Saç Şekillendiriciler Philips maşa kullanan ve memnun olan arkadaşlar

angle_83

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
4
0
286
Karabük
Arkadaşlar philips düzleştircisi ve maşası birlikte kampanya şeklinde satılıyor almak konusunda karar vermek için sitede yazılanları okudum düzleştiriciden memnun çoğu arkadaş ama maşası hakkında beni tatmin edecek bilgi bulamadım. Saçlarım biraz kalın telli gür ve hafif dalgalı köpük kullandığımda lüle lüle oluyor ve topuz yaptığımda kıvrım kıvrım oluyor saçlarım maşasını önerir misiniz?

ben philipsin 8350 modelini kullanıyorum o dediğin kampanyalı olanını bilmiyorum canım

düzleştiricimde maşamda philips....düzleştiricisinden memnunum ama maşayı ben yanlış almışım sanırım...benimde saçlarım kalın telli,gür ve kıvırcık...maşamda kalın o yüzden pek tutmuyor,alacaksan incesinden al.....32 mm benimki...

bende philips düzleştirici kullanıyorum 205 dereceye kadar çıkıyo,çok memnuum ama sürekli kullanmak istemiyorum,saç uçlarıma zarar veriyo çünkü
ama çok güzel parlak gösteriyor saçımı...

ben 4.yılıma girdim ve hala çok harika yapıyor philips :) kuaförden çıkmış gibi oluyor

hp 4683 25 mmlik kullanıyorum gayette memnunum ama ayrıyeten 19 mm lik de maşa alıcağım

canım bu kampanya hala geçerli mii ben de almak istiyorum .. bide internetteki bir kampanya mı yoksa mağazalarda da geçerli mi ?

düzleştiricimde maşamda philips....düzleştiricisinden memnunum ama maşayı ben yanlış almışım sanırım...benimde saçlarım kalın telli,gür ve kıvırcık...maşamda kalın o yüzden pek tutmuyor,alacaksan incesinden al.....32 mm benimki...

Teşekkür ederim canım kaç mm olduğunu kitapçığına falan baktım kutusunda markasının yanında 20 diye rakam var o mudur bilemedim bi iki kere denedim yalnız saçlarım şu an fazla uzun değil arkaları yapmakta zorlanıyorum birde sabah işe gitmeden önce maşaya vakit ayıramıyorum zaten gür saçlarım akşamdan yapıp bozulmasın istiyorum ama sabah kalktığımda berbat bi görüntü oluyor topuz yapıp çıkıyorum artık maşayı saçlarım biraz daha uzadıktan sonra kullanırım

canım bu kampanya hala geçerli mii ben de almak istiyorum .. bide internetteki bir kampanya mı yoksa mağazalarda da geçerli mi ?

Canım ben Karabükte ikamet ediyorum burda çalıştığım işhanında bi mağazada var bu kampanya başka illerdede varmıdır bilmiyorum ama internette karşılaşmadım istersen bi kaç yere bak bulunduğun ilde.

Back
X