Pia ´nin diyet ve egzersiz günlügü

BenPia

Queen
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
4.850
18
318
Almanya
merhaba sevgili günlük,

bir süre sonra sana günlügüm diycem ama önce alismam lazim..11 ay önce tatli bir heycanla internetle iliskimi kesmistim dolayisiyla KK dan da..bu zaman zarfinda biraz kilo aldim..burayi ziyaret ettigimde bu bölümü görünce sevindim ve kilo vermemde bana yardimci olacagini düsündüm..cok kati bir diyet programi uygulamiycam günlük,
zira bebegimi besliyorum..tatlidan kesip karistirmamam gereken besinlere dikkat edicem ve sporu aksatmiycam..beni anliycagini umuyorum sevgili gunluk..biz seninle yazisirken arkadaslarimda" dogru-yanlis" müdahil olurlarsa cok daha keyifli olur

spor icin planim agirlikli yürüyüs ve evde egzersiz..burda bir bölümde yaziyordu sevdigim egzersizler vardi bulursam yine kopyalarim..kol bacak (ic , arka) karin vs vs bölgesel klasiklesmis egzersizler

bugün ilk günün acemiligi..söyleydi

sabah:2 yumurta,kk peynir,3 tane kitir yulafli ekmek(adini tam bilmiyorum özr) 2 kasik yogurt

ara:3 kuru erik

öglen: yarim filet balik, yarim dilim ekmek ve 3 cornison

ara:3 peksimet

aksam:et, salata ve 1 dilim ekmek

3lt su ictim arada bitkisel caylarda..kaybettigim enerjiyi siviyla kazanmaya calisicam cunku gunum cok yogun ve yorucu geciyor

selam günlük,

yorgunum,,raporumu verip kacicam..buarada kilomu yazmadim..feci kompleksliyimdir..sevmiyorum kiloyu..begendigim tek huyum olabilir bu..ama her haftanin basinda veya sonunda hafta icinde veridigim kilolari yazabilirim sana canim

günüm söyleydi

sabah:1 avuc ceviz...1 saat sonra 1 burocin,1 kk peynir,1 haslanmis orta boy patates ve 1 yumurta bir bardak portakal suyu

ara:2 erik kurusu ve b. bardak isirgan otu cayi

öglen yollardaydim bir büskiviyle gecistirmek zorunda kaldim

aksam: 17:00 sularinda 5 köfte 4-5 yemek kasigi pilav ve bir bardak portakal suyu

ilerleyen saatlerde rezene icmeyi dusunuyorum..

eksi üzümde yiyebilirim..meyve hic yememisim listeme bakinca gördüm..
diyetimin sütümü etkilemesini istemiyorum..ama dikkat etmeyincede gidiyor..eski yeme aliskanligimi kazanmaliyim..rasgele beslenip bol süt olacagina guzel beslenip belki az ama saglikli sütüm olsun istiyorum..burdaki amacim bu aslinda ama yogun gunlerimde sanirim buna uyamiyorum..sanki eksik beslenmisim :S

yazmayi unuttum sabah egzersizlerimi yapip ciktim evden:)) planlamistim ama yürüyüs yapamadim..kiz bana günlük!

3 lt belki daha fazla suyumuda ictim

selam pia..
günlügün hayırlı olsun .
demek bebişin oldu rabbım uzun ve hayırlı ömürler versin . emzirirken çok kısıtlı diyeler yapmaya gerek yok .zaten sende böyle yapıyorsun
emzirdiginden kilo vermen kolay olur .

Son düzenleme:
merhaba aeben,

cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin..aslinda hamileligimde kilo almadim sonrasinda ilk iki ay rahat olucam sonra egzersizle toparlanirim diyordum kendime gün tayin edince yemedigim yemiycegim seyleri bile merak edip yedim ama ne yemek:) ilginc bir tecrübeydi:)

bende kolay vericegimi umuyorum..bakalim görücez..tskler..

selam günlük,

yorucu ama keyyyiiffffli bir gun sonunda rapor sudur

sabah: 1 dilim krem keci peyniri esliginde
1 dilim recel esliginde
1 dilim tahin pekmez esliginde yutuldu

öglen:2 dilim üzümlü ekmek

ara:avuc üzüm

aksam:bir kase kuru fasulye 2 dilim ekmek 150 gr kivili yogurt

yatmadan önce bir bardak kefir

3lt den fazla su ve 2 bardak isirgan otu cayi

egzersizlerimi 25 / 30 er defa yaptim

sevkatle basimi oksayabilirsin sevgili günlük:)

selam,

dünkü durum sudur

Sabah:1 dilim ekmek,2 dilim peynir,ve biraz cikolata

ara 1 muz

ögle: bir tabak fasulye 2 dilim ekmek

aksam 2 avuc ici buyuklugunde lokma, 2 yk havuc salatasi,2 yemek kasigi lrendelenmis lahana ,yine avuc ici buyuklugunde kesilmis firinda patates

sabah:2 dilim ekmek pekmez ile

ara: 1 bardak süt

öglen 1 kiymali pide 1 bardak ayran

ara 100 gr biskuvi

aksam 1 dilim uzumlü ekmek 0,1 yag 1 bardak yogurt

*listemin düzensiz oldugunu biliyorum sevgili gunluk ama bebegimi besledigim icin bir program yapamiyorum sadece neler yedigimi bilmek ve biraz kisitlamak amacli bu gunlugu tutuyorum..bi süre sonra duzene giricek söz günlügüm:) bak günlügüm dedim sana:) bakalim böyle "duzensiz" bir programla ne olucak

günlük,dünü yazmiyorum dün dündür:)) ya bisi yememisim zaten :) oyuzden

sabah tartildim deniz gözlü lüle sacli günlügüm 800gr vermisim..ben daha cok bekliyordum. zira gunlugu tutmazdan evvel ne kadar yedigimi tahmin bile edemezsin..
biraz zamana ihtiyacim var daha minigim 2 aylik..acelemizde yok diymi:)

bugün sabah:1 dilim üzümlü ekmek bir bardak rezene

ara: 1 közlenmis misir
ara: büyük bir bardak kefir *ögle yemegi gecikmisti

ögle:bir tabak firinda kiymali patlican+patates 1 dilim ekmek

ara: kk nin yarisi kadar tahin helvasi (süt yaparmis)

aksam meyve salatasi

*ekmegim cogu zaman cavdar veya tam bugday oluyor..herzaman ifade etmiyorum ..genelde siyah cavdar ekmegi seviyorum

sabah egzersizlerimi yaptim.. suyumu "tabiki" ictim

yatmadan buyuk bir bardak cay icerim mutlaka isirgan otu yada rezene:)

merhaba saygideger günlügüm,

nasilsiniz? saniyorum iyiliginiz benim iyiligime bagli? öyle de olmali !!! :) sporla güzel bir güne basladim..sporun bana kattigi enerji hala tükenmedi:)

sabah:2 dilim ekmek, kk keci peyniri, yarim domates,1 bardak cay yaninda az bisküvi (ups:)

ara 1 bardak rezene

ögle: 2 dilim ekmek (ama ekmek´ler cok hafifti hani olurya kare tost ekmekleri onlardan ve yulafli) 1 tabak kiymali patlican yemegi

aksam yemegini 1 bardak kefir,1 dilim üzümlü ekmek, 1 kac erik kurusu gibi,, iki üc arayla gecistirmek istiyorum

sabah 1 saat yürüdüm ve vucudum henüz sogumadan egzersizlerimi yaptim 30sar kere yapiyorum egzersizlerimi sonra esneyip bitiriyorum..

bu arada almanlarin bir yemek usulu vardir..guzel bir kahvalti peynir recel gibi sade kahvaltiliklardan olusan ..
sonra ögle yemeginde sicak yemek örnk corba sebze yemegi yahut kirmizi beyaz et gibi
ögleden sonra kahve ve yaninda basit bir tatli bir dilim kek olabilir yada yogurtlu sütlü bir tatli
aksamda "aksam ekmegi " dedikleri 1- 2 dilim peynir esliginde ekmek

sabah cok erken dolayisiyla ögle yemegide 12:00-13:00 arasi sonra 4 gibi kahve ve yaninda hafif bir tat..6 da aksam ekmegi

bu usulu seviyorum ben aslinda ve mumkun olduguncada öyle yapiyorum..suaralar bebegimi besledigim icin benim ilavelerim oluyor..olucakta..biran evvel eski görüntüme kavusmamdan daha onemli hayatimi beslemek..ama bebegimi besliyorum diyede ipin ucunu birakamam sonra yakalamak cok zor oluyor..bu yemek ile simdilik bir sorun yasamiyorum.. " ee yasamazssin tabi masallah götürüyosun" dermisiniz ki? :)=) sanki az yiyorum gibi geliyor da bana .. eminde degilim:S

neyse bakalim bir kac hafta bu sekilde devam edicem gelismeleri görücem:)

müsadenle sevgili günlük..

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/386249-1-gunde-etkisini-gosteren-egzersiz-5.html

egzersizler bunlar..hepimizin bildigi egzersizler..ben zaman zaman yapiyordum ama burada toparlanmis bir sekilde ..birkac ilavelerim oldu benim durus bozukluklari icin..onun disinda iyi bir yürüyüsün ardindan bunlari yapmak ve esneyip bitirmek bir salona gitmis kadar oluyor

ayrica spor insani mutlu ettigi icin kesinlikle yeni annelerin ihtiyaci var.en az bir isirgan otu cayi yada örnk tahin kadar sütün artmasina faydasi var

gecmisten bahsetmekten hoslanmiyorum biliyorsun:)

nerde kalmistik gunlük?:)

hanüz bebegim kücük diye biraz saliyordum ammmmmaaaaa siparis verdigim cekedim geldi veeeeeeeeeee minicik yani ben biraz iricik kaldim belkide yaninda ve o an yasadigim saskinligi ancak beni görenler yazabilir gözlerim yuvalarindan firladi ve derhal minik melegimden özur dileyerek devam etmeye karar verdim..zaten suan denemeler yapiyorum yani ne siddette bir diyet yaparsam etkiler sütümü yada bir fark olmuyor mu? tam eminde degilim bazi seylerden..deneme yanilma yöntemini kullaniyorum malesef:/ riske atmadan..kilomla birlikte daha onenlisi suan kesinlikle ilk 6 ay bebegimi bizzat kendimin beslemesi..ama bu kilolarlada bekliyemem vericegim cok kilo yok zaten aslinda ama bakalim..pratik önerileriniz varsa bekliyorum arkadaslar

bugün sabah 2 yumurta,2 dilim ekmek,kk peynir

ara bir bardak portakal suyu

ögle:1 dilim ekmek, bir tabak barbunya pilaki

ara kucuk bir bardak kefir

aksam bir bardak sade makarna

saat 8 civarlarinda ince bir dilim kek yedim %)

sabah guzzzelce egzersizlerimi yaptim,,kimini 30 er kere kimini 50 ser kere...tibetin genclik pinarida yapiyorum 5 erlerdeyim..3lt suyumda tamamlanmak uzere

iyi geceler günlük

sevgili günlük,

yogun bir haftasonu geciriyorum..dünkü yemek programim söyleydi..aslinda ortada bir program yoktu..neyse ben yazayim

sabah (11:00 nadir olur:)2 tane balikli sandivic, 1 cikolatali brocin

sonra 2 gibi yürüyüse ciktim 1bucuk saat yürüyüs yarim saat fln basketbol oynadik oglumla

eve döndügümde hala ac degildim.

ara buyuk bir bardak kefir

aksamda 1 dilim kek(yagsiz yapildi) 1 dilimde(avuc ici buyuklugunde) firinda patates..3ltden fazla su

merhaba sevgili günlük,

dün vakit bulamadim yediklerimi yazmaya sorry..fena degildi ama bana inan lütfen:) hatta söyle birsey oldu dün, ögleden önce masada duran bisküvilerden aldim..4 tane yedim..farkinda bile olmadan saniyorum bu nekahet döneminde bu sekilde atistirmalara fena alismisim..hesabini yapmadan yiyorum zaman zaman..bu sebeble kilo almasamda veremiyorumda..dün uyandim:))) ve özellikle buna dikkat edicem asla agzima günlük ögünlerimin disinda agzima bu tarz yiycekler girmiycek..tatli istedigimde meyve uzum vs tarzi seyler yemeye dikkat edicem ..söz veriyorum sevgili günlügüm..bu sekilde gunlük ögünlerimde cok yesem dahi bebegimi besledigim icin zorlanmiycagimi düsünüyorum..yani umarim :)

bu gün söyleydi

08:00 büyük bir bardak rezene

10:00 1tane yagsiz kasarli tost

11:30 125 gr 0,1 yagli yogurt (iste tam busaatte yine canim tatli istemisti)

14:00 bir avuc kuru üzüm ve kuru meyve tanecikleri

16:00 3 yemek kasigi sehriye pilavi, 5 köfte (parmak inceliginde), kücük bir kase lahana&havuc salatasi

19:00 aksamdan kalan salata (2 yemek kasigi fln)

gördügün gibi bugün hic luzumsuz birseyler yemedim günlükcüm ve bunun kiloma yansimasini sabirsizlikla bekliyorum..

acele ederken unutmusum...3 gündür düzenli yürüyorum:) bugünde hava epey soguk olmasina ragmen 1 saat yürüdüm..galiba soguk havalarda daha cok enerji harcaniyormus sanki öyle birseyler duymustum ve tabiki suyumu ictim..3ltden fazla

günlük az önce ne yaptim biliyormusunnnnn cok cazip cok yakisikli bir erkegi red ettim:)

elinde en sevdigim sekerlemeyle oglum geldi

dedi ki birlikte yiyelim mi annecim

dedim ki hayir balim (HAYIR) yaaaaa:))))

merhaba günlük,

08:00 büyük bir bardak ilik sirkeli balli su

10:00 4 hafif diyet biseyi :) (adini bilmiyorum malesef ama 4 tanesi bir dilim ekmek yapmiyor) 2 yumurta kk peynir ve 3 yemek kasigi yogurt

12:00 13:00 arasi bir avuc meyve kurusu,üzüm

16:00 3 yk kasigi et sote, 3 yk pilav, 1 dilim ekmek

19:00 meyve salatasi

3lt suyumu tamamladim ve yarim saati askin egzersiz yaptim (5o ip atlama,50 mekik,50 duvar sinavi ve bacak egzersizleri fln) hava yagmurlu disarida yürüyüs yapamadim:/

bugünde lüzümsuz sey girmedi mideme ve feci mutluyum

canım hayırlı olsun demek isterim ilk önce....
bebişin daha çok küçükmüş....
yediklerine dikkat ederek biraz daha bekleseydin...
ben bebişimi doğurduktan 2 sonra bile hala hamilelikten olan göbüşüm gitmemişdi.
5 6 ayda anca vucüd kendine geliyo...
bebeşin 6 aylık olana kadar bekle derim...
hem sen hemde bebşin kendine gelir...

yanlış anlama çok ye demiyorum.zaten sütte önemli olan su dur.sen zaten,
bol bol su içiyosun.
sabah kahvaltın çok az....
sütün azalırsa geri gelmesi çok zor oluyo..

tabi yinede sen bilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…