merhaba saygideger günlügüm,
nasilsiniz? saniyorum iyiliginiz benim iyiligime bagli? öyle de olmali !!! :) sporla güzel bir güne basladim..sporun bana kattigi enerji hala tükenmedi:)
sabah:2 dilim ekmek, kk keci peyniri, yarim domates,1 bardak cay yaninda az bisküvi (ups:)
ara 1 bardak rezene
ögle: 2 dilim ekmek (ama ekmek´ler cok hafifti hani olurya kare tost ekmekleri onlardan ve yulafli) 1 tabak kiymali patlican yemegi
aksam yemegini 1 bardak kefir,1 dilim üzümlü ekmek, 1 kac erik kurusu gibi,, iki üc arayla gecistirmek istiyorum
sabah 1 saat yürüdüm ve vucudum henüz sogumadan egzersizlerimi yaptim 30sar kere yapiyorum egzersizlerimi sonra esneyip bitiriyorum..
bu arada almanlarin bir yemek usulu vardir..guzel bir kahvalti peynir recel gibi sade kahvaltiliklardan olusan ..
sonra ögle yemeginde sicak yemek örnk corba sebze yemegi yahut kirmizi beyaz et gibi
ögleden sonra kahve ve yaninda basit bir tatli bir dilim kek olabilir yada yogurtlu sütlü bir tatli
aksamda "aksam ekmegi " dedikleri 1- 2 dilim peynir esliginde ekmek
sabah cok erken dolayisiyla ögle yemegide 12:00-13:00 arasi sonra 4 gibi kahve ve yaninda hafif bir tat..6 da aksam ekmegi
bu usulu seviyorum ben aslinda ve mumkun olduguncada öyle yapiyorum..suaralar bebegimi besledigim icin benim ilavelerim oluyor..olucakta..biran evvel eski görüntüme kavusmamdan daha onemli hayatimi beslemek..ama bebegimi besliyorum diyede ipin ucunu birakamam sonra yakalamak cok zor oluyor..bu yemek ile simdilik bir sorun yasamiyorum.. " ee yasamazssin tabi masallah götürüyosun" dermisiniz ki? :)=) sanki az yiyorum gibi geliyor da bana .. eminde degilim:S
neyse bakalim bir kac hafta bu sekilde devam edicem gelismeleri görücem:)
müsadenle sevgili günlük..