- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #37.081
Çok ağrı olmaz inşallah..yumurtalar toplandıktan sonra çok yüksek bir ihtimal değil tabi ama çok yumurtan toplanınca oluyormuş ben de yaşayarak öğrendim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ağrı olmaz inşallah..yumurtalar toplandıktan sonra çok yüksek bir ihtimal değil tabi ama çok yumurtan toplanınca oluyormuş ben de yaşayarak öğrendim.
Canm hiç bişey kalmamış..Allah emeklerini araya vermesin.Bu defa olacak olacak..Hayırlı haberlerle gel canım..benimde pazartesi transferim var..iğneler balon gibi şişiriyor..ben patlayacaktım nerdeyse:)ama toplamadan sonra günde iki buçuk üç litre su içmeni Söylüyorlar ..bı şekilde ödemi atıcaz ohss olmıcazz..aklında olsun..
Güzel haberlerini bekliyoruz canım..:))Kizlar ohss kullandığımız ilaçların yan etkisi galiba fazla doz kullanıldığında olur diye yazıyor ilacın prospektüsünde hatta okuduğum bi yazıda Yumurtalar 14mm nin üstünde ise ikiz olma ihtimali yüksekmiş yumurtalarijiz nasıl kontrollerde benim de pazartesi yumurtalar toplanacak inşallah heyecanliyim sağlıklı embriyolarimiz olur sağlıkla hayurla yavrularimiza kavusuruz hepimiz
Seninde hayurlisiyla trasferin olsun bebislerin tutunsun sana sağlıkla sl kucağına inşallah toplama işleminden sonra ertesi gün normal hayata dönebilir miyiz ki işe gidebilirmiyim mesela nasıl geçti o gününuzHayırlı haberlerle gel canım..benimde pazartesi transferim var..iğneler balon gibi şişiriyor..ben patlayacaktım nerdeyse:)ama toplamadan sonra günde iki buçuk üç litre su içmeni Söylüyorlar ..bı şekilde ödemi atıcaz ohss olmıcazz..aklında olsun..
Kesin başlanır mi bişey diyemiycem sen başla vitaminlerine benim Dr da d3 vitamini baslamami söyledi o ay da başladık tedaviyeKızlar rahim filmi sonucunu haftaya alıcaz,duruma göre ilk adetimle tedaviye başlicaz ama dün dr imom omega verdi.Bu kesin ilk adetle başlayacağımızı mı gösteriyor?Hani belli olmasa şimdiden bu ilacı verir mi ki?
Bugün başladım canım,senin iğneyle tedaviden itibaren yumurta toplanmasına kadar ne kadar zaman geçti canm?Sanırım 15 gün falan oluyor değil mi?Bir de yumoş toplanacağı zaman anestezi veriliyor mu?Kesin başlanır mi bişey diyemiycem sen başla vitaminlerine benim Dr da d3 vitamini baslamami söyledi o ay da başladık tedaviye
İnşallah sağlıcakla alırsın yavrularını kucağına canım..Kesin başlanır mi bişey diyemiycem sen başla vitaminlerine benim Dr da d3 vitamini baslamami söyledi o ay da başladık tedaviye
Amin hepimizin sonu hayırlı olsun inşallah eşimde ve bende genetik problem var tasiyiciyiz ikimizde bevegimiz hasta doğuyor o yüzden pgt yapılacak benim e2 yüksek gelmiş catlatma iğnemi değiştirdi drum bu gece vurucam gidip onu degustirmem lazimBenim toplamadan sonra biraz ağrım oldu..uzun sürmedi ama..korkma..çalışıyorsan bir iki gün izin alıp dinlensen iyi olur canım..dinlenmen için diyorum yoksa normal hayatına devam ediyorsun..sonu hayırlı olur inşallah canım ..problem neydi sizde
Bilmyorum canm,haftaya salı dediler.Zaten o güne randevu da vermişlerdi.Ohhs anlamış oldum,enazından tahmin ediyorum artık nasıl bişey olduğunu. İnş olmaz tabi.İnşallah bebişlerin sana sıkıca tutunsun.İki haftaya burda mutluluk haberlerini okuyacağımıza inanıyorum canım.Hayat rahim filminin sonucunu neden hemen söylemediler..bana vitamin fln vermemişti..sadece folbiol başlamıştım
Sevgili hiç tanışmadığım arkadaşlarım, kaderdaşlarım, kimseyle konuşmadığım sırlarımı paylaştığım Can'larım. Aylardır bu haberi verebilmek için ne sabırsızlıklar yaşadım bilemezsiniz. Bu sabah aldığım Mutlu haberle sizlere hamile olduğumu müjdelemek istiyorum.
Yaklaşık 22 haftalık hamileyim. 15 şubatta yapılan amniyosentizin sonucunu bekliyordum. Nihayet bu sabah hayırlı haberi aldık.
Allah izin verirse benim gibi taşıyıcı olan bir oğlum olacak.
Hepinize ettiği dualar ve can yoldaşlığı için teşekkür ediyorum. Hepimiz kucaklarımızı dolduracağız inşallah.
Allah hepinizin dualarını kabul etsin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Amin.