Pharmaton kullananlar burda mı?

kdf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
103
101
103
34
kızlar merhaba,
Bir süredir kendimi çok enerjisi düşük hissediyorum.iş yoğunluğum çok fazla artık ve sürekli hareket halinde olan ben uykudan uyanamıyorum.Normalde uzun saatler uyumayı sevmezken ,şimdi her fırsatta uyuyorum.kimyasal ürünleri hiç sevmem ama Pharmaton enerji destekleyici olarak kullansam diyorum? Kullanan faydasını gören var mı? Kilo yapar mı?

Ben kullanmadim. Kullananida tanimiyorum ama eşim saglik ocagindaki aile hekimimize sordu. Kulkansam sıkıntı olur mu diye dr de sıkıntı olmaz. Onlar enerji veriyor. Ekstra vitanmin dedi. Ben kullanmadim ama kulkanan arkadaslarim var. Kullanabilirsin dedi. Bilmiyorum senin icinde referans olurmu...
Ama biraz pahalıymis. Kutusu 90 mi 100 tl mi ne.

Vitamin degerlerinize baktirin. Muhakkak ihmal etmeyin. Bende bütün hepsi dipte çıktı mesela. Bir sürü vitamin ilacı ve öğlen var.

kızlar merhaba,
Bir süredir kendimi çok enerjisi düşük hissediyorum.iş yoğunluğum çok fazla artık ve sürekli hareket halinde olan ben uykudan uyanamıyorum.Normalde uzun saatler uyumayı sevmezken ,şimdi her fırsatta uyuyorum.kimyasal ürünleri hiç sevmem ama Pharmaton enerji destekleyici olarak kullansam diyorum? Kullanan faydasını gören var mı? Kilo yapar mı?

Kullandım, enerji artışı filan olmadı. Kilo da yapmadı.

Ben de kullandım ama faydasını hiç göremedim.Mide ağrısı da cabası.
Ben supradyn all day kullandım ondan çok çok memnun kaldım,özellikle bu sene çok yoğun çalıştım ve ayakta kalmamı sağladı diyebilirim.

Bence bir tahlil yaptirin ,troid ,kansizlik ,b12,eksiklighi gibi bisi olabilir

Back
X