallah
![]()
İnşallah canım bende burdan doğum yaptım bebegim sağlıklı diye paylaşırım. Burdaki herkese hayirlisiyla nasip etsin rabbim
Amin canım inşallah..İnşallah canım bende burdan doğum yaptım bebegim sağlıklı diye paylaşırım. Burdaki herkese hayirlisiyla nasip etsin rabbim
Canim cok sevindimSevgili hiç tanışmadığım arkadaşlarım, kaderdaşlarım, kimseyle konuşmadığım sırlarımı paylaştığım Can'larım. Aylardır bu haberi verebilmek için ne sabırsızlıklar yaşadım bilemezsiniz. Bu sabah aldığım Mutlu haberle sizlere hamile olduğumu müjdelemek istiyorum.
Yaklaşık 22 haftalık hamileyim. 15 şubatta yapılan amniyosentizin sonucunu bekliyordum. Nihayet bu sabah hayırlı haberi aldık.
Allah izin verirse benim gibi taşıyıcı olan bir oğlum olacak.
Hepinize ettiği dualar ve can yoldaşlığı için teşekkür ediyorum. Hepimiz kucaklarımızı dolduracağız inşallah.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin.
Allah cocugunu size bagislasin yani sen tecrübelisin masallahh insallah kizin gibi saglikli yine cocugun olurMerhaba.bende 2012 de anatolia da pgt li tüp bebek yaptırdım.dünya tatlısı bir kızım var.artık bi kardeşi olsun istiyoruz.bizde kromozom anomaliliği olduğu için yine pgt li tüp bebek yaptırmamız gerekiyor.anatolia ile görüştük.fiyat çok fazla geldi bize.başkent hastanesini düşünüyorum.bu kulüpte en çok beğenilen yer orası gibi ankarada.başkent hastanesinde pgt li tüp bebek yaptıranların yorumlarını alabilirmiyim?
Maşallah Allah yavrunuzu size bağışlasın canım.İnş sağlıklı bir kardeşi daha olur.Vallahi sevindim ya bir kişinin daha pgt de başarılı olmasına,sen bize umut olmak için gelmişsin..:))) Kaçıncı denemende oldu ve kaç embriyo konuldu canım?Ben Allah'ın izniyle yeni başlicam,o yüzden pek bilgim yok canm.Merhaba.bende 2012 de anatolia da pgt li tüp bebek yaptırdım.dünya tatlısı bir kızım var.artık bi kardeşi olsun istiyoruz.bizde kromozom anomaliliği olduğu için yine pgt li tüp bebek yaptırmamız gerekiyor.anatolia ile görüştük.fiyat çok fazla geldi bize.başkent hastanesini düşünüyorum.bu kulüpte en çok beğenilen yer orası gibi ankarada.başkent hastanesinde pgt li tüp bebek yaptıranların yorumlarını alabilirmiyim?
Çok teşekkürler.amin inşallah.darısı isteyen herkese inşallah.Allah cocugunu size bagislasin yani sen tecrübelisin masallahh insallah kizin gibi saglikli yine cocugun olur
evet ynede istiyorlar bnmde tam bu yuxmzden kafam karskMasallaheastnbull sana yaa cok sevindimm ferdayda ayni haftalardasiniz ..valla sen boyle yazinca dogal deneyip sonra aminosentez yaptirip duruma gore hareket etmek istedim birden...masallah hic beellide etmediniz....bide kizlar PGT li bile olsa aminosentez istiyomus doktorlar kesin emin olmak icin okadar cileyi cek yinede aminosentez yaptir yoksa fikirlerim degisiyo galiba