Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

1tane embriyo vardı zaten eşimin ve benim kromozom larımız temiz embriyo da sıkıntı çıktı
Hayırlısı olsun canım sağlıksız olan bir bebeğin olmasını inan istemezsin çünkü benim iki defa öyle basima geldi ve bebrklerimi kaybettim şu an da pgt ye girenlerin sağlıklı olmasını bekliyorum olmazsa da tüm gücümüzü toplayıp devam edeceğiz tedaviye sende inşallah imkanlar doğrultusunda ne zaman hazır hissedersen tekrar Başla hayırlısıyla

Benim zaten normal yolla 5tane hamileliğim var zaten tekrarlayan gebelik kayıplarından dolayı pgt ve tüp bebek önerildi bilmiyorum ama çok zor ben benlikten çıktım artık ne yapacağımı bilemiyorum allah herkese yardım etsin
Bu yazını okumadan yazmıştım çok geçmiş olsun seninde kayıpların varmış Allahım güç sabır versin

Kızlar pes etmek yok amacimiz zaten saglikli bebek dogal yolla olanlar saglikli olmadigi icin kaybettik dusuk oldu haydi yola devamm saglikliyi bulana kadar.. Svdmrl senin ve esinde sorun yok ama sizden olan birlesimdeki bebekler sorunlu oliyo demek. Daha cok yumurtayla sansini yukseltebilirsin

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar kafam çok karışık tedaviye başlarken doktor 20 tane yumurtan var dedi çok sevindim birde 6tane toplandı şok oldum ve 1 tane döllendi yani inme indi hiç birşey anlayamadım arkadaşlar daha tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz

deepliner deepliner ben bu arada içimdeki sesi ve seni dinleyip bu ay normal deneyeceğim.. madem gebelik için bu kadar şansım var bu ay, değerlendireceğim.

eşimdeki morfoloji sorunundan dolayı 2,5 sene hiç hamile kalamamıştım. belki kızım gibi Rabbim sağlıklısını gene nasip edecek.
Masallll hadi bakim kiz valla ikiz ücüz bile sansin var

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar kafam çok karışık tedaviye başlarken doktor 20 tane yumurtan var dedi çok sevindim birde 6tane toplandı şok oldum ve 1 tane döllendi yani inme indi hiç birşey anlayamadım arkadaşlar daha tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Canim 20 yumurtan var deyip de 6 tane nasil toplandi anlamadim ben. Nerede yaptirdin tedavini canim

canım ilk kontrolde kaç yumurta varsa aslında o kadar toplanıyor. ilk denememde 7 diye başladık 7 toplandı 5 sağlıklı vardı 4 döllenmişti. şimdi 9 diye başladık dün hala 9du iptal kararı vermek zorunda kaldık, 2 tanesi önden gidiyordu kaliteyi riske atmak istemedi drum. acaba seninde bu 6tanesi erken gelişip toplamaya mı geçtiler.

bakalım göreceğiz inşallah birlikte. Allahım hayırlı sağlıklı olacaksa nasip etsin...

bir deli cesareti geldi walla :) dua et bana
Kız etmemmi duamdasin bende hap kullaniyorum korunmak icin yaa bi sekilde hamiş kalanlar olmus kadin 18. Haftasinda ogrenmis her ay regli olmus bilememis hamiş oldugunu aay bi korku dustuki icime bi test alcan gecikmemde oldu bu ay sonra regli olsum ama cok az ve kisa surdu Allah korusun yaa

Kız etmemmi duamdasin bende hap kullaniyorum korunmak icin yaa bi sekilde hamiş kalanlar olmus kadin 18. Haftasinda ogrenmis her ay regli olmus bilememis hamiş oldugunu aay bi korku dustuki icime bi test alcan gecikmemde oldu bu ay sonra regli olsum ama cok az ve kisa surdu Allah korusun yaa
sana bişey daha diyim iyice kork o zaman, ofiste bi arkadaşım doğum kontrol hapını sadece 1 kez unutmuş ertesi gün ikisini de içmiş ama şimdi kızı 8 yaşında :) Rabbim verecekse engel tanımıyor

Ayy 18.ayda insanın Karnı şişmez mi hadi adet olmadı da ne bilim bi değişiklik hisseder insan:)

Ayy 18.ayda insanın Karnı şişmez mi hadi adet olmadı da ne bilim bi değişiklik hisseder insan:)
ay var var benim tanıdığım eşimin dayısının karısı, aşırı kansızlık teşhisi konuluyor kadına, acil hastaneye kaldırılıyor, kansızlık sebebi hamilelik çıktı 5 aylık hamileymiş haberi yok, çok kilolu bir kadındı ama yeniden kilo aldıysa da farkedilmedi o yağları arasında.

sana bişey daha diyim iyice kork o zaman, ofiste bi arkadaşım doğum kontrol hapını sadece 1 kez unutmuş ertesi gün ikisini de içmiş ama şimdi kızı 8 yaşında :) Rabbim verecekse engel tanımıyor
Masal deme oyle cok korktum valla kiz cok duydum bende benim resmen adetlerim kesildi olmuyo gibiyim yaa cok korktum yaa :(((

Peki bilmediğim için soruyorum doğum kontrol hapını ilişkiye gir girme hergün mü alıyorsun..bi unuttun o gün ilişkiye girince mi hamile kalınıyor :)

Peki bilmediğim için soruyorum doğum kontrol hapını ilişkiye gir girme hergün mü alıyorsun..bi unuttun o gün ilişkiye girince mi hamile kalınıyor :)
21 gün kullanıp 7 gün ara veriyorsun.. ilişkiye girip girmemenle alakalı değil, senin yumurtlamanı engelliyor.. bende bir dönem kullanmıştım. 21 gün kullandıktan sonra 3-4. gün adet oluyorsun, adet bitmeden ikinci kutuya başlıyorsun.. unutursan aklınageldiğinde hemen unuttuğunu alman gerekiyor :)

Masal deme oyle cok korktum valla kiz cok duydum bende benim resmen adetlerim kesildi olmuyo gibiyim yaa cok korktum yaa :KK43:((
6-7 ay kullandıktan sonra 2-3 ay ara vermek gerekiyor, uzun süreli kullanımda kanaman neredeyse hiç kalmıyor. ne zamandır aralıksız kullanıyorsun ki? dinlendirmen lazım bedenini, uzun aman kullanırsan zararı oluyor diye biliyorum. ben 2 sene kullanmıştım, 7-8 ay hap - 2-3 ay kendimiz korunmuştuk

Kizlarr transfer olmayı beklerken yukaridaki bahsettiğiniz hsplardan kullanmam gerektiğini öğrendim opu dan sonra kistlerim olmuş ohss olurmuyum diye korkarken bu geldi başıma Allahım yardimcimiz olsun bu sayfada da kimsede duymadım varmiydi benim gibi olan hayat_gun hayat_gun benimde tedavi ertelendi

Kizlarr transfer olmayı beklerken yukaridaki bahsettiğiniz hsplardan kullanmam gerektiğini öğrendim opu dan sonra kistlerim olmuş ohss olurmuyum diye korkarken bu geldi başıma Allahım yardimcimiz olsun bu sayfada da kimsede duymadım varmiydi benim gibi olan hayat_gun hayat_gun benimde tedavi ertelendi
Geçmiş olsun canım opudan dolayı mı kistlerin olmuş?Tedavisini görüp öyle transferini olacaksın galiba.Ahh bu süreçte daha neler yaşayacağız.Daha tedaviye geçmedik ama geçtiğimiz zaman yolunda gidecek mi sorun çıkacak mı diye düşünmüyorum değil..o_O

Canm benm de ilk aylarda 4-5 buyuk yumurtam vardi ilac etkisi ile sonradan buyumusler AMA hicte tedaviyi yarida kesilmedi hatta hamileligmn ilerleyen zamanindda kendi kendilerine kaybolcagi soylendi ve oylede oldu 3.ayimda kayboldular

6-7 ay kullandıktan sonra 2-3 ay ara vermek gerekiyor, uzun süreli kullanımda kanaman neredeyse hiç kalmıyor. ne zamandır aralıksız kullanıyorsun ki? dinlendirmen lazım bedenini, uzun aman kullanırsan zararı oluyor diye biliyorum. ben 2 sene kullanmıştım, 7-8 ay hap - 2-3 ay kendimiz korunmuştuk
Canim bir senedir kullaniyaorum yaa biraksammi acaba ama hemsire biraktigin an hamile kalirsin dedi

Back
X