Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm benm de ilk aylarda 4-5 buyuk yumurtam vardi ilac etkisi ile sonradan buyumusler AMA hicte tedaviyi yarida kesilmedi hatta hamileligmn ilerleyen zamanindda kendi kendilerine kaybolcagi soylendi ve oylede oldu 3.ayimda kayboldular
Yumurtami vardi kistmi vardi

Arkadaşlar bizim karyotiplrimizde bir problem yok tekrarlayan gebelik kayıpları nedeniyle embriyo pgt ye gitti 15 gün sonra sonuç çıkacak çok korkuyorum lütfen benim gibi olanlar bana yardımcı olabilirler mi lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Merhaba canım benimde busefer pgt yapıldı.bu 6.deneme olacak.sonuç birgün sonra çıkıyor.15 gün sonra niye.benim 7 embriyodan 1 sağlıklı çıktı.

Kızlar konu komşu etraf akraba eş dostlara::)))hamileliklerinizi tüp dediniz mi ..ben insanlarada sinir oluyorum .. Ya da demeyi düşünüyormusunuz ..gerçi siZler bana göre yeni evli sayılırsınız:) şimd başlar millet tedaviylen mi oldu fln niye saklasın birde millete laf anlat demi :)
Ben bir tanesini söylemiştim malesef her kafadan farklı yorum ve saçma sapan sorular gelmisti:KK47:bu yüzden herkese doğal de en en mantiklısı bence:rolleyes:

Kizlarr transfer olmayı beklerken yukaridaki bahsettiğiniz hsplardan kullanmam gerektiğini öğrendim opu dan sonra kistlerim olmuş ohss olurmuyum diye korkarken bu geldi başıma Allahım yardimcimiz olsun bu sayfada da kimsede duymadım varmiydi benim gibi olan @hayat_gun benimde tedavi ertelendi
opudan sonra ertesi gün falan nasıl hissettiniz ben biraz halsiz ve alt karın yumurtalık bölgemde gerginlik hafif acı hissediyorum

Tedavisi ertelenen arkadaşlarım üzülmeyin, olumsuz olacağına bekleyin. Zaman'ı var demekki. Doğal deneyeceklerse tavsiyem vücudunuza güvenin arkadaşlar. Geçmişten bir yığın arkadaş hastalık taşımasına rağmen sağlıklı bebek dünyaya getirmişler. Ben hep neden olmasın dedim. Çok büyük stres ama Napalım. Bizimde sınavımız buymuş.

Yumurtami vardi kistmi vardi
Buyuk yumurta kistlesmis gebelik icin Muayene olunuyor ya basta alttan bakmisti ozaman farkedildi onlar kaybolana. Kadar da hep Muayene ye gttigmde alttan bakildiki durum NE diye 3.ayin basinda kayboldular

kızlar benim tedavi iptal edildi.. ama yıkılmadım, hazırlamıştım kendimi buna..

doktorum, amacımız sadece bebek elde etmek değil, bugün adetin 10. günü ve yumurtlamak üzeresin dedi 2 serseri yumurta çatlarsa geridekileri bozar dedi, iki ay sonra uzun protokol deneyeceğiz, ilaçlara çok fazla ve hızlı tepki verdiğimi söyledi. mayıs & haziranda tekrar deneyeceğiz..

ayrıca bu ay ortalama 7-8 gün boyunca her gün bile yumurtlamamın olabileceğini söyledi.. adete kadar ilişkiyi yasakladı.

walla aklımdan bu ay gebelik şansım bu kadar yüksekken normal denemek geçmiyor değil..

her şey bizim için, bazen şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır.
Benimde aklımdan normal denemek geçti.tabi dr da yasaklamış ...hayırlısı

Tedavisi ertelenen arkadaşlarım üzülmeyin, olumsuz olacağına bekleyin. Zaman'ı var demekki. Doğal deneyeceklerse tavsiyem vücudunuza güvenin arkadaşlar. Geçmişten bir yığın arkadaş hastalık taşımasına rağmen sağlıklı bebek dünyaya getirmişler. Ben hep neden olmasın dedim. Çok büyük stres ama Napalım. Bizimde sınavımız buymuş.
Kız eastnbll sen geliyosun giriyosun yaziyosun hemen fikrim degisiyo dogal mi denesem diye sonra gidiyosun merkez aramaya basliyorum geliyosun bu sefer amino sentez bakiyorum yada yeni cikmis hormany testti 100%100 garantili test

drum vücudu dinlendirmeyi tercih etti transfer yapma taraftarı değilim dedi bende geç olsun güç olmasın diyenlerdenim bunca yıldır bekliyorum bir ay daha beklerim sonumuz güzel olsun inşallah Hylhyl1 Hylhyl1 şimdi bu kistler aslında yumurtaların kendini bilmezce büyümesi mi diyorsun yani eee onları toplamadılarda kaldı mı yani sanki yumurta olsa çatlardı diye düşündüm demek senin kendiliğinden geçti hiç kanaman falan oldumu peki kistler kendiliğinden patlayıp kanama falan yaparmı ki neyse ya hayırlısı çok da fazla düşünmek istemiyorum biran önce düzelsinde bebişleri alayım göbüşe :anneadayı:
B beyaz32 hemen hissetmedim opuyu 14ünde oldum bugün adetimin ikinci günü drum bi muayene ol dedi zaten bekliyormuş anladığım kadarıyla kist oluncada ertelendi geçmiş olsun sanada sağlıklı embriyoların olsun inşallah

drum vücudu dinlendirmeyi tercih etti transfer yapma taraftarı değilim dedi bende geç olsun güç olmasın diyenlerdenim bunca yıldır bekliyorum bir ay daha beklerim sonumuz güzel olsun inşallah Hylhyl1 Hylhyl1 şimdi bu kistler aslında yumurtaların kendini bilmezce büyümesi mi diyorsun yani eee onları toplamadılarda kaldı mı yani sanki yumurta olsa çatlardı diye düşündüm demek senin kendiliğinden geçti hiç kanaman falan oldumu peki kistler kendiliğinden patlayıp kanama falan yaparmı ki neyse ya hayırlısı çok da fazla düşünmek istemiyorum biran önce düzelsinde bebişleri alayım göbüşe :anneadayı:
B beyaz32 hemen hissetmedim opuyu 14ünde oldum bugün adetimin ikinci günü drum bi muayene ol dedi zaten bekliyormuş anladığım kadarıyla kist oluncada ertelendi geçmiş olsun sanada sağlıklı embriyoların olsun inşallah
Yumurta toplamada belli boyuta gelenler toplanmiyormu canm cok minik olanlar kaliyor diye biliyorum bNa ilac sonradan da etki etmis kalan minikler buyumus hic kanama lekelenme yasamadim hafif agrilar oluyordu o kadar bende bebislerdir diye yorumluyordm doktorda sasirdi agrin olmuyormu cok fazla dedi yok dedm hafif kontrole 3 haftada bi gidiyorm zaten bakti hep olctu takip etti 3.ayimn basin da da kayboldular erimisler kendi kendilerine

Anladım canım bu ilaçlar bizim kimyamızı bozdu bi an önce normale dönüp tedavimize devam ederiz inşallah
maşallah sende 18.haftana gelmişsin hareketlerini hissediyorsundur artık Rabbim tamamına erdirsin tüm tedavi olan arkadaşların tedavileri en güzel en sorunsuz şekilde devam etsin hayırlısıyla bebeklerini kucağına alsınlar inşallah

Kız eastnbll sen geliyosun giriyosun yaziyosun hemen fikrim degisiyo dogal mi denesem diye sonra gidiyosun merkez aramaya basliyorum geliyosun bu sefer amino sentez bakiyorum yada yeni cikmis hormany testti 100%100 garantili test

Alemsin ya :) peki bişey Sorcam seninle eşinin genetiği temizse amniyosentezde neye bakacaklar sizde?

Alemsin ya :) peki bişey Sorcam seninle eşinin genetiği temizse amniyosentezde neye bakacaklar sizde?
Tamam biz de sorun yok ama genetik hasta cocugum var kardesinde cikmasin diye yapiyorum aminodada ona bakilcak sagliklimi diye

Tamam biz de sorun yok ama genetik hasta cocugum var kardesinde cikmasin diye yapiyorum aminodada ona bakilcak sagliklimi diye

He sadece şuan çocuğunda olan hastalığa bakılacak. Anladım Cnm zor biraz ya. Başka hastalıkta olabilir o Zaman Allah korusun. Nasıl bilebilirler ki, binlerce genetik hastalık var.

He sadece şuan çocuğunda olan hastalığa bakılacak. Anladım Cnm zor biraz ya. Başka hastalıkta olabilir o Zaman Allah korusun. Nasıl bilebilirler ki, binlerce genetik hastalık var.
Bu hormany testi sadwce anneden kan alinip yurt disina gidiyomus bir haftada cikiyomis ve sonuc kesin fetal dna dizilimi felan herseye bakiliyomis 11 haftalikken olurmus

Bu hormany testi sadwce anneden kan alinip yurt disina gidiyomus bir haftada cikiyomis ve sonuc kesin fetal dna dizilimi felan herseye bakiliyomis 11 haftalikken olurmus

Anladım Cnm ama o teste sadece belirli kromozomlara bakılıyor. Bizim bile kromozom yapısal bozukluk olduğu için harmony önerilmiyor direk amniyo öneriliyor Cnm. İyice araştır. Yada kesin bir tanın olmadığı için bence doğal deneme. En azından pgt de hem kromozomlara bakılır hemde şuan çocuğunda olan hastalığa. Doğal denersen amniyoyu beklemen gerekecek 16-17. Haftalara kadar.

Back
X