• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm tüp bebekte nasıl dış gebelik oluyor ya? Zaten olması gereken yere yerleştirmiyorlarmı embriyoyu?
Canim tup bebekte dis gebelik daha yuksek olasilik.cunku embryo bir siwi araciligyla yerlestriolr o sivi malesf embryoyu daha ileriye goturebiliyormus.aslinda transferde cok guzel yere gitti merak etmeyin gebe kalacaksnz demisti hemsre.ayrica kullandigimz progesteron hormonu da dis gebelik riskini arttriyormus.

Evet Canım kandan bakılıyor devlet hastanelerinde sonuç geç çıkıyor.. Malesef çiftlerde genetik bi problem yok bile bazen birleşince emriyolar sağlıksız olabiliyormuş.. Burda öyle Olan arkadaşlarda var.. Aslında yaptırmak en iyisi canım her halükarda zaten maddi sıkılıyorsun ama herşeyi tam yapmış olursun en azından içiniz rahat eder
Insan okudukca ici daha cok karariyor.ben 9.gun guzel haberi alinca yinede hergun betaya baktriordum etrafmdakiler sasiriyordu ne geregi var diye.onlara gore hamileydim ama insan icine girince baska oluyor iste her asamasi zor ve stresli oluyor tup bebegin.

Arkadaslar merhaba Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.benim de gectigimiz ay transferim oldu pozitifti fakat dis gebelikmis malesef mutlulugum kisa surdu.bahceci umutta yaptrdim.esim de ciddi bir sperm sorunu var o yuzden dr diger denemede embryo dna testi. Rahim filmi ve kan pihtilasma testi yaparz demisti.daha cok zamanim var ama zaten kndmi herkesten soyutladim bir sonraki tedawiyi dusunmezsem hepten kotu olacagim.bu embryo dna testi pgt mi oluyor sureci ve maliyeti bilmiyorum.yardimci olursanz sevinirim.Saglikla sewgiyle kalin
Canım oluşan embriyolar
Doğru 6 ta neydi sanırım masalinkiler eminim temiz bir kac tane dönecektir.
canım 7 tane CGH için gitti, Genetiks de yapılıyor genetik. ama beklemek çok sıkıcı

BuketAk38 BuketAk38 çok şaşırdım dış gebelik olayına. Neyse önemli olan netice. Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ve buradaki tüm arkadaşlarıma tabiki.

Her şey vakti saatine esir 24 lü kromozomlara bakılmıştı BAHÇECİ KLİNİĞİNDE
İstanbul'da 6 tane temiz çıkmıştı Hiç biri tutunmadı
Ankara'da 6 tane blast oldu 3 tanesinin kromozomu bozuk çıkmış 46 kromozoma bakılmış 3 tane temizden 2 si yerleştirildi Hamdolsun tuttu Cuma günü yüzü suyu hürmetine buradaki arkadaşlarımızıda nasip olsun Benim gibi olanlarında kucağına versin
Allah tamamına erdirsin kıymetli bebekler zor oluyor

Her şey vakti saatine esir 24 lü kromozomlara bakılmıştı BAHÇECİ KLİNİĞİNDE
İstanbul'da 6 tane temiz çıkmıştı Hiç biri tutunmadı
Ankara'da 6 tane blast oldu 3 tanesinin kromozomu bozuk çıkmış 46 kromozoma bakılmış 3 tane temizden 2 si yerleştirildi Hamdolsun tuttu Cuma günü yüzü suyu hürmetine buradaki arkadaşlarımızıda nasip olsun Benim gibi olanlarında kucağına versin
Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin..Benimde bu 3 . Denemem trasferi bekliyorum..Bizim erkek kisirligi..buda tutmazsa CGH yaptirmayi dusunuyorum ama yaşim 38 oldu ve herseferinde yumurta sayım düşüyor ..senın problem neydi genetik inceleme önceki denemelerde tutmadi diyemi yaptırdın ??Ben Ataşehir memorialde tedavi oldum hepsini..sen hangi hastahanende tedavi oldun ve getetik inceleme nerede yapıldı?? ve genetik için ne kadar ücret ödedin ??masallah ebriyoların baya çok olmuş yaşin gençmi??.çok soru sordum ama bu genetik işlerini çok merak ediyorum..Beni bilgilendirirsen çok sevinirim

Canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin..Benimde bu 3 . Denemem trasferi bekliyorum..Bizim erkek kisirligi..buda tutmazsa CGH yaptirmayi dusunuyorum ama yaşim 38 oldu ve herseferinde yumurta sayım düşüyor ..senın problem neydi genetik inceleme önceki denemelerde tutmadi diyemi yaptırdın ??Ben Ataşehir memorialde tedavi oldum hepsini..sen hangi hastahanende tedavi oldun ve getetik inceleme nerede yapıldı?? ve genetik için ne kadar ücret ödedin ??masallah ebriyoların baya çok olmuş yaşin gençmi??.çok soru sordum ama bu genetik işlerini çok merak ediyorum..Beni bilgilendirirsen çok sevinirim

Bizim sorunumuzda sperm az morfolojik yapısı bozuk
Çok kaliteli embriyo transferine rağmen tutunma olmayınca bide 4. Denemem tutmuştu düşük oldu İstanbul Bahçecide ACGH yapılmasına karar verildi Doktor değişikliğine karar verdik ve
Ankara tıp fakültesinde Cebeci'de Prof MURAT SÖNMEZER Doktorum gayet memnun kaldık Doktor gayet rahat biri seni de rahatlatıyor işlemlerini HRS KADIN HASTALIKLARI HASTANESİNDE YAPTI
Muayene ise tıp yada özel yerinde 18.5 milyar gitti bizim gitme gelme yeme içme 20 milyarın üzerine çıktı. 3. İlaç raporu Hakkı'mızı kullandığımız halde durum bu
YAPILAN UYGULAMALAR VE ÖDEDİKLERİMİZ
Yapay rahim uygulaması
Lenfosit aşısı
Tese , Yumurta toplama ücreti
46 lı kromozom testi
Dondurma ve çözdürme ücreti
Transfer ücreti VE ilaçlar
Arkadaşım 40 yaşındaydı son yumurtasıyla 24 lü kromozom testinden geçti ve öyle yerleştirildi şuan 1 kızı var Rabbimiz ol desin yeterki DOKTOR SADECE VESİLE EN İYİSİNE GİDERSİN YILLARCA OLMAZ SONRA SIRADAN BİR DOKTOR VESİLE OLUR
YAŞIM 33 çokta küçük sayılmamm

Son düzenleme:
Çok kaliteli embriyo transferine rağmen tutunma olmayınca bide 4. Denemem tutmuştu düşük oldu ACGH yapılmasına karar verildi Ankara tıp fakültesinde Cebeci'de Prof MURAT SÖNMEZER Doktorum gayet memnun kaldık Doktor gayet rahat biri seni de rahatlatıyor işlemlerini HRS KADIN HASTALIKLARI HASTANESİNDE YAPTI
Muayene ise tıp yada özel yerinde 18.5 milyar gitti bizim gitme gelme yeme içme 20 milyarın üzerine çıktı. 3. İlaç raporu Hakkı'mızı kullandığımız halde durum bu
Yapay rahim uygulaması
Lenfosit aşısı
46 lı kromozom testi
Transfer ücreti
Ve ilaçlar
Anladim canim dogrudur bizim hastahanede CHG icin ebriyo basina 400 dolar demisti,Ankaraya bir genetik merkexinde bakilacakti..ama su an elimizde olan 2 emriyo var..doktor bakicam dedi gelisimleri iyi devam ederse 5 . Gune goturucem yavaslarsa 3 . Gun trasfer edicekler..senin havuz sistemi oldumu embriyolari dondurup biriktirdinizmi??yoksa bir seferde elde edildimi??canim tavsiye edebilecegin sunu şöyle yap diyebileceğin yada kesinlikle şunu yapmayın diyebileceğin bişiy varmi???mesela eşim için sperm dna hasar testi var diyorlar siz yaptırdınızmi ,illaki yaptır diyebileceğin tavsiyelerin varsa yazarsan çok sevinirim..

Anladim canim dogrudur bizim hastahanede CHG icin ebriyo basina 400 dolar demisti,Ankaraya bir genetik merkexinde bakilacakti..ama su an elimizde olan 2 emriyo var..doktor bakicam dedi gelisimleri iyi devam ederse 5 . Gune goturucem yavaslarsa 3 . Gun trasfer edicekler..senin havuz sistemi oldumu embriyolari dondurup biriktirdinizmi??yoksa bir seferde elde edildimi??canim tavsiye edebilecegin sunu şöyle yap diyebileceğin yada kesinlikle şunu yapmayın diyebileceğin bişiy varmi???mesela eşim için sperm dna hasar testi var diyorlar siz yaptırdınızmi ,illaki yaptır diyebileceğin tavsiyelerin varsa yazarsan çok sevinirim..
Canım inşallah Hakkı'nızda hayırlısı olur.. Peki beşinci gün emriyolar kalırsa genetiğe gidecek gidemez üçüncü güne kalırsa gidemiyomuymuş peki neden

Canım bize havuz sistemi yapılmadı Tese yapıldı 12 yumurtam vardı Eşimin spermi adet olarak çıktıgı için acil tese yapıldı
Kesinlikle kromozom testi yaptır ama 5. Güne gidenlere yapılıyor diye biliyorum
3. Gün den sayısız hamile kalan var
Kalbini ferah tut Verirsende razıyım vermessende de İlk defa bu denememde tam teslim oldum Her şey teslimiyet

Çok kaliteli embriyo transferine rağmen tutunma olmayınca bide 4. Denemem tutmuştu düşük oldu İstanbul Bahçecide ACGH yapılmasına karar verildi Doktor değişikliğine karar verdik ve
Ankara tıp fakültesinde Cebeci'de Prof MURAT SÖNMEZER Doktorum gayet memnun kaldık Doktor gayet rahat biri seni de rahatlatıyor işlemlerini HRS KADIN HASTALIKLARI HASTANESİNDE YAPTI
YAPILAN UYGULAMALAR VE ÖDEDİKLERİMİZ
Yapay rahim uygulaması
Lenfosit aşısı
46 lı kromozom testi
Transfer ücreti VE ilaçlar
Arkadaşım 40 yaşındaydı son yumurtasıyla 24 lü kromozom testinden geçti ve öyle yerleştirildi şuan 1 kızı var Rabbimiz ol desin yeterki DOKTOR SADECE VESİLE EN İYİSİNE GİDERSİN YILLARCA OLMAZ SONRA SIRADAN BİR DOKTOR VESİLE OLUR
YAŞIM 33 çokta küçük sayılmamm
Canim senin doktorunda ozel sanirim sgk rapor hakkini nasil kullandin doktor yazsa ilaclarini karsilamaz.nasil faydalandin rapordan benimde raporum varda o yuzden.hastane ozel diye kullanamiyorum.birde dondurulmus transferimiydi

Son düzenleme:
Back
X