• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çalıkuşu masalın emriyolar genetiğe gitti.. Sağlıklı haberi bekliyoruz inşallah..masal hangi laboratuvara gidiyor emriyolar

Arkadaslar bana fikir verin nolur ya .. ne yapacağimi bilmiyorum..Bizim erkek problemi ve hateketlilik kötü ..morfoloji normal dedi doktor..2 deneme yaptık 3.gun embriyosuydu malesef negatif..2 .denemede histeroskopi yapıldı rahim iyi dedi..bu 3.denemem dun opu oldum,sadece 4 yumurtam oldu :KK43: 3 . Dollenmis en iyi ikisini gene 3. Gun trasfer edicez dedi embriyolog .. doktor genetik tani yapabiliriz demisti ama 5 gune gelmesi lazim..sonra embriyolok doktorunuzla konusalim yarin haber veririz dedi..muhtenelen embriyo az riske atmak istemiyorlar..zaten tutacaksa 3 . Gun tutar diye dusunuyorlar galiba ..yani elimde 2 emriyo var simdiye kadarki denemelerde genetik hic bir sey yapilmadi..elimde hicbir embriyo kalmamasini goze alip test yaptirsammi bilemedim..daha once hic hamilelik veya dusuk yok..ama yasim 38 buda bir etken olabilir ama doktor cokta gec degil diyor.,genetikten saglam gelsede tutmayabiliyor ..kafamm çok karişik ya :( :( :(

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.benim de gectigimiz ay transferim oldu pozitifti fakat dis gebelikmis malesef mutlulugum kisa surdu.bahceci umutta yaptrdim.esim de ciddi bir sperm sorunu var o yuzden dr diger denemede embryo dna testi. Rahim filmi ve kan pihtilasma testi yaparz demisti.daha cok zamanim var ama zaten kndmi herkesten soyutladim bir sonraki tedawiyi dusunmezsem hepten kotu olacagim.bu embryo dna testi pgt mi oluyor sureci ve maliyeti bilmiyorum.yardimci olursanz sevinirim.Saglikla sewgiyle kalin
Canim benimde erkek kisırligi ve iki negatif denemem var..bu 3 . Denemem dün opu oldum 4yumurta ve döllenen 2 embrıyom var..3 .gun trasfer edelim dediler ama doktor onceki konusmamizda genetik test olabilir demisti ama emriyo sayim az napcami bilemedim elimde embriyo kalmayabilir ..

Kizlarr bi arkadas vardi cvs de mozikbturner cikmisti aimdi amino sentez sonucu bekliyodi merak ettim kimdi o ne oldu acaba

Evet ikinize genetik test yapılacaktır canım..kromozomlara bakılıyor kromozom bozukluğu varsa emriyolar genetiğe gidip sağlıklı olanlar seçilip transfer yapılıyor..maliyeti hastaneye göre değişiyor bilmiyorum canım..ben Antalya'da tedavi gördüm emriyo başına 500 dolar verdik biraz maliyetli bi süreç
Kromozom testi bu kan alip yapilan test dimi.bir arkim tup bebek oncesi esiyle kan vermisti 3 haftayi bulmustu sonuc.orada sikinti yoksa pgt ye gerek yok mu demek yani.cok tesekkur ederm cewabin icin

Evet ikinize genetik test yapılacaktır canım..kromozomlara bakılıyor kromozom bozukluğu varsa emriyolar genetiğe gidip sağlıklı olanlar seçilip transfer yapılıyor..maliyeti hastaneye göre değişiyor bilmiyorum canım..ben Antalya'da tedavi gördüm emriyo başına 500 dolar verdik biraz maliyetli bi süreç
Kromozom testi bu kan alip yapilan test dimi.bir arkim tup bebek oncesi esiyle kan vermisti 3 haftayi bulmustu sonuc.orada sikinti yoksa pgt ye gerek yok mu demek yani.cok tesekkur ederim cewabin icin

Canim benimde erkek kisırligi ve iki negatif denemem var..bu 3 . Denemem dün opu oldum 4yumurta ve döllenen 2 embrıyom var..3 .gun trasfer edelim dediler ama doktor onceki konusmamizda genetik test olabilir demisti ama emriyo sayim az napcami bilemedim elimde embriyo kalmayabilir ..
Canimm Rabbim yardim etsinnn.bnim 2.gun embryosuydu tuttu cok sukur
Bnde cok uzuluodum 2.gun diye ama dr sperm kalitesinden dolayi korkuyorum en iyi ortam anne rahmi demisti .ama malesf bnim de disgebelik oldu.insallahh seninkiler tutunurrr sonu guzel olur.peki sizn esinzle kromozom testnz yapildi mi.yani bn tam bilmiyorum kromozomda siikinti varsa mi pgt yapiliyor.

Bnde cok uzuluodum 2.gun diye ama dr sperm kalitesinden dolayi korkuyorum en iyi ortam anne rahmi demisti .ama malesf bnim de disgebelik oldu.insallahh seninkiler tutunurrr sonu guzel olur.peki sizn esinzle kromozom testnz yapildi mi.yani bn tam bilmiyorum kromozomda siikinti varsa mi pgt yapiliyor.
Canim o degıl benim dediğim tup bebek yapıp döllenme olduktan sonra ebmriyo3 . Gune gelince pgt yapilabiliyor..bir de ayni genetik taninin bir tik ustu olan cgh var.ama cgh icin embriyo 5 . Gune gelmesi lazim ..pgt ve cgh nin farki pgt de embiriyo nun sadece belirli kromozomlarina bakiliyor ama cgh de hepsine bakiliyor..ben cgh istiyorum ..ama embriyo sayim az elim bosta kalabilir ..test icin 5 gune gitmesi lazim gitmeyebilir bunlar risk napcam bilmiyorum ..

Slm evet kızlar hamdolsun tuttu çok şükür İsteyene dileyene Rabbimiz nasip etsin Şunu hiç unutmayın Nasip nerde ne zamansa onu bekliyorsunuz
aaaayy çok sevindim yaaa darısı başımıza inşallah tüm bekleyenlerin. sağlıkla devam etsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.

Cnm tüp bebekte nasıl dış gebelik oluyor ya? Zaten olması gereken yere yerleştirmiyorlarmı embriyoyu?

Kromozom testi bu kan alip yapilan test dimi.bir arkim tup bebek oncesi esiyle kan vermisti 3 haftayi bulmustu sonuc.orada sikinti yoksa pgt ye gerek yok mu demek yani.cok tesekkur ederm cewabin icin
Evet Canım kandan bakılıyor devlet hastanelerinde sonuç geç çıkıyor.. Malesef çiftlerde genetik bi problem yok bile bazen birleşince emriyolar sağlıksız olabiliyormuş.. Burda öyle Olan arkadaşlarda var.. Aslında yaptırmak en iyisi canım her halükarda zaten maddi sıkılıyorsun ama herşeyi tam yapmış olursun en azından içiniz rahat eder

Her şey vakti saatine esir 24 lü kromozomlara bakılmıştı BAHÇECİ KLİNİĞİNDE
İstanbul'da 6 tane temiz çıkmıştı Hiç biri tutunmadı
Ankara'da 6 tane blast oldu 3 tanesinin kromozomu bozuk çıkmış 46 kromozoma bakılmış 3 tane temizden 2 si yerleştirildi Hamdolsun tuttu Cuma günü yüzü suyu hürmetine buradaki arkadaşlarımızıda nasip olsun Benim gibi olanlarında kucağına versin

Back
X