Philips lumea hakkinda

Uniqueangel

Bi kahve alayım sade olsun...
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
665
739
36
Haminlar merhaba.ben suan bu alete takmis durumdayim ama cok kararsizim.birkac yorum okudum. Bazi arkadaslar tuyleri uyuttugunu daha sonrasinda daha canli ciktigini.surekli kullanmak zorunda oldugumuz bi alet oldugunu falan yazmislar.burada kullanan hanimlar varsa lutfen deneyimlerinizi yazarmisiniz.bu aleti gercekten tavsiye edermisiniz beklentinizi karsiladimi?fikir almak istiyorum ve kac modeli var en iyisi hangisi. Tesekkurler

Haminlar merhaba.ben suan bu alete takmis durumdayim ama cok kararsizim.birkac yorum okudum. Bazi arkadaslar tuyleri uyuttugunu daha sonrasinda daha canli ciktigini.surekli kullanmak zorunda oldugumuz bi alet oldugunu falan yazmislar.burada kullanan hanimlar varsa lutfen deneyimlerinizi yazarmisiniz.bu aleti gercekten tavsiye edermisiniz beklentinizi karsiladimi?fikir almak istiyorum ve kac modeli var en iyisi hangisi. Tesekkurler
Daha sonrasında daha canlı çıkmıyor ama evet ömürlük çözüm değil, kullandığın süre içerisinde yavaş yavaş tüyler dökülecek ve çıkmayacak ama bırakınca yine ince bir biçimde ağdayla aldıktan sonra nasıl uzuyorsa öyle uzayacak. Benim beklentilerimi karşıladı. Ocak gibi almıştım yanılmıyorsam şu an gayet tüysüzüm :KK66:

Tüylerin geri gelmesi hakkında ben de çok yorum okudum, kullanalı 4 ay oldu ve deneyimlerimi blogumda paylaşıyorum birbakmissinaradiginburada blogumun ismi, yardımcı olacagını dusunuyorum.

ARKADAŞLAR MERHABA
GEÇEN CMTESİ BU CİHAZDAN ALDIM.KUTUNUN İÇİNDE ALMANCA,İNGİLİZCE,İTALYANCA,FRANSIZCA VE NE OLDUĞUNU ANLAMADIĞIM BİR DİLDE KULLANIM KLAVUZU ÇIKTI TÜRKÇE ÇIKMADI.TEKNOSADAN ALDIM VE AÇIKCASI PİŞMAN OLDUM.PHILIPS IN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE MSJ ATTIM HİÇ BİR CEVAP GELMEDİ.
CİHAZI ALAN ARKADAŞLAR SİZİN KUTUNUN İÇİNDE TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU VARMIYDI?

ARKADAŞLAR MERHABA
GEÇEN CMTESİ BU CİHAZDAN ALDIM.KUTUNUN İÇİNDE ALMANCA,İNGİLİZCE,İTALYANCA,FRANSIZCA VE NE OLDUĞUNU ANLAMADIĞIM BİR DİLDE KULLANIM KLAVUZU ÇIKTI TÜRKÇE ÇIKMADI.TEKNOSADAN ALDIM VE AÇIKCASI PİŞMAN OLDUM.PHILIPS IN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE MSJ ATTIM HİÇ BİR CEVAP GELMEDİ.
CİHAZI ALAN ARKADAŞLAR SİZİN KUTUNUN İÇİNDE TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZU VARMIYDI?
Merhaba, cihazın içinde Türkçe hazırlanmış CD mevcuttur buna ek olarak PDF formatında kullanma kılavuzu isterseniz 0850 222 7 445 numaralı destek hattımızı arayarak müşteri temsilcilerimizden talep edebilirsiniz.

Ben philips lumea precision plus kullanıyorum. 2 seans bitti 3.yü yapacağım birkaç güne kadar. Bimeksten 1200 e aldık. Yüz hariç her yere kullandım. Yüze jilet vurmaya güvenemediğim için çene bölgesi için lazere başladım. 2 seans sonrasında bacak kol ve koltuk altında çok azalma oldu. Dökülmüyor normal lazerdeki gibi ama çıkmıyor da. Diğer yerlerde de baya azalma var fakat en çok koltuk altı. Almak isteyenlere eğer cilt yapıları uygunsa şiddetle tavsiye ederim. Acı konusuna gelince evet acıtıyor ama açıkçası lazer merkezindeki kadar değil.koltuk altı biraz fazla acıyor diğer yerler o kadar değil. Sevgiler :)

ben aldim daha ilk 1_2 seansta farki gordum gayet basarili bi alet cok memnunum daha sonra uzun vadede tekrar cikarmi tuyler onu da zamanla gorcem

bir senedir araştırıyor korkuyordum sonunda aldım gayette memnunum 3 defa kullandım ama fark mükemmel tavsiye ederim durumun varsa al mutlaka

X